Ovo za stopere je kljucno zapazanje. Ako to Edis ne uspije rijesiti do nedjelje đaba mu sve ostale pozicije u ekipi.Zeljo1921 je napisao/la:Da napišem svoje viđenje dok sam još ljut.
Prvo od pet golova koje smo primili u dvije utakmice protiv Slobode četiri su iz prekida.
Od ta četiri gola tri nam je dao Kostić i svaki put je ostajao sam. To je zabrinjavajuća čonjenica posebno pred derbi jer u zadnjih par utakmica pitari samo daju golove iz prekida, a vidimo kakvi smo iz prekida i kako pokrivamo njihove igrače. Po Edisu neću pljuvati, sačekat ćemo kraj sezone ali se vidjelo koliko je Sloboda taktički bolje odigrala. Poslije ligaške utakmice ljudi su nas pročitali i ne bi ih dobili da igramo još pet utakmica. Jedino nas pobjeda u derbiju sad vraća.
apsolutno nejasno kako njima uspijeva izgledati sve gore svaku utakmicu. one prve su izgledali kao da dugo igraju zajedno, a sad izgledaju kao da nisu ni trenirali zajedno...Valter je napisao/la:Ovo za stopere je kljucno zapazanje. Ako to Edis ne uspije rijesiti do nedjelje đaba mu sve ostale pozicije u ekipi.Zeljo1921 je napisao/la:Da napišem svoje viđenje dok sam još ljut.
Prvo od pet golova koje smo primili u dvije utakmice protiv Slobode četiri su iz prekida.
Od ta četiri gola tri nam je dao Kostić i svaki put je ostajao sam. To je zabrinjavajuća čonjenica posebno pred derbi jer u zadnjih par utakmica pitari samo daju golove iz prekida, a vidimo kakvi smo iz prekida i kako pokrivamo njihove igrače. Po Edisu neću pljuvati, sačekat ćemo kraj sezone ali se vidjelo koliko je Sloboda taktički bolje odigrala. Poslije ligaške utakmice ljudi su nas pročitali i ne bi ih dobili da igramo još pet utakmica. Jedino nas pobjeda u derbiju sad vraća.
30 dana.TheJoker je napisao/la:![]()
Zbog Zeljeznicara!! Ako ces se zalit ne dolazi na tekme gdje igra nas Zeljo!AsharaK je napisao/la:Hebo te zbog cwga sam se mrzo ja ...daj minjoreovu postavu, bolje bi odigrali ...
evo upravo sto sam naveo... sad tek treba podrska nasim igracima da nas ova kriza prodje... razmisli malo sta dobijas time sto je edis (koji obecava puno, ali isto tako se mora nauciti dosta toga) postao negativac u tvojim ocima...delinjo je napisao/la:Moja analiza.... Jedna od najvecih blamaza naseg kluba u novijoj historiji.. Po rezultatu je cak i odlicno ali kad na utakmici u kpjoj ganjas rezultat ne mozes preci centar za cijelu utakmicu sve ti bude jasno.. Blamaze protiv hapoela i makabija su nista za ovo... Protivnik nije bila sevilla nego jebena sloboda... Edis je danas izgubio moju podrsku ali skroz(ne zelim da me sad pljujete ali ako neki mogu imati misljenje da je Memija WC igrac tako i ja mogu imati svoje).... Ponizavanje Djermanovica od strane doticnog ne bi kom ali sta ocekivati da ti ekipa odigra nesto lad su treneri Mulalic i Karic... Memiji zelim sto prije da napusti klub jer nismo Gorazde da te trpimo 2 god.... Pozicija koju je igrao nema veze sa tim da te protivnicki igraci ismijavaju... Majko draga ko da je protiv Suareza igrao ccc... Ocekujem na ljeto novi remont ekipe.... Ali se treba poceti od strucnog staba... Krivi smo i mi navijaci iskreno. . Ko najvece picke smo tolerisali igru bez igre cijelu sezonu... I kontali mozemo zauvjek tako... Uvijek cemo imati srece da protivnik pogadja stative a mi iz jedine prilike golove... Ajzea sinoc ismija pirica kako iz svakog suta primi gol a zadnje tekme Vedran isto radi ali na to se suti... Mada sta recimomku kad mu je Karic trener... Osim Lendrica i Miroslava ja ne vidim da je neki od ovih igrac za Zelju kojeg mi zelimo... Izgurati do kraja ovo kako god zavrsi... Ja cu u ned opet svim srcem navijati za svog Zelju na kosevu... Jbg bolest ne bira...
black64 je napisao/la:AMARE ČEKAMO TE