slazem se sa vama, ali uvijek treba imati na umu da dobra igra donosi uzivanje publici, zadovoljstvo, ushicenje... niko nece tudje muke, dosta im je njihova. u tom kontektsu treba i posmatrati nasu igru i razumjeti one koji ocekuju vise.Ajzea je napisao/la:Taman tako, rekoh i jučer, puca mi više kako ćemo dobiti. Što se mene tiče, izuzev utakmice na Tušnju, mozemo svaku dobiti sa 1:0 i to iz jedinog šuta u okvir gola.. Čitam, pratim, ostalima je sve svejedno dok dobijaju. Niko se ne zali na ljepotu u igri, kreaciju ili pak brzinu, samo se mi počeli praviti pametni, uključujući i mene.FKZ1921 je napisao/la: Nije vrijeme za razglabati na ovu temu. Ako je neko fakat nešta načuo ,nek zadrži to za sebe.
Ovo je vrijeme kad treba misliti na narednu utakmicu.
I o igri sad nema puno smisla da diskutujemo. Treba probati pobjeđivati ovo do kraja pa kako god.
bodovi su u kontekstu takmicenja najvazniji, ali nikada ne smijemo zanemariti leprsavost i lakocu kojom bi trebali dolaziti do bodova.
da ne sirimo dalje, ceka nas Tuzla i neugodna Sloboda. optimista sam i nadam se prolazu. vjerujem da cemo ovaj put biti pravi i iz ovog revansa izaci kao pobjednici i finalisti kupa.