Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 01, 2017 5:56 pm

iako je prve nalete junački izdržao, sa ovakvim "željovcima" vjerujte da nikad nije kasno da ga adžem popuši za nekoga drugog ili za nešto drugo i da se na njemu slome kola. ne bi mu bio ni prvi put. zato samo pameti.
gradi željo boli te *****

ponosannavas
Kontakt:

pet dec 01, 2017 5:58 pm

Zato treba podrška biti moj @chwila i to konstatna, ali mi niti imamo strpljenja niti imamo konstatu. Uvijek iz krajnosti u krajnost. Bravo Željo, samo naprijed.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:00 pm

Adžem i mašina sa Grbavice koja sve melje :kafa:
Željezničar ante portas !

Jugozapad
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:01 pm

Pompey je napisao/la:
čet nov 30, 2017 11:24 pm
Leon_Professional je napisao/la:
čet nov 30, 2017 11:17 pm
Ako cemo gledati Arsenal, nema nama titule godinama :kafa:
:klanjase2:
@Asharace jel boli
Spoiler:
A i ja se nasao javljati :lol:
ps. Mada ima i ona da u periodu kada nama traje pauza(3 mjeseca), Arsenal pocne sa slabijom igrom, malo grohnu... i taman kad mi pocnemo sa drugim dijelom i oni se poprave :D
Hocete prestat?

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:07 pm

ponosannavas je napisao/la:
pet dec 01, 2017 5:58 pm
Zato treba podrška biti moj @chwila i to konstatna, ali mi niti imamo strpljenja niti imamo konstatu. Uvijek iz krajnosti u krajnost. Bravo Željo, samo naprijed.
Nsmo nikad imali strpljenja, ni sa jednim trenerom. Za Adzema pogotovo treba imati jer radi, ispravlja svoje greske, nije tvrdoglav kao sto sam na prvu mislio. Zasluzio je drugu sansu, cijeli zivot je u klubu, radi marljivo. Kada se jos uzme u obzir koliko je radio sa omladincima i da ih na pravi nacin uvodi u prvu ekipu, onda nema sumnje ko za nas mora biti dugorocni izbor. Nadam se da ce i Sasa Papac dobro raditi svoj posao i da ce se njih dvojica odlicno slagati :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Pompey
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:09 pm

Jugozapad je napisao/la:
pet dec 01, 2017 6:01 pm
Pompey je napisao/la:
čet nov 30, 2017 11:24 pm
Leon_Professional je napisao/la:
čet nov 30, 2017 11:17 pm
Ako cemo gledati Arsenal, nema nama titule godinama :kafa:
:klanjase2:
@Asharace jel boli
Spoiler:
A i ja se nasao javljati :lol:
ps. Mada ima i ona da u periodu kada nama traje pauza(3 mjeseca), Arsenal pocne sa slabijom igrom, malo grohnu... i taman kad mi pocnemo sa drugim dijelom i oni se poprave :D
Hocete prestat?
Prestali sinoc u 11:24 pm
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:14 pm

kakva borba za prvo mjesto na vjecnoj tabeli... zeljo trenutno 1275 bodova, sarajevo 1274
100/94/37/34 - i to je to!

nookey
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:19 pm

Meni leglo 60 zbog pozitive na forumu

Omar500
Moderator
Kontakt:

Bit ce zanimljivo vidjeti na koje je Adzem mislio igrace kada je rekao da ce u nedjelju biti vjerovatno dvije promjene. ProJovic je siguran. Mozda treba Zera zaigrati od prve, a Zakaric odmoriti, pa da udje kao izmjena. Mada, slusajuci Adzema kako je zadovoljan spremom igraca, vjerovatno necemo vidjeti tako radikalnu izmjenu.

@jovan

Ko je treci na vjecnoj tabeli, Siroki?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:23 pm

Omar500 je napisao/la:
Bit ce zanimljivo vidjeti na koje je Adzem mislio igrace kada je rekao da ce u nedjelju biti vjerovatno dvije promjene. ProJovic je siguran. Mozda treba Zera zaigrati od prve, a Zakaric odmoriti, pa da udje kao izmjena. Mada, slusajuci Adzema kako je zadovoljan spremom igraca, vjerovatno necemo vidjeti tako radikalnu izmjenu.

@jovan

jos uvijek celik... 1025 bodova, siroki 958 bodova
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:33 pm

AsharaK je napisao/la:
pet dec 01, 2017 5:44 pm
Admir Adžem: Sedmica u kojoj je učenik diplomirao sa desetkom

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/admi ... kom/102714
Odlican tekst. Pogotovo raduje sto je Uprava od prvog dana podrzala Adzema i dala mu odrijesene ruke da dovede koga hoce. To je jedina istina, sve ostalo je laz. On i Papac ce jedini odlucivati o zimskim pojacanjima, i nece biti nekih drasticnih promjena. 2 igraca bi trebala doci. I da vise ne pravimo tim na zimu tek, nego da ga samo dopunimo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:35 pm

Omar500 je napisao/la:

@jovan

Pocet ce Saban umjesto Hajdarevica.

LARSSON
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:36 pm

Znači dolazi najmanje 4-5 igrača :D

Brkoo
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:37 pm

Pod moranje su dva beka i veznjak, pozicije stopera i lijevog krila mozemo do ljeta krpiti. Mada, ako mozemo odmah dovesti igrace na svim pozicijama gdje smo tanki, to treba i uraditi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:38 pm

Omar500 je napisao/la:
pet dec 01, 2017 5:49 pm
GoodisonPark je napisao/la:
pet dec 01, 2017 4:04 pm

Neda mi se listati i tražiti koliko vas ovdje je to radilo ali Sinišu ste popljuvali ovdje da valja, utrkivali ste se ko će goru provalu izvaliti a momak vas popiša u utakmicama u kojima ste nam upisali svega par bodova i to ako budemo imali sreće, čuj par bodova iz tri utakmice ko da smo Olimpic jbt. Nemojte trčati pred rudu svaki put i na osnovu jedne greške izvlačiti gotove zaključke. Momak ostade polomljenih zuba u derbiju a i sinoć prvi pokazuje muda uskurčenom Menalu i napaljenim fašistima sa tribina. Pravi fajter na terenu koji neda pardona nikome. Neko ko protiv Aik-a bude najbolji pojedinac na terenu ne može biti loš fudbaler samo je pitanje samopouzdanja i timskog duha. Falit će nam on u nedelju ali nadati se da će i vezna linija dodatno pomoći našim bokovima i da im nećemo dati mnogo prilika da se razmašu po stranama što je inače njihovo i glavno oružje. Nije mi cilj da otvaram polemiku sa ovim nego samo da skrenem pažnju da se treba malo više razmisliti prije nego se objavi post, a i u globalu takav način pisanja ne doprinosi ničemu dobrom.

Mora se pružiti mnogo veća podrška Adžemu i momcima od dosadašnje i mora se mnogo više vjerovati u sebe i svoj kvalitet jer samo tako možemo ostvariti svoje ciljeve. Neka nam je sa srećom u nedelju i da se aBd kući vratimo sa nova tri boda.
Ovakav Sinisa je top, jedan od boljih bekova lige. Onaj s pocetka sezone je odron. U totalnom padu forme, bez trunka motivacije, emocionalno ispraznjen nakon onakvog gubljenja titule. U defanzivi, gdje je i najbolji, je bio veoma los. S obzirom kakvo je stanje na trzistu sa bekovima, dobar posao bi bio produziti do ljeta sa Sinisom. Sada je ovo druga prica, ne samo sa Sinisom, nego kompletnom ekipom koju je Adzem podigao na mnogo veci nivo. Igra se timski, zna se sta zelimo, tu je borba, zalaganje, htijenje.

Adzem je preuzeo ekipu bez ijednog dana priprema. Sasvim je normalno da mu je trebalo i da mu jos treba vremena da sve poveze i uveze, ali iskreno neke stvari nisam ocekivao, tipa da preporodi Zakarica, vrati u zivot Sinisu...

Sinisa za jace utakmice, a Stana protiv slabijih protivnika gdje bi imao dosta prostora za ofanzivu je idealna kombinacija za nas. I slazem se s tobom, Adzem zasluzuje mnogo vecu podrsku. Mene je sa ove tri utakmice odusevio u tolikoj mjeri da sam zaboravio na sve one kikseve zbog kojih sam bio i razocaran u njega, zbog bespotrebnih eksperimentisanja. Sada maksimalno zapeti u ove tri utakmice do kraja i onda imamo dugu zimsku pauzu na kojoj moze raditi sa ekipom.

A sto se tice iskusnijih igraca kao sto su Zeba, Kajkut, oni nama itekako mogu valjati, vidjeli smo juce sta znaci iskustvo kada je Kajkut usao i kako je fino sacekao i uputio loptu slobodnom Sabanadzovicu koji je pristizao i utrcavao u 16. Samo sve to treba posloziti i znati izvuci maksimum iz svakog igraca, te ne traziti od njega ono sto ne moze. To Adzem vrlo dobro zna, a dolazak Ubiparipa je dosta toga popravio. Moramo biti svjesni da od pocetka sezone nismo imali Sabanadzovica i Hajdarevica istovremeno, nego je Adzem tek tada od njih morao napraviti prvotimce. Sve to raditi, dok je pritisak ogroman i potreba za bodovima ogromna. Svaka cast Adzeme!
Fino napisano nema šta, inače pratim tvoje pisanje gdje uvijek jasno i konkretno napišeš sve onako realno kako jeste. Ne bih se ja ovo oko Siniše ni obazirao ali nije samo on bio u pitanju, plivali su u odbrani i Graovac sa par crvenih kartona pa i Bogičević je igrao neku svoju igru skrivača jedino je Stanić bio u uzlaznoj putanji, zatim Blagojević toplo hladno ali ne zahvaljujući prvenstveno svojoj igri već igri ostalih veznjaka na terenu koji nisu davali puni trkački doprinos, Sinan također toplo hladno, mijenjanje pozicija krila i napadača na kojima nije bio na nivou. Zec je davao solidan doprinos prema naprijed ali je često zaboravljao na odbranu. Bilo je prostora za kritiku mnogima ali toliko se bazirati samo na Sinišu i potencirati njegove slabije partije je bilo baš previše.

Ma i ja sam par puta bio razočaran njegovom postavkom igre (protiv Zrinjskog i Viteza) i tada sam i pisao " Ado ako želiš prosjek onda možeš nastaviti tako ali ako želiš napraviti dobru trenersku karijeru onda moraš pokazati mnogo više" ne doslovce baš ovako ali u tom kontekstu. Recimo bilo me je malo strah derbija jer je Husref poznat po fori da lijevo krilo "gurne u sredinu" i na taj način pravi višak i dominaciju a najviše sam se pribojavao činjenice da je nakon Adžemovih izmjena u onom porazu od Kodre na Grbavici nestala bilo kakva nada da tada možemo izvući povoljan rezultat, još su nas vile nosale do kraja te utakmice. Međutim jako sam se obradovao jer sam vidio da je od tada naučio mnogo toga, da ispravlja vlastite greške i da prati moderne fudbalske trendove. Samo neka nastavi vrijedno da radi i da se usavršava i naravno neka nam u narednom periodu donese mnogo radosti.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

storm_raider
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:39 pm

Ma Adzem sada to neka kroji kako on misli da treba. U miru i bez pritiska. Dokazao je da moze i da zna. I posebno mi je drago, jer sam protiv Viteza jos slusao odredjeni broj ljudi sa tribina kako mu psuju.. Ado samo nastavi ovako!

Simply Blue
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:44 pm

Lijevo krilo pa onda lijevi bek...na to skršiti lovu..a ako šta ostane onda može i vezni jedan da se nađe
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:46 pm

dio pritiska se namjerno pravi. a dio je povodljivih koji ne misle loše, ali za sekundu padnu na to. i u toj situaciji, pritisak se može vratiti koliko za dvije utakmice. samo pamet u glavu.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:47 pm

ChWilla je napisao/la:
pet dec 01, 2017 6:46 pm
dio pritiska se namjerno pravi. a dio je povodljivih koji ne misle loše, ali za sekundu padnu na to. i u toj situaciji, pritisak se može vratiti koliko za dvije utakmice. samo pamet u glavu.
:palacgore: :palacgore:

Okolele
Kontakt:

pet dec 01, 2017 6:55 pm

Evo ga i Džekson opet procepio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava