ChWilla je napisao/la:za_zivot_cijeli je napisao/la:ChWilla je napisao/la:oda je slobodan

sjeti se one slike kada kroz kapiju napusta Grbavicu....
nama treba lisac na klupi a ne srce na terenu!
ma ne znam šta bi rekao. sjetimo se partija kad je dobio otkaz. sa onim jesenjim rosterom, ono što smo gledali u prvenstvu on i edis bare-bare...a i sad sa olimpicom, sa realno dobrim igračima za našu ligu oni nisu mogli pobijediti ni konkurente za opstanak...
Oda je imao losiju ekipu a sjajne nastupe u Evropi. los start nakon Evrope i par promasenih zicera koji se u Zelji nece desiti za narednih 10 godina kumovali su otkazu. o prici oko pojacanja za vrijeme Ode necu govoriti.
vrijeme u Olimpicu je bilo kratko da bi bilo sta napravio a ni ekipa nije dobra. da je dobra ne bi se cupali cijelu polusezonu.
Edis je dobio bolju ekipu, ostvario je par pobjeda na euforiju, par na srecu koja nam se vratila a koja nas je napustila jos za vrijeme Odovica, i par na sirovu snagu... sada kad je sve doslo u "normalu" mi nemamo nista....
nazalost, to su cinjenice...
licno bi volio da nam se vrati Tata i da stavimo tacku na klupu za nerdnih par godina, mada bi me i Oda obradovao.
svaka cast Edisu na srcanosti, predanosti, ljubavi prema Zelji ali on nema ono glavno!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!