Plava Porodica je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 6:44 pmZa najboljeg desnog beka lige, legendu kluba, pravog momka ni 10 000 nije puno.
Ali, naravno, očekujem još jednu pogrešku rukovodstva kluba i u zamjenu dovođenje Barića npr.. Raskinuo je sa Zrinjom, ne znam šta čekamo![]()
Nikad manje optimizma, a vise razloga za njega. Ja ne vidim ni jedan razlog da nemam optimizam i povjerenje u svaku osobu u klubu, od Adzema, Papca pa do uprave. Jesam li glup, slijep ili sta vec?cikazubo je napisao/la:Koji je vama k svima, dodje domaci covjek dan pred pocetak prvenstva, zavrsimo kao jesenji prvaci i to razvaljivanjem direktnih konkurenata na tabeli, jednom rukom vec drzimo pehar kupa, doveli legendu bh fudbala i dokazanog borca i postenjacinu na pozociji sportskog direktora, promovirali hejbet djece u prvi tim za polusezonu, juniori u zavrsnici lige prvaka docekuju Atletico, stalno se pokusava unaprijediti stadion koliko se moze u datom momentu i onda udjes na forum i sjebes se sta likovi pisu.
Prvi sam i to ne kritikovao nego srao na Bogija i Sinisu ali danas apsolutno podrzavam i vjerujem sefu struke i sportskom direktoru, ljudi su napravili tim u kojem svi funkcionisu, i ko je protiv njihovih odluka nakon ovakve polusezone i niza dobrih poteza koje su vukli taj stvarno nije u vinklu.
Onda na zvanicnoj izadje da se teren osvjezava ide mali milion komentara ma dzaba se to radi prva kisa i ode sve, i to komentari dolaze od forumasa kao Plava Porodica koje prilicno cijenim, cemu ba takvi komentari ljudi dragi, odma crnjak i negativa, jel to nije za pohvalu sto se platila firma da ozivi teren, jesmo ga to trebali ostaviti onakvog jer ce "opet pasti snijeg" ili je to neko ocekivao da cemo odraditi neku novu podlogu do Atletica pa se ova vijest toliko degradira i ismijava, fakat smo nekad nemoguci i nepodnosljivi, yebla vas politika Zuje, Violine i ostalih, tako su i oni razmisljali pa nam se stadion pretvorio u golubarnik i smetljiste.
Kolko se iznervirah, sta me natjera da udjem na forum, pa se ja pitam gdje je raja protiv Radnika, fuj.
Nisam u toliko dobrim odnosima sa sinisom da bih znao to
A ako je Sinisina plata 40% manja od Srletove,i sta ako Stana malo jede g.ovna.
Sramota je da likovi poput tebe imaju internet i pisu ovakve nebuloze!
Ma nisi dobar, treba bit ballja i glumit ekonomistu, menadzera ili sta vec, trazit teren od milion a placat kartu od 5KM pri cemu klub zaradi plate za dva igraca od nas navijaca nakon strahovitog niza pobjeda.BlwD je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:05 pmNikad manje optimizma, a vise razloga za njega. Ja ne vidim ni jedan razlog da nemam optimizam i povjerenje u svaku osobu u klubu, od Adzema, Papca pa do uprave. Jesam li glup, slijep ili sta vec?cikazubo je napisao/la:Koji je vama k svima, dodje domaci covjek dan pred pocetak prvenstva, zavrsimo kao jesenji prvaci i to razvaljivanjem direktnih konkurenata na tabeli, jednom rukom vec drzimo pehar kupa, doveli legendu bh fudbala i dokazanog borca i postenjacinu na pozociji sportskog direktora, promovirali hejbet djece u prvi tim za polusezonu, juniori u zavrsnici lige prvaka docekuju Atletico, stalno se pokusava unaprijediti stadion koliko se moze u datom momentu i onda udjes na forum i sjebes se sta likovi pisu.
Prvi sam i to ne kritikovao nego srao na Bogija i Sinisu ali danas apsolutno podrzavam i vjerujem sefu struke i sportskom direktoru, ljudi su napravili tim u kojem svi funkcionisu, i ko je protiv njihovih odluka nakon ovakve polusezone i niza dobrih poteza koje su vukli taj stvarno nije u vinklu.
Onda na zvanicnoj izadje da se teren osvjezava ide mali milion komentara ma dzaba se to radi prva kisa i ode sve, i to komentari dolaze od forumasa kao Plava Porodica koje prilicno cijenim, cemu ba takvi komentari ljudi dragi, odma crnjak i negativa, jel to nije za pohvalu sto se platila firma da ozivi teren, jesmo ga to trebali ostaviti onakvog jer ce "opet pasti snijeg" ili je to neko ocekivao da cemo odraditi neku novu podlogu do Atletica pa se ova vijest toliko degradira i ismijava, fakat smo nekad nemoguci i nepodnosljivi, yebla vas politika Zuje, Violine i ostalih, tako su i oni razmisljali pa nam se stadion pretvorio u golubarnik i smetljiste.
Kolko se iznervirah, sta me natjera da udjem na forum, pa se ja pitam gdje je raja protiv Radnika, fuj.