angazovao ih miske za megamix da rade.. od Zeljinih para

angazovao ih miske za megamix da rade.. od Zeljinih para
postoje https://mks.ks.gov.ba/paradox01 je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:17 pmsmijao se ti ili ne "domeme" ne postoje.....ManijaciAP je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:15 pmSAMO DA SE NASMIJEM OVOM STRUCNJAKU OKO MAIL ADRESA KAKO NE POSTOJEI SL.![]()
I NIJE LIJEPO DA PRIJETITE ZNATE KAKO STE ZADNJI PUT PROSLI![]()
![]()
Zna li neko hoce li UEFA ucestvovati novcano u ovome? Imamo sad 700 hiljada KM(kanton i grad), ako je istina da bi to moglo kostati oko 1,2 miliona KM, kao sto govori ovaj ekspert iz saveza(sto je za mene iznenadjenje iskreno, mislio sam da ce biti oko 2 miliona), onda nam fali jos 500 hiljada KM. Bilo bi dobro da preko saveza i UEFU ukljucimo u ovo, da klub sa sto manje novca ucestvuje u ovome, da mozemo novac upotrijebiti za neke druge projekte..Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:25 pm
Ne znam je li iko postavljao.
Strucnjak preporucuje grijace.![]()
Neko je već predlagaoLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:25 pm
Jedino ako im je server na digitronu pa da se automatska poruka salje 16 minuta od trenutka kad je primljen mail. On je poslao u 10:56 "odgovor" mu stigao u 11:12. Porezna uprava zakljucava ne u 5 nego u do 4 jedva cekaju da razgule kuci.Avanes je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:34 pmUopšte nije nemoguće da je zaista poslao mailove.
Podaci sa web stranice porezne uprave FBiH:
Uz punu diskreciju prijave se mogu dostaviti putem
e-maila: sivaekonomija@fpu.gov.ba i primjedbe@fpu.gov.ba,
SMS poruke na broj mobitela +387 61 724 610 i
besplatnog poziva 080 020 333.
Ukucaj u pretraživač i ovu drugu domenu i zaista će ti se otvorite stranica Ministarstva kulture i sporta KS
http://mks.ks.gov.ba/
Treće, moguće je i da je dobio odgovor u 11 naveće. Možda zbog količine mailove koje primaju imaju automatsko odgovaranje na mail sa defaultnim tekstom.
Baš tako mi i izgleda ovaj tekst.
Nemamo 700, imamo 500...grad je dao za izgradnju juzne tribine.Brkoo je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:37 pm
Zna li neko hoce li UEFA ucestvovati novcano u ovome? Imamo sad 700 hiljada KM(kanton i grad), ako je istina da bi to moglo kostati oko 1,2 miliona KM, kao sto govori ovaj ekspert iz saveza(sto je za mene iznenadjenje iskreno, mislio sam da ce biti oko 2 miliona), onda nam fali jos 500 hiljada KM. Bilo bi dobro da preko saveza i UEFU ukljucimo u ovo, da klub sa sto manje novca ucestvuje u ovome, da mozemo novac upotrijebiti za neke druge projekte..
2miliona je na Rujevici, a ono je najjaci teren na Balkanu sigurno.Brkoo je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:37 pmZna li neko hoce li UEFA ucestvovati novcano u ovome? Imamo sad 700 hiljada KM(kanton i grad), ako je istina da bi to moglo kostati oko 1,2 miliona KM, kao sto govori ovaj ekspert iz saveza(sto je za mene iznenadjenje iskreno, mislio sam da ce biti oko 2 miliona), onda nam fali jos 500 hiljada KM. Bilo bi dobro da preko saveza i UEFU ukljucimo u ovo, da klub sa sto manje novca ucestvuje u ovome, da mozemo novac upotrijebiti za neke druge projekte..Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:25 pm
Oni su isli "jeftinijom" varijantom i znam da su se poslije zalili na teren.LARS1921 je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:40 pmNeko je već predlagaoLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:25 pm
https://narod.hr/sport/navijaci-hajduka ... sa-poljuda
Njima je ona ultra sjebala teren, pa su trazili više para i dobili su.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:45 pm
Oni su isli "jeftinijom" varijantom i znam da su se poslije zalili na teren.
Najbolje je odraditi to jednom kako treba i miran si.
i da jeste, nema veze. samo ne znam jel dotični/a upućen/a da je svaka lažna prijava krivično dijelostorm_raider je napisao/la: ↑čet jan 11, 2018 3:45 pmPhotoshop je, nije nista poslano. Obicne gluposti.