to smo rekli i poslije prve tekme sa slanimž'21 je napisao/la:Vi ako mislite da ce ovako biti i na derbiju, varate se.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

to smo rekli i poslije prve tekme sa slanimž'21 je napisao/la:Vi ako mislite da ce ovako biti i na derbiju, varate se.
ko spominje upravu,ko spominje otkazemanijak_do_kraja je napisao/la:E jebiga sad najbolje da svima damo otkaz u klubu od uprave pa do cistaca na stadionu, pa da opet sastavljamo i ekipu i upravu i sve. Ajd malo se smirite, pa pisite.
Nisam brate. Rekao sam da je Kup izgubljen pa ste me napali. Derbi je drugacija utakmica, forma ne igra nikakvu ulogu, ni stanje na tabeli ni nista. E zato smatram da cemo u derbiju gledati drugog Zelju.fedeltafrotta je napisao/la:to smo rekli i poslije prve tekme sa slanimž'21 je napisao/la:Vi ako mislite da ce ovako biti i na derbiju, varate se.
Bravo , smiriti se treba i razmisliti sta nam u ovom trenutku treba , svakako ne otkaz Edisu.manijak_do_kraja je napisao/la:E jebiga sad najbolje da svima damo otkaz u klubu od uprave pa do cistaca na stadionu, pa da opet sastavljamo i ekipu i upravu i sve. Ajd malo se smirite, pa pisite.
slabo nam bod sta znaciarelinho je napisao/la:Jedino pozitivno iz ovog meca je sto se igraci nisu umorili pa ce za derbi biti spremni i nadam se da mogu bod izvuci.
Nema potrebe za vrijedjanjem. Ne znam cemu to?hardwell je napisao/la:To je šuplja koju priča svaki glupan kao i ti. Derbi kao i svaka druga utakmica. Pobjedi ekipa koja je bolja na terenu, koja taktički nadmudri protivnika i koja bude imala veći motiv.ž'21 je napisao/la:Nisam brate. Rekao sam da je Kup izgubljen pa ste me napali. Derbi je drugacija utakmica, forma ne igra nikakvu ulogu, ni stanje na tabeli ni nista. E zato smatram da cemo u derbiju gledati drugog Zelju.fedeltafrotta je napisao/la: to smo rekli i poslije prve tekme sa slanim
ne beri brigu. svi mi volimo Zelju i zelimo mu najbolje. svi imamo neko svoje vidjenje igre, situacije i svega drugog. niko nikoga ne tjera niti ce tjerati. razgovaramo i razmjenjujemo misljenja.manijak_do_kraja je napisao/la:E jebiga sad najbolje da svima damo otkaz u klubu od uprave pa do cistaca na stadionu, pa da opet sastavljamo i ekipu i upravu i sve. Ajd malo se smirite, pa pisite.
to dovoljno govori o nasoj igri, kad se mi nadamo da je derbi drugacija utakmica i da necemo gledati istog Zelju, to onda dosta toga govori kako igramo i kakvog Zelju gledamo mogu komotno reci vecinu ovog proljeca, reci ce svi imamo pobjede imamo ovo imamo ono, imamo qrac, od svih tih pobjeda jedna je bila realna u svakoj drugoj, utakmica je mogla krenuti drugim tokom, cak i ona protiv Sirokog da su zabili ono na pocetku.. sve vrijeme govorimo, igru brisi bodove pisi, to je pobjednicki mentaltiet i kad ne igras dobro da pobjedjujes itd., kod nas je bilo da sve vrijeme ne igramo dobro, a pobjedjivali smo, to nije mentalitet, to je vise bila sreca...ž'21 je napisao/la:Nisam brate. Rekao sam da je Kup izgubljen pa ste me napali. Derbi je drugacija utakmica, forma ne igra nikakvu ulogu, ni stanje na tabeli ni nista. E zato smatram da cemo u derbiju gledati drugog Zelju.fedeltafrotta je napisao/la:to smo rekli i poslije prve tekme sa slanimž'21 je napisao/la:Vi ako mislite da ce ovako biti i na derbiju, varate se.