Hocete prestat?Pompey je napisao/la: ↑čet nov 30, 2017 11:24 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 30, 2017 11:17 pmAko cemo gledati Arsenal, nema nama titule godinama![]()
![]()
@Asharace jel boli
ps. Mada ima i ona da u periodu kada nama traje pauza(3 mjeseca), Arsenal pocne sa slabijom igrom, malo grohnu... i taman kad mi pocnemo sa drugim dijelom i oni se popraveSpoiler:![]()
Nsmo nikad imali strpljenja, ni sa jednim trenerom. Za Adzema pogotovo treba imati jer radi, ispravlja svoje greske, nije tvrdoglav kao sto sam na prvu mislio. Zasluzio je drugu sansu, cijeli zivot je u klubu, radi marljivo. Kada se jos uzme u obzir koliko je radio sa omladincima i da ih na pravi nacin uvodi u prvu ekipu, onda nema sumnje ko za nas mora biti dugorocni izbor. Nadam se da ce i Sasa Papac dobro raditi svoj posao i da ce se njih dvojica odlicno slagatiponosannavas je napisao/la: ↑pet dec 01, 2017 5:58 pmZato treba podrška biti moj @chwila i to konstatna, ali mi niti imamo strpljenja niti imamo konstatu. Uvijek iz krajnosti u krajnost. Bravo Željo, samo naprijed.
Prestali sinoc u 11:24 pmJugozapad je napisao/la: ↑pet dec 01, 2017 6:01 pmHocete prestat?Pompey je napisao/la: ↑čet nov 30, 2017 11:24 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 30, 2017 11:17 pmAko cemo gledati Arsenal, nema nama titule godinama![]()
![]()
@Asharace jel boli
ps. Mada ima i ona da u periodu kada nama traje pauza(3 mjeseca), Arsenal pocne sa slabijom igrom, malo grohnu... i taman kad mi pocnemo sa drugim dijelom i oni se popraveSpoiler:![]()
jos uvijek celik... 1025 bodova, siroki 958 bodovaOmar500 je napisao/la: ↑pet dec 01, 2017 6:19 pmBit ce zanimljivo vidjeti na koje je Adzem mislio igrace kada je rekao da ce u nedjelju biti vjerovatno dvije promjene. ProJovic je siguran. Mozda treba Zera zaigrati od prve, a Zakaric odmoriti, pa da udje kao izmjena. Mada, slusajuci Adzema kako je zadovoljan spremom igraca, vjerovatno necemo vidjeti tako radikalnu izmjenu.
@jovan
Ko je treci na vjecnoj tabeli, Siroki?
Odlican tekst. Pogotovo raduje sto je Uprava od prvog dana podrzala Adzema i dala mu odrijesene ruke da dovede koga hoce. To je jedina istina, sve ostalo je laz. On i Papac ce jedini odlucivati o zimskim pojacanjima, i nece biti nekih drasticnih promjena. 2 igraca bi trebala doci. I da vise ne pravimo tim na zimu tek, nego da ga samo dopunimo.AsharaK je napisao/la: ↑pet dec 01, 2017 5:44 pmAdmir Adžem: Sedmica u kojoj je učenik diplomirao sa desetkom
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/admi ... kom/102714
Pocet ce Saban umjesto Hajdarevica.Omar500 je napisao/la: ↑pet dec 01, 2017 6:19 pmBit ce zanimljivo vidjeti na koje je Adzem mislio igrace kada je rekao da ce u nedjelju biti vjerovatno dvije promjene. ProJovic je siguran. Mozda treba Zera zaigrati od prve, a Zakaric odmoriti, pa da udje kao izmjena. Mada, slusajuci Adzema kako je zadovoljan spremom igraca, vjerovatno necemo vidjeti tako radikalnu izmjenu.
@jovan
Ko je treci na vjecnoj tabeli, Siroki?
Fino napisano nema šta, inače pratim tvoje pisanje gdje uvijek jasno i konkretno napišeš sve onako realno kako jeste. Ne bih se ja ovo oko Siniše ni obazirao ali nije samo on bio u pitanju, plivali su u odbrani i Graovac sa par crvenih kartona pa i Bogičević je igrao neku svoju igru skrivača jedino je Stanić bio u uzlaznoj putanji, zatim Blagojević toplo hladno ali ne zahvaljujući prvenstveno svojoj igri već igri ostalih veznjaka na terenu koji nisu davali puni trkački doprinos, Sinan također toplo hladno, mijenjanje pozicija krila i napadača na kojima nije bio na nivou. Zec je davao solidan doprinos prema naprijed ali je često zaboravljao na odbranu. Bilo je prostora za kritiku mnogima ali toliko se bazirati samo na Sinišu i potencirati njegove slabije partije je bilo baš previše.Omar500 je napisao/la: ↑pet dec 01, 2017 5:49 pmOvakav Sinisa je top, jedan od boljih bekova lige. Onaj s pocetka sezone je odron. U totalnom padu forme, bez trunka motivacije, emocionalno ispraznjen nakon onakvog gubljenja titule. U defanzivi, gdje je i najbolji, je bio veoma los. S obzirom kakvo je stanje na trzistu sa bekovima, dobar posao bi bio produziti do ljeta sa Sinisom. Sada je ovo druga prica, ne samo sa Sinisom, nego kompletnom ekipom koju je Adzem podigao na mnogo veci nivo. Igra se timski, zna se sta zelimo, tu je borba, zalaganje, htijenje.GoodisonPark je napisao/la: ↑pet dec 01, 2017 4:04 pm
Neda mi se listati i tražiti koliko vas ovdje je to radilo ali Sinišu ste popljuvali ovdje da valja, utrkivali ste se ko će goru provalu izvaliti a momak vas popiša u utakmicama u kojima ste nam upisali svega par bodova i to ako budemo imali sreće, čuj par bodova iz tri utakmice ko da smo Olimpic jbt. Nemojte trčati pred rudu svaki put i na osnovu jedne greške izvlačiti gotove zaključke. Momak ostade polomljenih zuba u derbiju a i sinoć prvi pokazuje muda uskurčenom Menalu i napaljenim fašistima sa tribina. Pravi fajter na terenu koji neda pardona nikome. Neko ko protiv Aik-a bude najbolji pojedinac na terenu ne može biti loš fudbaler samo je pitanje samopouzdanja i timskog duha. Falit će nam on u nedelju ali nadati se da će i vezna linija dodatno pomoći našim bokovima i da im nećemo dati mnogo prilika da se razmašu po stranama što je inače njihovo i glavno oružje. Nije mi cilj da otvaram polemiku sa ovim nego samo da skrenem pažnju da se treba malo više razmisliti prije nego se objavi post, a i u globalu takav način pisanja ne doprinosi ničemu dobrom.
Mora se pružiti mnogo veća podrška Adžemu i momcima od dosadašnje i mora se mnogo više vjerovati u sebe i svoj kvalitet jer samo tako možemo ostvariti svoje ciljeve. Neka nam je sa srećom u nedelju i da se aBd kući vratimo sa nova tri boda.
Adzem je preuzeo ekipu bez ijednog dana priprema. Sasvim je normalno da mu je trebalo i da mu jos treba vremena da sve poveze i uveze, ali iskreno neke stvari nisam ocekivao, tipa da preporodi Zakarica, vrati u zivot Sinisu...
Sinisa za jace utakmice, a Stana protiv slabijih protivnika gdje bi imao dosta prostora za ofanzivu je idealna kombinacija za nas. I slazem se s tobom, Adzem zasluzuje mnogo vecu podrsku. Mene je sa ove tri utakmice odusevio u tolikoj mjeri da sam zaboravio na sve one kikseve zbog kojih sam bio i razocaran u njega, zbog bespotrebnih eksperimentisanja. Sada maksimalno zapeti u ove tri utakmice do kraja i onda imamo dugu zimsku pauzu na kojoj moze raditi sa ekipom.
A sto se tice iskusnijih igraca kao sto su Zeba, Kajkut, oni nama itekako mogu valjati, vidjeli smo juce sta znaci iskustvo kada je Kajkut usao i kako je fino sacekao i uputio loptu slobodnom Sabanadzovicu koji je pristizao i utrcavao u 16. Samo sve to treba posloziti i znati izvuci maksimum iz svakog igraca, te ne traziti od njega ono sto ne moze. To Adzem vrlo dobro zna, a dolazak Ubiparipa je dosta toga popravio. Moramo biti svjesni da od pocetka sezone nismo imali Sabanadzovica i Hajdarevica istovremeno, nego je Adzem tek tada od njih morao napraviti prvotimce. Sve to raditi, dok je pritisak ogroman i potreba za bodovima ogromna. Svaka cast Adzeme!