Al kad sam ovaj post napisao, eto majke mi sam samo cekao da me on citira, jer sam znao da ce bas ON mene citirat, a svi znamo i zasto.Hrasno1921' je napisao/la:Pa nekome kome je plava boja u krvi, nekome ko 24h zivi za klub, nekome ko jedva ceka svaku narednu tekmu, nekome ko ide i na treninge, kupuje karte i pored polugodisnje nebi li malo pomogao klubu, neko ko ludi za klubom, nekome ko zna i zaplakati zbog poraza pred masom ljudi (derbi 2006. Matko u 84.min za 0:1) i sl.. sve to je u rangu i rata i smaka svijeta, i smrti najmilijeg i sl. evo dabogda ja srcani dobio u 38.g samo da Evropu izborimo ove godine !!!!!!!!FKZ1921 je napisao/la:Sta bi se moglo desiti? Rat,smak svijeta,...?Tryg je napisao/la:Necu ni da mislim sta bi se moglo desiti ako ispadnemo iz kupa i izgubimo derbi.
Ne moras druze vazda spustati loptu, a i nemoj da ti ja objasnjavam a i sam si svjestan sa ta 2 poraza da nam je evropa daleko, ali opet ces ti doci i napisati nam, pa sta nije smak svijeta i da ne izborimo evropu, cilj uprave je ekipa za ligu 12, i tako dalje. Nemoj molim te, postujem te ocigledno si dobar forumas i imas znanje, ali brate istini u oci pogledaj i zamisli samo sta ce se desiti ako evropu ne izborimo.
Toliko o tome od mene, nemoj da zamaramo temu, cekat cemo 7 dana pa cemo vidjeti na cemu smo.