Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Tryg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 7:53 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Necu ni da mislim sta bi se moglo desiti ako ispadnemo iz kupa i izgubimo derbi.
Sta bi se moglo desiti? Rat,smak svijeta,...?
Pa nekome kome je plava boja u krvi, nekome ko 24h zivi za klub, nekome ko jedva ceka svaku narednu tekmu, nekome ko ide i na treninge, kupuje karte i pored polugodisnje nebi li malo pomogao klubu, neko ko ludi za klubom, nekome ko zna i zaplakati zbog poraza pred masom ljudi (derbi 2006. Matko u 84.min za 0:1) i sl.. sve to je u rangu i rata i smaka svijeta, i smrti najmilijeg i sl. evo dabogda ja srcani dobio u 38.g samo da Evropu izborimo ove godine !!!!!!!!
Al kad sam ovaj post napisao, eto majke mi sam samo cekao da me on citira, jer sam znao da ce bas ON mene citirat, a svi znamo i zasto.

Ne moras druze vazda spustati loptu, a i nemoj da ti ja objasnjavam a i sam si svjestan sa ta 2 poraza da nam je evropa daleko, ali opet ces ti doci i napisati nam, pa sta nije smak svijeta i da ne izborimo evropu, cilj uprave je ekipa za ligu 12, i tako dalje. Nemoj molim te, postujem te ocigledno si dobar forumas i imas znanje, ali brate istini u oci pogledaj i zamisli samo sta ce se desiti ako evropu ne izborimo.

Toliko o tome od mene, nemoj da zamaramo temu, cekat cemo 7 dana pa cemo vidjeti na cemu smo.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:53 pm

Ja znam samo jedno,da svi ali svi moramo u Tuzlu.Da svi ali svi moramo na derbi,u Zenicu u Lukavicu.Ovi ratnici kako god završilo moraju imati našu podršku.KRAJ PRIČE!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

diego1921
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:56 pm

pinki je napisao/la:može Lendrić lijevo a Đerma gore, ali to je ona očajnička B varijanta
Nemoj samo tu varijantu,vise bi volio da Lendric ne igra nikako,nego da se tu trosi bezveze,on je masina,malo mu treba,zna se gdje mu je mjesto i tu treba da bude 90 min..Staviti Halvadzica,niko ga ne ocekuje i niko ne zna kolko moze,nemas sta izgubiti,mozes samo dobiti !!

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:58 pm

ali i vi to fakat pišete k'o da je željo u svakoj sezoni svog postojanja (pa i poslijeratnog) igrao evropu. ili k'o da će neko skinuti stolice i odštemati nazad ugrađeni beton ako ne izborimo evropu.

naravno da bi bilo vrlo loše i da bi bilo teško svakom navijaču. ali nastaviće se gdje se stalo i u tom slučaju. budžet možda prvi put poslije rata nije napravljen sa pretpostavkom da će nešto biti, pa ni evropa...već samo od para na koje se realno može računati. postoji konkretan plan kako, šta i zašto.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:01 pm

diego1921 je napisao/la:
pinki je napisao/la:može Lendrić lijevo a Đerma gore, ali to je ona očajnička B varijanta
Nemoj samo tu varijantu,vise bi volio da Lendric ne igra nikako,nego da se tu trosi bezveze,on je masina,malo mu treba,zna se gdje mu je mjesto i tu treba da bude 90 min..Staviti Halvadzica,niko ga ne ocekuje i niko ne zna kolko moze,nemas sta izgubiti,mozes samo dobiti !!
Staviti igraca koji je upisao samo 15 min je ravno samoubistvu.. S obzirom da je i Tiago povrijedjen, mislim da je jedina moguca izmjena da se promijene strane Memiji i Stevanovicu, sad ne znam jel se to uigravalo i koliko se razumiju s bekovima, al neke druge izmjene sto se imena tice nema sanse..

Vrag

ned apr 17, 2016 8:02 pm

diego1921 je napisao/la:
Staviti Tiaga, sta izmisljati toplu vodu. Nemas sta izgubiti. Enisa zaboraviti u Sarajevu.
Svaki napad ide preko Stevanovica, zatvori njega i nema napada nikako.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u ned apr 17, 2016 8:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Tryg
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:02 pm

Ne nije tacno, nikada prije se nije uradilo ovoliko stvari da bi se evropa izborila, nikada prije se nije digla skoro citava dijaspora i Bosna koja voli Zelju da mu omoguci evropske tekme na Grbavici, nikada prije nije se ovoliko nagomilalo igraca da bi se evropa izborila, da ne spominjem clana uprave koji dodje i kaze Zeljo ce biti sampion i ide na duplu krunu, i da ne idem dalje, uvijek ce biti nas 2-3 hiljade budala koji ce vazda ici i pratiti Zelju kad mu je dobro i lose, ali svi mi znamo sta znaci ako ne izborimo evropu i za nas i za klub u svakom smislu, nemojmo se praviti lazni moralisti.

manijak_do_kraja
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:03 pm

Vrag je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Staviti Tiaga, sta izmisljati toplu vodu. Nemas sta izgubiti. Enisa zaboraviti u Sarajevu.
Tiago je povrijedjen ponovo, obnovio povredu.
Mi smo Željini, Željo je naš!

sofronije
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:03 pm

Ovi sto kukaju "Sta ako evropu ne izborimo" pogledajte konferenciju za medije kad su predstavljali Bekrica i Zolotica i sta kaze Bajramovic po tom pitanju.
:zeljeznicar1:

FKZ1921
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:04 pm

Dobro Tryg,jel ti podrzavas ovu upravu? Jel se slazes sa ovim sto ljudi rade?

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:06 pm

Okolele je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Sta je sa tim Mailsonom vise,pa nije valjda tolika taraba pa ne dobija priliku..Mozda bi on mogao biti faktor iznenadjenja u srijedu..
Strucni stab ne racuna na Mailsona...U onoj konkurenciji,kad je tek dosao,nesta je pokazao. Medjutim,nakon dolaska kvalitetnijih igraca,ne moze nista.
A mali Halvadžić..?
Halvadzic je za Stanica izmislio fudbal..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:07 pm

ali ne samo da bi se evropa izborila. neće propasti nova tribina ako se ne izbori. izborila se ili ne, što više uradiš manje ti je posla poslije, i sa stadionom i sa ekipom. koliko vas je pisalo da bi halalili sezonu ili dvije da se napravi istok? a sad će biti smak svijeta ako se samo napravi istok...

a ako se ne izbori, svi znamo da će to biti zbog jeseni a ne zbog proljeća.
gradi željo boli te *****

diego1921
Kontakt:

Vrag je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Pa rekli su da je Tiago povrijedjen i nemas neki izbor,od Memije i nemamo neke fajde osim borbe,tu mu skidam kapu!!
a cikazubo vidjeli smo kako izgleda standardnih 11 ,zatvore ti desnu stranu i ljudi te dobiju,pitanje je kako bi se Miroslav snasao lijevo,njega ne treba dirati,treba nesto uraditi s lijevom stranom,ostalo se zna..treba krenuti naprijed pa sta bude !!
Zadnja izmjena: diego1921, dana/u ned apr 17, 2016 8:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

nije nama na forumu ovdje katastrofa ako ne izborimo evropu ali nas je malo...ali katastorfa je svim ostalim...odmah racunati da ce slabija posjeta biti...necemo dobijati dodatne pare od simpatizera...necemo od par evropskih utakmica naplatiti karte...necemo zaraditi pare koje bi dobili eventualnim prolaskom...necemo biti zanimljiva destinacija predobrim igracima koji upravo zele zbog evrope doci...ima tu svasta nesto...mi cemo ici i dalje na tekme jbg takvi smo...ali treba staviti na papir racunicu pa cemo vidjeti da li je katastrofa ili ne
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Vrag

manijak_do_kraja je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
diego1921 je napisao/la: Nemoj samo tu varijantu,vise bi volio da Lendric ne igra nikako,nego da se tu trosi bezveze,on je masina,malo mu treba,zna se gdje mu je mjesto i tu treba da bude 90 min..Staviti Halvadzica,niko ga ne ocekuje i niko ne zna kolko moze,nemas sta izgubiti,mozes samo dobiti !!
Tiago je povrijedjen ponovo, obnovio povredu.
E jbg, neka igra Mailson. Iskoristiti ga do kraja sezone, nema ba otpisivanja i glupiranja. Zbog toga je doveden.
Od Memije nemamo nikakve koristi na lijevoj strani, ali bas nikakve.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u ned apr 17, 2016 8:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Tryg
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:08 pm

FKZ1921 je napisao/la:Dobro Tryg,jel ti podrzavas ovu upravu? Jel se slazes sa ovim sto ljudi rade?
U svakom pogledu.

Grbavica
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:08 pm

Ko priželjkuje Mailsona u prvih 11 on očito slabo konta neke stvari.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:09 pm

S obzirom sta Stanic pokazuje na lijevom krilu mislim da cak ni Mailson ne moze biti losiji..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Djulaga_
Kontakt:

ned apr 17, 2016 8:11 pm

Mozda mozemo iznenaditi Slobodu da Enis bude kreator igre, kad uzmemo koliko igra u odnosu na ostale na klupi :ganja:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Vrag

ned apr 17, 2016 8:12 pm

Grbavica je napisao/la:Ko priželjkuje Mailsona u prvih 11 on očito slabo konta neke stvari.
Objasni Murinjo. Sta se to ne konta ? Sta su to do sada pokazali ljevaci Stanic, Kramaric i Memija da se moze reci da je Mailson taraba ?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava