Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 27, 2017 6:41 pm

Realna cifra ko i jednorog

sajo10
Kontakt:

sri dec 27, 2017 6:42 pm

damirfile je napisao/la:
sri dec 27, 2017 6:40 pm
Raspravljamo se sa nekim koji bi volio da je željo izgubio, toliko o njemu.
Motaj kablove, idemo kuci... hahaha

Plava Porodica
Kontakt:

sri dec 27, 2017 6:44 pm

Za najboljeg desnog beka lige, legendu kluba, pravog momka ni 10 000 nije puno.
Ali, naravno, očekujem još jednu pogrešku rukovodstva kluba i u zamjenu dovođenje Barića npr.. Raskinuo je sa Zrinjom, ne znam šta čekamo :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

damirfile
Kontakt:

sri dec 27, 2017 6:46 pm

Znači godisnje kosta 100 000 , ma nema šanse sretno stana u drugom klubu.

LARSSON
Kontakt:

sri dec 27, 2017 6:47 pm

Možel volkov desno igrati

Vrag

sri dec 27, 2017 6:52 pm

Pokusavas na silu, ali ti ne ide. Hejtas iz inata

Grbavica
Kontakt:

sri dec 27, 2017 6:57 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri dec 27, 2017 6:44 pm
Za najboljeg desnog beka lige, legendu kluba, pravog momka ni 10 000 nije puno.
Ali, naravno, očekujem još jednu pogrešku rukovodstva kluba i u zamjenu dovođenje Barića npr.. Raskinuo je sa Zrinjom, ne znam šta čekamo :kafa:

daj mu ti i 20
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cikazubo
Kontakt:

sri dec 27, 2017 6:59 pm

Koji je vama k svima, dodje domaci covjek dan pred pocetak prvenstva, zavrsimo kao jesenji prvaci i to razvaljivanjem direktnih konkurenata na tabeli, jednom rukom vec drzimo pehar kupa, doveli legendu bh fudbala i dokazanog borca i postenjacinu na pozociji sportskog direktora, promovirali hejbet djece u prvi tim za polusezonu, juniori u zavrsnici lige prvaka docekuju Atletico, stalno se pokusava unaprijediti stadion koliko se moze u datom momentu i onda udjes na forum i sjebes se sta likovi pisu.
Prvi sam i to ne kritikovao nego srao na Bogija i Sinisu ali danas apsolutno podrzavam i vjerujem sefu struke i sportskom direktoru, ljudi su napravili tim u kojem svi funkcionisu, i ko je protiv njihovih odluka nakon ovakve polusezone i niza dobrih poteza koje su vukli taj stvarno nije u vinklu.
Onda na zvanicnoj izadje da se teren osvjezava ide mali milion komentara ma dzaba se to radi prva kisa i ode sve, i to komentari dolaze od forumasa kao Plava Porodica koje prilicno cijenim, cemu ba takvi komentari ljudi dragi, odma crnjak i negativa, jel to nije za pohvalu sto se platila firma da ozivi teren, jesmo ga to trebali ostaviti onakvog jer ce "opet pasti snijeg" ili je to neko ocekivao da cemo odraditi neku novu podlogu do Atletica pa se ova vijest toliko degradira i ismijava, fakat smo nekad nemoguci i nepodnosljivi, yebla vas politika Zuje, Violine i ostalih, tako su i oni razmisljali pa nam se stadion pretvorio u golubarnik i smetljiste.
Kolko se iznervirah, sta me natjera da udjem na forum, pa se ja pitam gdje je raja protiv Radnika, fuj.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sri dec 27, 2017 7:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.

igla
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:00 pm

Ako je to tačno, Stanić ima malo preveliko mišljenje o sebi.

damirfile
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:03 pm

Previse novca ako je istina.

djoxxx1921
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:03 pm

Minjore je napisao/la:
sri dec 27, 2017 6:32 pm
8500 KM Stanic zeli da Zeljeznicar trosi na njega. Plata i doprinosi iznose toliko.
Plus 15 000KM na ruke, u dvije rate...

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri dec 27, 2017 7:05 pm

cikazubo je napisao/la:Koji je vama k svima, dodje domaci covjek dan pred pocetak prvenstva, zavrsimo kao jesenji prvaci i to razvaljivanjem direktnih konkurenata na tabeli, jednom rukom vec drzimo pehar kupa, doveli legendu bh fudbala i dokazanog borca i postenjacinu na pozociji sportskog direktora, promovirali hejbet djece u prvi tim za polusezonu, juniori u zavrsnici lige prvaka docekuju Atletico, stalno se pokusava unaprijediti stadion koliko se moze u datom momentu i onda udjes na forum i sjebes se sta likovi pisu.
Prvi sam i to ne kritikovao nego srao na Bogija i Sinisu ali danas apsolutno podrzavam i vjerujem sefu struke i sportskom direktoru, ljudi su napravili tim u kojem svi funkcionisu, i ko je protiv njihovih odluka nakon ovakve polusezone i niza dobrih poteza koje su vukli taj stvarno nije u vinklu.
Onda na zvanicnoj izadje da se teren osvjezava ide mali milion komentara ma dzaba se to radi prva kisa i ode sve, i to komentari dolaze od forumasa kao Plava Porodica koje prilicno cijenim, cemu ba takvi komentari ljudi dragi, odma crnjak i negativa, jel to nije za pohvalu sto se platila firma da ozivi teren, jesmo ga to trebali ostaviti onakvog jer ce "opet pasti snijeg" ili je to neko ocekivao da cemo odraditi neku novu podlogu do Atletica pa se ova vijest toliko degradira i ismijava, fakat smo nekad nemoguci i nepodnosljivi, yebla vas politika Zuje, Violine i ostalih, tako su i oni razmisljali pa nam se stadion pretvorio u golubarnik i smetljiste.
Kolko se iznervirah, sta me natjera da udjem na forum, pa se ja pitam gdje je raja protiv Radnika, fuj.
Nikad manje optimizma, a vise razloga za njega. Ja ne vidim ni jedan razlog da nemam optimizam i povjerenje u svaku osobu u klubu, od Adzema, Papca pa do uprave. Jesam li glup, slijep ili sta vec?

LeBlue
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:06 pm

Hajmo pokusati sa Kolarovom, dobar i naprijed i nazad, cak izvodi slobodne udarce.

IvanOsim
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:08 pm

Minjore je napisao/la:
85q00 KM Stanic zeli da Zeljeznicar trosi na njega. Plata i doprinosi iznose toliko.
Koliko plata, doprinosi i stan kostaju za Sinisu, kad znas koliko Stanic trazi ?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:09 pm

IvanOsim je napisao/la:
sri dec 27, 2017 7:08 pm
Minjore je napisao/la:
8500 KM Stanic zeli da Zeljeznicar trosi na njega. Plata i doprinosi iznose toliko.
Koliko plata, doprinosi i stan kostaju za Sinisu, kad znas koliko Stanic trazi ?
Nisam u toliko dobrim odnosima sa sinisom da bih znao to ;)

GMAZ1921

sri dec 27, 2017 7:11 pm

IvanOsim je napisao/la:
sri dec 27, 2017 6:12 pm
Ako je istina da sa Stanicem ne zele da se nadju na pola puta, a sa Sinisom se odmah nasli, motaj kablove, gasi sve.

Ako Stanic ode, a Sinisa ostane, nek ide i Papac, vratite nam Cenana.
A ako je Sinisina plata 40% manja od Srletove,i sta ako Stana malo jede g.ovna.

Istina je uvijek negdje u sredini,a to sto ste vi haveri sa pojedinim igracima,pa mislite vrsiti pritisak,to okacite macku o rep.
REZULTAT JE TREND,IDEAL JE VJEČAN

salle86
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:13 pm

Dobar je Stana, realno. Ali te pare su za igrača koji je prevaga. Da li je on to, teško.
Nisu ni Siniša, ni Projić. Sve je to realno u 5 deka. Koliko sva trojica imaju dobrih strana, toliko im se može naći i mahana.
Stanić je lijevi bek. Lijevi bek je i Projić. Lijevi bek je i Mehremić.
Istina može Stana biti i desni bek ali kao takav je baš bara-bara sa Sinišom.
Koliko je realno da 5+ hiljada ima igrač koji možda i neće igrati ???
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

GMAZ1921

sri dec 27, 2017 7:16 pm

arelinho je napisao/la:
Ma neka se komotno pokupe iz kluba kada ne mogu Stani dati 8500. Čovjek zaslužuje najmanje 12000 da mu se da plata. Ovo je sramota za ljude u klubu.
Sramota je da likovi poput tebe imaju internet i pisu ovakve nebuloze!

Ni pedlja,kurc.u svirajte
REZULTAT JE TREND,IDEAL JE VJEČAN

sajo10
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:19 pm

Sretno Stana u Aziji! Tu platu ni Avdija nebi imao da se vrati... :)

cikazubo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri dec 27, 2017 7:22 pm

BlwD je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Koji je vama k svima, dodje domaci covjek dan pred pocetak prvenstva, zavrsimo kao jesenji prvaci i to razvaljivanjem direktnih konkurenata na tabeli, jednom rukom vec drzimo pehar kupa, doveli legendu bh fudbala i dokazanog borca i postenjacinu na pozociji sportskog direktora, promovirali hejbet djece u prvi tim za polusezonu, juniori u zavrsnici lige prvaka docekuju Atletico, stalno se pokusava unaprijediti stadion koliko se moze u datom momentu i onda udjes na forum i sjebes se sta likovi pisu.
Nikad manje optimizma, a vise razloga za njega. Ja ne vidim ni jedan razlog da nemam optimizam i povjerenje u svaku osobu u klubu, od Adzema, Papca pa do uprave. Jesam li glup, slijep ili sta vec?
Ma nisi dobar, treba bit ballja i glumit ekonomistu, menadzera ili sta vec, trazit teren od milion a placat kartu od 5KM pri cemu klub zaradi plate za dva igraca od nas navijaca nakon strahovitog niza pobjeda.
Moras onda sumnjati u kvalitete Adzema i Papca, ismijavati njihove izbore i davati nekim igracima preko 100.000 godisnje, jer treba eto zasluzio lik onako dobar je decko bori se iznevjerili ga neki treneri prije, a ako mozes trebas usput ismijati svaki pokusaj modernizacije stadiona, pokusaje kupovine najboljih mladih igraca i usput postaviti neki strateski plan Miskovica, Mamica ili nekog treceg..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sri dec 27, 2017 7:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava