gdje su djelovali jednako loše ili gore nego mi danas.FKZ1921 je napisao/la:Lopta je to...
Pobjedis,izgubiš...Ideš dalje.
Treba se okretati sljedećoj utakmici. Dobar primjer je upravo Sloboda. Prije par dana kući zijane 3:0 ...Ne prave dramu,idu dalje i evo ih već večeras na pravom kolosijeku.
Neka ga do kraja i u slucaju izlaska u europu bilo bi dobro dovesti nekog iskusnog treneraChWilla je napisao/la:ma mislili, ne mislili u ovom trenutku nema govora o tome.krajisnik87 je napisao/la:Zar mislite da je rjesenje ostavka Mulalica poslije dva poraza u kupu ?
ja kao neko ko je fudbal igrao samo na terminima i u parkovima - promijenio bi ga ako se ne izbori evropa a ne bi ako se izbori. ali ne pita me se, ne znam, komentarišem 100% kao navijač i nemam ni želju da me se ikad pita. ne mogu se samo tako zaboraviti i neke dobre stvari.
bravo dobro si rekao, ali to ne daje nama navijacima pravo da sam pljujemo sve sto smo poceli graditi u zadnjih par mjeseci... ovo je tim u stvaranju, stadion u stvaranju, strucni stab u stvaranju... tako treba gledati, neuspjesi ce se desavati, nista novo... ali ne treba odustajati sad, vec jos jace podrzati klub... pogotovo jer igramo derbi za 3 dana...Leon_Professional je napisao/la:Naravno da nema smisla kritikovati igrace, ali neko je kriv za ovo, tj. Edis je potucen od strane Musemica i to je to.jovanmaksimovic je napisao/la:zamolio bi pojedince da se ne pocnu sad sr.ati kako smo lose odigrali... i kako je edis kriv za sve ili neko treci... sloboda je imala ne samo srece nego i znanja da nas pobjedi, i cestitke njima na tome... mi moramo sad izvuci pouku iz ove blamaze i napraviti najbolje![]()
zato nema smisla sad nesto kritikovati igrace...
da ali ni u toj utakmici se nisu izblamirali kao mi vcrs, izgubis jbga, nekad te ne ide protivnika ide, od 4 sanse 3 zabije i desi se, ali ovo nije bilo ni slicno, mi bukvalno se sastavili s loptom nismo za 180 min igre, to me najvise boli, da smo imali neke sanse, neke akcije oni nam 3 uvalili iz kontri, to je bar fudbal, ali ovo sto smo mi odigrali je antipropaganda fudbala...FKZ1921 je napisao/la:Lopta je to...
Treba se okretati sljedećoj utakmici. Dobar primjer je upravo Sloboda. Prije par dana kući zijane 3:0 ...Ne prave dramu,idu dalje i evo ih već večeras na pravom kolosijeku.
nije ni aco nevin kod golova, daleko od toga, bogami. naročito drugog. da je onako stajao na igračima npr. protiv ferenca mi bi dobili deset golova od njih u dvomeču...fedeltafrotta je napisao/la:Kjosevski, M. Stevanović, Aco i Lendrić.. ostali 0
ma kad ga usporedim sa jadrankom danas, odlican jeChWilla je napisao/la:nije ni aco nevin kod golova, daleko od toga, bogami. naročito drugog. da je onako stajao na igračima npr. protiv ferenca mi bi dobili deset golova od njih u dvomeču...fedeltafrotta je napisao/la:Kjosevski, M. Stevanović, Aco i Lendrić.. ostali 0
Ogromna je razlika između njihovog i našeg poraza, kao prvo oni su izgubili od Širokog bezveze na tri kontre iako Široki nije bio ništa bolji od njih. Sad samo još čekam da neko kaže da ni Sloboda nije bila ništa bolja od nas.FKZ1921 je napisao/la:Lopta je to...
Potpuno rjesenje ne (jer nam evidentno fali igraca na nekoliko pozicija), ali kao neizostavan dio rjesenja - apsolutno da! Nikad bezveznije nismo igrali, a pratim Zelju decenijama.krajisnik87 je napisao/la:Zar mislite da je rjesenje ostavka Mulalica poslije dva poraza u kupu ?
Zbog cega Kjosevski i Aco, oba su kriminalni u ovom dvomecu bili , jedini koji zasluzuju pohvale su Miro i Lendric..fedeltafrotta je napisao/la:Kjosevski, M. Stevanović, Aco i Lendrić.. ostali 0
šta znači zatvorili oči? manje više niko ni od navijača ni u jednom trenutku nije tvrdio da nešto razvaljujemo...a struka bi svakako trebala drukčije i dublje gledati nego navijači.baxuz87 je napisao/la:Šta trebamo sad zbog mira u kući glumit da je sve divno bajno? Nije, nemojte se zavaravati. Dobri rezultati su nam zatvorili oči na očajnu igru našeg Želje. Nego, hoćemo na doček?