Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 02, 2017 10:22 am

ekipa je ključna riječ i ovo jesu pobjede ekipe. na papiru nismo mi slabiji ni od koga. naročito nismo bili prošle sezone, kad smo imali vjerovatno dva od tri najbolja individualca u ligi, ali tim nismo imali. naravno da će se pojačanja tražiti, ali teško se sjetiti kad smo i sa jačim pojedincima uvezali tri pobjede ove težine.
gradi željo boli te *****

PratimsamoPlave

sub dec 02, 2017 10:25 am

Priča se kod pojedinaca ponavlja kao i prošle godine , kad smo uhvatili niz pobjeda tad se navodno uprava sklonila od ss . A kad se titula izgubila naravno ko drugi nego Misimović i co su krivi jer se miješaju . Znači za sve dobro je kriv neko Bog ili neko sa strane , a za loše zna se uprava , jer pojma nemaju .
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Plava Porodica
Kontakt:

sub dec 02, 2017 10:26 am

Normalno da polahko dobijamo tim i cjelinu kad se sve vraća na početne postavke.
Naš trener, naši igrači, manjak trulih jabuka, dobri rezultati i hemija među njima.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub dec 02, 2017 10:49 am

ellaxaz je napisao/la:
sub dec 02, 2017 9:43 am
Crnov se oporavio.
Spoiler:
slika
:D

Ne bih ja Crnova forsirao, ali bi ga bilo fino vidjet bar zadnjih 10 minuta, da vidimo da je ziv covjek, pa nek onda prodje full pripreme sa ekipom.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

exdomorocki
Kontakt:

sub dec 02, 2017 10:57 am

Pitam se,Bože pada li u Herceg-Novom?
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

shzna
Kontakt:

sub dec 02, 2017 11:01 am

Gotiva i tuga u isto vrijeme gledati stare klipove navijanja.
1987

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub dec 02, 2017 11:02 am

exdomorocki je napisao/la:Pitam se,Bože pada li u Herceg-Novom?
Pada Virtu4alno i NeaNdrealnoslika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Paranoja
Kontakt:

sub dec 02, 2017 11:13 am

Sprema se nesto strasno za srijedu, navijaci skupljaju pare za jebenu koreografiju

storm_raider
Kontakt:

sub dec 02, 2017 11:20 am

Nadam se vise i da ce Crnov pokazati da moze i zasto je tu..
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

neroazzuro
Kontakt:

sub dec 02, 2017 11:29 am

Ma trebaće i njemu vremena da vrati formu. Samo da ga povrede zaobiđu, možda nam on bude najbolje pojačanje na krilu.

Kospicar
Kontakt:

sub dec 02, 2017 11:32 am

Sto se mene tice, ja bih se poselamio sa njim. On jos ima pola godine ugovora, a nije u formi, sad satro trebamo cekat jos 3-4 mjeseca da vidimo koliko on moze.. ma daj
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub dec 02, 2017 11:45 am

storm_raider je napisao/la:
sub dec 02, 2017 11:20 am
Nadam se vise i da ce Crnov pokazati da moze i zasto je tu..
nadam se da ce na proljece biti potpuno spreman i fizicki i psihicki za igre na visokom nivou. skupo nas je kostala njegova povreda...
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

sub dec 02, 2017 11:54 am

Nadam se da će on biti posljednji igrač u čije kvalitete se sumnja od samog početka spominjanja.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nikad_izvini
Kontakt:

sub dec 02, 2017 11:58 am

shzna je napisao/la:
sub dec 02, 2017 12:15 am
nikad_izvini je napisao/la:
pet dec 01, 2017 10:36 pm
chile je napisao/la:
pet dec 01, 2017 9:57 pm
Nego yebo Adzema sta on zna strahoviti je trenercina....momcima priliku na kapaljku davati pregorice djeca, djuturume gurati oni su puni iskustva.
Prica od prije mjesec dva se strasno promjenila na forumu, sto ti je rezultat i par uvezanih parija s igrom koja daje naznake onog sto se prizeljkuje s tribina.
Nama fali podosta igraca ako hocemo nesto u euroizletima napraviti jer sa celom i starcima koji su jos u ekipi nemamo sta traziti, dok u ligi nam nesto mnogo i ne treba samo da se odrade pripreme kako treba i da nas obidju nezeljene povrede.
Bilo bi fino da se nadje poneki igrac ali da ne prelazi 25god cak po mogucnosti i 21-22 god. Igraca ne treba dovoditi da bi de doveo ili nahranio neciji ego sto se radilo zadnjih godina.
Uglavnom bar ja se nadam prvi put da ce Zeljo dovesti igraca koji ce biti starter i nadogradnja trenutnom prvotimcu. Imam neki fin osjecaj da ce to Adzem i Papac odraditi kako treba i planski.
Pred nama je kratka pauzica koju bi mogli s osmijehom pratiti, te sa zebnjom iscekivati toplije dane.
Kjosa, Stanić, Hajdarevic, Sabanadžović, Kemo, Žerić

Ramović, Bogičević Graovac.

Adžem

imaju jednu zajedničku stvar, Željezničar. Ili su naša djeca, ili navijaju za klub ili su vijek u klubu. Znaju šta Željezničar predstavlja. Kako se bori da sveti grb.

Ne može Skijaš voditi klub ( tjerao se Kjosa, umjesto Smučka iz Slovenije, hejjjj ), ne može levat ( kojem su se epopeje pisale ) Petrović voditi klub. Ne može kamion plaćenika znati gdje su došli i za koga igraju. Boli ih ud, došli levati da uzmu pare. Greška je napravljena kada je otpušten kamion igrača ( koji su znali gdje igraju ), a doveden kamion igrača koje boli karina, pa tako nekoliko puta. Rezultat: izgubljena Europa, izgubljena titula.

Tek sada dolazimo na pravi put, bez miješanja uprave u i oko tima. Nije vam tu mjesto, jer veze nemate, Ado je pojačanje, Papac je pojačanje, treba nam još neko ko zna fudbal.

Koji će nam ***** Siniša koji malo igra, pa malo ne igra. Šehić.

Riješiti se polovnjaka, priključiti prvom timu jednog-dva juniora, dovesti dva-tri igrača ( bekovi, štoper, lievo krilo, veznjak ) i to je to. Ništa gomilanje, ništa jutub, ništa napamet.
Ako jos pomenes Dadu, onda ce svaka sumnja u to koji ti je bio prosli nik, biti otklonjena. :D
Da si pisao na gg od 2009 godine, znao bi ko sam i da nisam onaj na koga aludiraš, ali avaj, mladi navijači rastu ( jal po godinama, jal po stažu ) pa kontaju da su samo oni u pravu i da se svijet ravna prema njima :D Miran :)

Kad već tjeramo mak na konac, kakvih je kampi prodefilovalo kroz klub u zadnje 2,5 godine, D i E Sadiković su Ninja 1 i Ninja 2 u odnosu na većinu. Od uspjeha u Europi do ukradene titule od trane Njanja. Ako ništa, igrali su za kikiriki, borili se za titule i prolazili jače ekipe u Europi.

Da ti nešto nacrtam, dječače, taj koga prozivaš i spominješ, ti, a ne ja, je bio u pravu u većini stvari. To što se sada mijenja priča, po ko zna koji put, je neka druga tema. Ne petljaj me u te priče i ne vuci za jezik.

Idi igraj se i smanji doživljaj.

shzna
Kontakt:

sub dec 02, 2017 12:16 pm

Sta si se uzbudio. :lol:
1987

shzna
Kontakt:

sub dec 02, 2017 12:19 pm

E ***** ti policiju i drzavu i ove konstitutivne idiote, opet zabranjeno gostovanje.
1987

neroazzuro
Kontakt:

sub dec 02, 2017 12:20 pm

Kospicar je napisao/la:
Sto se mene tice, ja bih se poselamio sa njim. On jos ima pola godine ugovora, a nije u formi, sad satro trebamo cekat jos 3-4 mjeseca da vidimo koliko on moze.. ma daj
Priznaj da si i ti bio oduševljen ljudskim gestom ljudi iz Shalke-a kad su povrijeđenom Z. Bajramoviću, a sada bi tjerao čovjeka koji još nije ni dobio šansu da pokaže šta može.
To nije dosljedno.

Haklapuc
Kontakt:

sub dec 02, 2017 12:37 pm

shzna je napisao/la:
sub dec 02, 2017 12:16 pm
Sta si se uzbudio. :lol:
Kao stručnjak za otkrivanje lažnih profila Neandertalca, potvrđujem da je ovo jedan od njih. Iste ideje, iste stvari ga muče, ista hinjska pokretanja tema i na kraju identičan stil pisanja, koji je slabo prikriven usljed nedostatka inteligencije dotičnog.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub dec 02, 2017 12:38 pm

shzna je napisao/la:
sub dec 02, 2017 12:19 pm
E ***** ti policiju i drzavu i ove konstitutivne idiote, opet zabranjeno gostovanje.
Savez jos gori, na ona orgijanja s tribina nikakav komentar delegata. Umjesto da se igra utakmica bez gledalaca, oni opet ovako...
Zato ih opet treba dobit!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Kospicar
Kontakt:

sub dec 02, 2017 12:39 pm

neroazzuro je napisao/la:
sub dec 02, 2017 12:20 pm
Kospicar je napisao/la:
Priznaj da si i ti bio oduševljen ljudskim gestom ljudi iz Shalke-a kad su povrijeđenom Z. Bajramoviću, a sada bi tjerao čovjeka koji još nije ni dobio šansu da pokaže šta može.
To nije dosljedno.
Nisi bas uzeo najbolji primjer, jer je taj Bajramovic igrao za taj klub vec sezonu i po/dvije i uradio dosta za klub, a Crnov, bez ljutnje, nije odigrao 10 utakmica za nas..
Imamo mi sami primjer gdje smo trpili Kvesica i isplatilo se al on je prije toga pokazao dosta, dok na primjeru Stanceskog koji ne znam jel odigrao 10 utakmica, zavrsili smo sa njim pricu, sto je po mom misljenju najpametnije.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava