Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 18, 2016 1:35 pm

Ajzea je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la: Nije vrijeme za razglabati na ovu temu. Ako je neko fakat nešta načuo ,nek zadrži to za sebe.
Ovo je vrijeme kad treba misliti na narednu utakmicu.
I o igri sad nema puno smisla da diskutujemo. Treba probati pobjeđivati ovo do kraja pa kako god.
Taman tako, rekoh i jučer, puca mi više kako ćemo dobiti. Što se mene tiče, izuzev utakmice na Tušnju, mozemo svaku dobiti sa 1:0 i to iz jedinog šuta u okvir gola.. Čitam, pratim, ostalima je sve svejedno dok dobijaju. Niko se ne zali na ljepotu u igri, kreaciju ili pak brzinu, samo se mi počeli praviti pametni, uključujući i mene.
slazem se sa vama, ali uvijek treba imati na umu da dobra igra donosi uzivanje publici, zadovoljstvo, ushicenje... niko nece tudje muke, dosta im je njihova. u tom kontektsu treba i posmatrati nasu igru i razumjeti one koji ocekuju vise.
bodovi su u kontekstu takmicenja najvazniji, ali nikada ne smijemo zanemariti leprsavost i lakocu kojom bi trebali dolaziti do bodova.

da ne sirimo dalje, ceka nas Tuzla i neugodna Sloboda. optimista sam i nadam se prolazu. vjerujem da cemo ovaj put biti pravi i iz ovog revansa izaci kao pobjednici i finalisti kupa.

:titula: :zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

nookey
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:36 pm

Grbavica je napisao/la:Željino dijete, Haris Hajradinović, odlučio je podržati projekat izgradnje evropske Grbavice te je uplatio sredstva u iznosu od 400,00 KM.
Uputstva za uplaćivanje donacija za evropsku Grbavicu - bit.ly/1pO9xeX
Uputstva za uplaćivanje donacija za evropsku Grbavicu putem PayPala - bit.ly/1S46M2n
Mi smo Željini, Željo je naš
šta je s njim?

Neandertalac

pon apr 18, 2016 1:38 pm

Vladimir Bjelica, pitarski ker!!!
Željeznicar za život cijeli!

Grbavica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:38 pm

pinki je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Željino dijete, Haris Hajradinović, odlučio je podržati projekat izgradnje evropske Grbavice te je uplatio sredstva u iznosu od 400,00 KM.
Uputstva za uplaćivanje donacija za evropsku Grbavicu - bit.ly/1pO9xeX
Uputstva za uplaćivanje donacija za evropsku Grbavicu putem PayPala - bit.ly/1S46M2n
Mi smo Željini, Željo je naš
šta je s njim?
posuđen Haugesundu, 1. liga Norveške.

I Savo Milošević uplatio za stolice
Milošević je uradio još jednu lijepu gestu. Iz redakcije Sporta sa Šabanadžovićem je otišao je na Grbavicu, gdje ih je dočekao direktor Želje Miro Šiljak.

Milošević je uplatio određeni iznos za kupovinu stolica za Željinu Grbavicu.

- Učinio sam to kao sportski radnik, kao neko ko je odrastao na terenu. Ja sam iz BiH, mojih dosta prijatelja je bilo u Želji, od Šabana, do Ivice Osima i drugih. Sretan sam zbog razvoja fudbala u cijeloj Bosni i Hercegovini. Imamo odličnu saradnju s ljudima iz Saveza, skoro prijateljske odnose sa Begićem, Ljubojevićem, Bakovićem- izjavio je Milošević.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u pon apr 18, 2016 1:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hrasno1921'

pon apr 18, 2016 1:39 pm

Sto ne mogu ovog malog smrdu Hajradinovica, cuj on Zeljino dijete :oops1:
Amar mu pruzio sansu i ugovor da potpise, a mali sa roditeljima i menadzerom puna dva mjeseca ucjenjivali klub, na kraju otisao u Olimpik gdje je potpisao profesionalni ugovor, pa nastavio dalje ...
Poganceri obicni, izgleda da nemamo svijest sto se tice nekih stvari i da brzo zaboravljamo ...
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

flux
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:40 pm

Legendarni napadač Partizana i nekoliko evropskih klubova uplatio stolice za Željinu Grbavicu

Milošević je uradio još jednu lijepu gestu. Sa Šabanadžovićem je otišao je na Grbavicu, gdje ih je dočekao direktor Želje Miro Šiljak.

Milošević je uplatio određeni iznos za kupovinu stolica za Željinu Grbavicu.

- Učinio sam to kao sportski radnik, kao neko ko je odrastao na terenu. Ja sam iz BiH, mojih dosta prijatelja je bilo u Želji, od Šabana, do Ivice Osima i drugih.

Ajzea
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:40 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la: Nije vrijeme za razglabati na ovu temu. Ako je neko fakat nešta načuo ,nek zadrži to za sebe.
Ovo je vrijeme kad treba misliti na narednu utakmicu.
I o igri sad nema puno smisla da diskutujemo. Treba probati pobjeđivati ovo do kraja pa kako god.
Taman tako, rekoh i jučer, puca mi više kako ćemo dobiti. Što se mene tiče, izuzev utakmice na Tušnju, mozemo svaku dobiti sa 1:0 i to iz jedinog šuta u okvir gola.. Čitam, pratim, ostalima je sve svejedno dok dobijaju. Niko se ne zali na ljepotu u igri, kreaciju ili pak brzinu, samo se mi počeli praviti pametni, uključujući i mene.
slazem se sa vama, ali uvijek treba imati na umu da dobra igra donosi uzivanje publici, zadovoljstvo, ushicenje... niko nece tudje muke, dosta im je njihova. u tom kontektsu treba i posmatrati nasu igru i razumjeti one koji ocekuju vise.
bodovi su u kontekstu takmicenja najvazniji, ali nikada ne smijemo zanemariti leprsavost i lakocu kojom bi trebali dolaziti do bodova.

da ne sirimo dalje, ceka nas Tuzla i neugodna Sloboda. optimista sam i nadam se prolazu. vjerujem da cemo ovaj put biti pravi i iz ovog revansa izaci kao pobjednici i finalisti kupa.

:titula: :zeljeznicar1:
Shvatao sam i ja i tebe, i mene i sve ostale koji su trazili neke uigranije akcije i kombinacije uz pobjedu, međutim, ove sezone ima nešto vaznije od toga.
Ganjat ćemo ljepotu u igri slijedeće sezone, sad je najvaznije Europu izboriti.

flux
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:41 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Sto ne mogu ovog malog smrdu Hajradinovica, cuj on Zeljino dijete :oops1:
Amar mu pruzio sansu i ugovor da potpise, a mali sa roditeljima i menadzerom puna dva mjeseca ucjenjivali klub, na kraju otisao u Olimpik gdje je potpisao profesionalni ugovor, pa nastavio dalje ...
Poganceri obicni, izgleda da nemamo svijest sto se tice nekih stvari i da brzo zaboravljamo ...
Hajde sviju ti, eto sviju ti, otkud tebi to?

vrbanjusa
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:41 pm

Neandertalac je napisao/la:Vladimir Bjelica, pitarski ker!!!
Jel fakat on sudi derby?
21 10 4

Petrović Slavko

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:43 pm

Znači KrajPriče potvrdio pisanja addyno da se traže lijevo krilo i bek,te štoper.Aferim,već se razmišlja o pozicijama koje nam dobrano škripe.
Vidim od jutros pozitivna atmosfera,svi raspoloženi,nema preseravanja ko juče..pa onda svi danas na uplate,i pravac u Tuzlu kad smo toliko optimistični.Ja jesam :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tryg
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:44 pm

Ne samo Bjelica! **** sve svoje!
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

diego1921
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:46 pm

Nadam se da nije ovo tacno,pa bolje Dino S. da nam sudi :shisha:

Neandertalac

pon apr 18, 2016 1:47 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Vladimir Bjelica, pitarski ker!!!
Jel fakat on sudi derby?
Idu na sigurno. Kako ih je samo strah, oni drhte. Sve ce uraditi da ne izgube.

Manite se prica puno para, ne ici na Kosevo itd itd.
Ima da nas ode 20 milha i da hebemo znanje i na terenu i na tribinama.

Prvi Sloboda naravno :-)

Plavi orkestar
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:47 pm

DANAN je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: za mene najjace navijanje na derbiju u ovoj tekmi..koja je to spica bila..mislim da je ulaz bio 20
Definitivno, najbolje.navijanje,a i derbi bio pravi 4 gola pala, mislim da je cvaja karta bila.
Najbolje navijanje ikada na derbiju je bilo onda kada su nas uzeli 4 :1......
Tada smo ih poderali da nisu ni pobjedu mogli proalaviti.....
U jednom momentu sjever zasutio i samo gledaju u nas sta radimo....
Nije bilo ni bubnjeva,ni megafona ni baklji niti kojeg qrca samo jedna te ista pjesma dobro poznata svima.....
:palacgore: Jug bio fantastican.90 min se nije stalo.Kao da smo vodili 4:1.Kaze meni poslije tekme njihov covjek iz tadašnjeg uprave inace njihova jedna od legendi:"Pa šta je ono,gubite a 90 minuta se vaša pjesma cuje.Svaka vam cast".
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

terabajt
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:48 pm

Bićemo pokradeni 100% kao i svaki put gore :psujem:

Hrasno1921'

pon apr 18, 2016 1:48 pm

flux je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Sto ne mogu ovog malog smrdu Hajradinovica, cuj on Zeljino dijete :oops1:
Hajde sviju ti, eto sviju ti, otkud tebi to?
Protiv Kozare na proslavi titule Amar mu je kao junioru dao sansu da zaigra za prvi tim, nakon toga klub mu je ponudio i ugovor prvo amaterski a zatim i profesinalni kada se vidjelo da hoce - nece, ni to nije bilo dovoljno da mu je mandzer trazio da mali bude u prvih 18. a kasnije su i oko plate zapeli, sto je bilo cisto ucjenjivanje kluba.
Na kraju se pokupio i sa Olimpikom potpisao profesionalni ugovor sa uslovima po njemu i njegovom menadzeru, na kraju je Olimpik na njemu zaradio 100.000 eura na ime transfera i nekih 8.000 eura ime naknada za treniranje prelaskom u Inter iz Zapresica.
Odlicno sam upoznat s ovim tako da mogu napisati ono sto znam, a ovo i nije neka tajna, potvrdit ce svako ko zna, on jeste ponikao u Zeljinom omladinskom pogonu, ali kada procitam "Zeljino dijete", on da se poredi sa Zoloticem, Bajicem, Hodzicem i dr. dobijem odmah enterokolitis ...
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Neandertalac

pon apr 18, 2016 1:52 pm

Bilo bi dobro da se napravi kompilacija neka sa njegovim namjernim greskama, da se to vrti i siri pa tako napravi pritisak na kera jer ce nas unistit.

Sto se nas tice od mene dva nedosudjena penala, protiv Sarajeva na Kosevu, na Hodzicu i na Memiji mislim prosle sezone protiv Zvijezde.
To ovako iz glave sto se sjecam, a dajte svi jos situacija.
Mislim da je delegat bio pitarima cesto, pogotovo u onim tekmama kad je Benko iz ofsajda harao.

Inace jedan od glavnih poluga u njihovim trofejima zadnje dvije sezone, spona sa ostalim sudijama.

dell21
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:55 pm

Mislim da imamo pravo traziti zamjenu sudije.

nookey
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:58 pm

dva žuta Zebi na Grbavici pred derbi...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon apr 18, 2016 1:59 pm

ma pitarski ker nece moci nista protiv masinerije zvane zeljo... ima da ih poyebemo sviju u prvih 20 minuta sa 3-4 gola a onda nece ni isus, ni muhamed, ni buda, ni mojsije ni joseph smith skupa moci da im pomogne...
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava