Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Edis Mulalic 1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jan 07, 2018 3:26 pm

Odlican intervju.Sve objasnjeno na jednom mjestu da bezveze ne gatamo i ne lupamo.Treba nam titula k'o nikad do sad.Mislim da bi onda krenulo bas sve glat...transferi,liga pravaka,Grbavica,teren.
Modus vivendi !

Masinovodja
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:28 pm

Niko ne spominje sto ne damo nase talente nikome!!!!!! :D :D :D

Simply Blue
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:30 pm

Taj trg ce biti mesto susreta i on ce generisati posao..Ovo fino zvuči..treba vidjeti sa tom gospođom Hadziosmanovic koja je zadužena za trg..da lijepo kaže da lokomotivi nema života bez kvalitetnog ugostiteljskog objekta kafanskog tipa...pa da lijepo za šankom ima taster čijim pritiskom se aktivira huk na lokomotivi..Kada se začuje huk svi u kafani moraju eksirati...kakvo bi to generisanje prihoda bilo :ganja:

Drago mi je i ovo spominjanje Foče, treba dole uzeti primat..ako ništa fizičke predispozicije su na strani hercegovaca..

Zna li neko od ovih viđenijih forumaša, kako je Samardžija uključen u rad kluba, šta je radio ili na čemu radi...Ako se ne varam on je realizirao Kramaricev transfer u Leister i to za jako dobre novce.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Dominic
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:35 pm

Elegant je napisao/la:
ned jan 07, 2018 2:18 pm
Teren se radi u maju (vrhunskI), vizualni izgled sjevera također u ovoj godini i ceka se "dozova" opcine za poslovne prostore na istoku + trg istoka, finaliziranje video nadzora !

:pljesak:
Da. I vrlo vazno, o cemu nisam jedini pisao ovdje, da je trenirati na pomocnom terenu - ''luksuz''! Odlicno receno predsjednice. Prodati investitorima i da to bude startni kapital za trening kamp.
Dobar intervju. Malo je nejasno oko terena. Hoce li to biti samo od love od kantona i opstine, sto je nedovoljno ili ce se Savez s novcem od Fife sacekati pa da bude tip-top.
Svejedno, puno dobre price za ovu godinu. :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:36 pm

Simply Blue je napisao/la:
Taj trg ce biti mesto susreta i on ce generisati posao..Ovo fino zvuči..treba vidjeti sa tom gospođom Hadziosmanovic koja je zadužena za trg..da lijepo kaže da lokomotivi nema života bez kvalitetnog ugostiteljskog objekta kafanskog tipa...pa da lijepo za šankom ima taster čijim pritiskom se aktivira huk na lokomotivi..Kada se začuje huk svi u kafani moraju eksirati...kakvo bi to generisanje prihoda bilo :ganja:

Drago mi je i ovo spominjanje Foče, treba dole uzeti primat..ako ništa fizičke predispozicije su na strani hercegovaca..

Zna li neko od ovih viđenijih forumaša, kako je Samardžija uključen u rad kluba, šta je radio ili na čemu radi...Ako se ne varam on je realizirao Kramaricev transfer u Leister i to za jako dobre novce.
Nema ti ovdje 'vidjenijih', ima samo ovakvih kao Hurmasica sto uzimaju 100 km mjesecno na forumu. :ganja:

Salim se, preko njega smo ostvarili dobre kontakte.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:37 pm

Mislim da je pisalo da je on Lendrićev menadžer i da je sredio transfer, nije uzimao proviziju koliko sam skontao

kvalitet
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:40 pm

Sve objašnjeno, ali apsolutno sve o čemu su pisali forumaši na forumu (bolje rečeno forumima). Jedino što me je zbunilo je teren, odnosno "ili ili". Ako je već tako, ako nemamo novca i za grijače i za drenažu, onda je pametnije uložiti novac u drenažu. Ona je puno bitnija, bar ja tako mislim. Drenaža i dobar travnjak. Oko finansiranja uopće ne postavljam pitanja. Ljudi u Želji su dosadašnjim radom pokazali da im apsolutno možemo vjerovati (šta i kako rade s novcem).
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Simply Blue
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:48 pm

storm_raider je napisao/la:

Nema ti ovdje 'vidjenijih', ima samo ovakvih kao Hurmasica sto uzimaju 100 km mjesecno na forumu. :ganja:

Pa mislio sam na te privilegovane...kad je trebalo preći ovdje na forum..obećavala se zemlja od vlastelina, konje vrane po livadi nesvrstane..na kraju spalo na 50KM, a sad mi i to oduzeli

Drenaža ili grijača....onda def. drenaža...ko će razvući te cijevi za grijanje, pa koliko to peleta potroši..
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Pompey
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:49 pm

Hadzicu, trepni dva puta ako si otet :ganja:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

stila
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:53 pm

Pompey je napisao/la:
hahahahahahahhaah

Okolele
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:58 pm

Pompey je napisao/la:
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:58 pm

I sa grijacima ce bit nova drenaza, samo ne "toliko" dobra kao ta strasna drenaza u Talinu :D

Grijaci braco i 30%plastike a 70% prave trave. :kafa:

bogi
Kontakt:

ned jan 07, 2018 3:59 pm

U Talinu je i gradski prevoz džabaka, da se hoće i GRAS nafurati na Talin :D
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Pompey
Kontakt:

ned jan 07, 2018 4:03 pm

Kaze Miske: "imati 4 boda prednosti 3 kola prije kraja... to je incident da ne osvojite titulu"

Avlami na aparatima :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jan 07, 2018 4:06 pm

Samo sam gledo kad ce Miske osamarit Vrbanjusu zbog onog pitanja o pritisku :D
Željezničar ante portas !

cikazubo
Kontakt:

ned jan 07, 2018 4:14 pm

Plava Porodica je napisao/la:
ned jan 07, 2018 2:55 pm
cikazubo je napisao/la:
ned jan 07, 2018 2:50 pm
Kako mogu downloadovati ovaj intervju u putu sam a prekida mi pa da probam skinuti da rahat gledam, a imam jos 10 sati pred sobom :D
Nemoj prijatelju, poginut ćeš.
Dođi kući pa gledaj.
Ali, obavezno neka antišok terapija neka ti je pri ruci.
:lol:
Ma gdje cu izdrzat do sutra, samo mi mast vadi forum te Stana, teren, Talin itd :D

@Storme hvala :)

Brkoo
Kontakt:

ned jan 07, 2018 4:18 pm

ned jan 07, 2018 2:21 pm
Znači teren "gotov", reklamni paneli na sjeveru "gotovi" , "ježevi" ili brojači ulaznica "gotovi" , u prvom dijelu ove godine se radi idejni projekat za zapadnu tribinu, sa južnu već imamo, za istočnu tribinu ganjamo se sa dozvolama sa opštinom oko izgradnje trga, tražimo najeftiniju moguću varijantu za plac na kojem će biti građen kamp u kojem će novac biti usmjeren od partnera ali uslov je taj plac.
Jesam li ja sve ovo dobro shvatio ili da zveknem šamarčinu da se probudim?
Ne sanjas bracika ovo je stvarnost, mada ne bi bilo lose da zveknes sebi nekad samarcinu hehe :ganja:

Mene najvise brine to sto nas opet opcina sabotira oko dozvola, nevjerovatno, a koldzo svake jebene godine obecava po 200 hiljada koje samo prenese za narednu godinu i onda kad neko ko nije upucen pogleda, pomislio bi da nam je svake godine davao po 200 hiljada KM..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

ned jan 07, 2018 4:19 pm

Brkoo je napisao/la:
ned jan 07, 2018 4:18 pm
ned jan 07, 2018 2:21 pm
Znači teren "gotov", reklamni paneli na sjeveru "gotovi" , "ježevi" ili brojači ulaznica "gotovi" , u prvom dijelu ove godine se radi idejni projekat za zapadnu tribinu, sa južnu već imamo, za istočnu tribinu ganjamo se sa dozvolama sa opštinom oko izgradnje trga, tražimo najeftiniju moguću varijantu za plac na kojem će biti građen kamp u kojem će novac biti usmjeren od partnera ali uslov je taj plac.
Jesam li ja sve ovo dobro shvatio ili da zveknem šamarčinu da se probudim?
Ne sanjas bracika ovo je stvarnost, mada ne bi bilo lose da zveknes sebi nekad samarcinu hehe :ganja:

Mene najvise brine to sto nas opet opcina sabotira oko dozvola, nevjerovatno, a koldzo svake jebene godine obecava po 200 hiljada koje samo prenese za narednu godinu i onda kad neko ko nije upucen pogleda, pomislio bi da nam je svake godine davao po 200 hiljada KM..
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

storm_raider
Kontakt:

ned jan 07, 2018 4:26 pm

ned jan 07, 2018 3:48 pm
storm_raider je napisao/la:

Pa mislio sam na te privilegovane...kad je trebalo preći ovdje na forum..obećavala se zemlja od vlastelina, konje vrane po livadi nesvrstane..na kraju spalo na 50KM, a sad mi i to oduzeli
:rofl: :rofl: :rofl:

Zagrcnuh se. :D

Lijepo, lijepo ili sto bi se reklo da nema mjesta paranoji, po ko zna koji put.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

ned jan 07, 2018 4:29 pm

slika

:11: :11: :11: :11:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava