Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 30, 2017 12:07 am

LeBlue je napisao/la:
čet nov 30, 2017 12:03 am
Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
sri nov 29, 2017 11:31 pm
Hajdarevic je talenat i dobar igrac, ali mora jos dosta raditi i ne treba na njega, Sabanadzovica i ostale stavljati nikakav pritisak i dizati ih u nebesa, pa da se poslije razocaramo. Kontali smo da ce Zeric jesti loptu kao i Mujagic, a ovi ispadose korisniji i bolji, naravno ima jos dosta vremena za ovu dvojicu i nadam se da ce i oni pokazati da mogu puno toga.
Zeric ima 19 god, znaci jos mlad i ima prostora da napreduje u svakom pogledu. Moze jos postati dobar igraci i igrati vani. Njegove mane su sto previse drzi loptu, komplikuje i sam sebi otezava posao. U zavrsnici nije dovoljno odlucan. Mislim da je to zadnje do manjka samopouzdanja. Ako popravi te stvari, i bude se zrtvovao kao Hajdarevic moze napraviti dosta dobre stvari. Gdje je bio prosle sezone a gdje je sad, ipak je pozitivan korak. Mora se imati strpljenja sa igracima, mozda isto psihologa angazovati da maksimalno izvucemo iz njihovog talenta kojeg imaju. Volio bih isto viditi Mujagica. Za juniore dosta radi vise za ekipu i osvaja lopte, ali isto tako je daleko od gola u dosta slucajeva. Npr protiv Lokomotive nije uputio niti jedan opasan sut prema njihovom golu. Mozda bi to drugacije izgledalo protiv "slabijih" ekipa u Premijer Ligi gdje bi dobio nekoliko dobri lopti od npr Ramovica ili Zakarica. Adzem zna najbolje. Nema vise da se pitamo sto ovaj ili sto onaj mladi neigra.
Sad kako stvari stoje psiholog bi trebao posjetiti Hajdarevica da Hajdar njemu kaze neke stvari i uputi ga.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

LeBlue
Kontakt:

čet nov 30, 2017 12:09 am

Plavi orkestar je napisao/la:
čet nov 30, 2017 12:07 am
LeBlue je napisao/la:
čet nov 30, 2017 12:03 am
Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
sri nov 29, 2017 11:31 pm
Hajdarevic je talenat i dobar igrac, ali mora jos dosta raditi i ne treba na njega, Sabanadzovica i ostale stavljati nikakav pritisak i dizati ih u nebesa, pa da se poslije razocaramo. Kontali smo da ce Zeric jesti loptu kao i Mujagic, a ovi ispadose korisniji i bolji, naravno ima jos dosta vremena za ovu dvojicu i nadam se da ce i oni pokazati da mogu puno toga.
Zeric ima 19 god, znaci jos mlad i ima prostora da napreduje u svakom pogledu. Moze jos postati dobar igraci i igrati vani. Njegove mane su sto previse drzi loptu, komplikuje i sam sebi otezava posao. U zavrsnici nije dovoljno odlucan. Mislim da je to zadnje do manjka samopouzdanja. Ako popravi te stvari, i bude se zrtvovao kao Hajdarevic moze napraviti dosta dobre stvari. Gdje je bio prosle sezone a gdje je sad, ipak je pozitivan korak. Mora se imati strpljenja sa igracima, mozda isto psihologa angazovati da maksimalno izvucemo iz njihovog talenta kojeg imaju. Volio bih isto viditi Mujagica. Za juniore dosta radi vise za ekipu i osvaja lopte, ali isto tako je daleko od gola u dosta slucajeva. Npr protiv Lokomotive nije uputio niti jedan opasan sut prema njihovom golu. Mozda bi to drugacije izgledalo protiv "slabijih" ekipa u Premijer Ligi gdje bi dobio nekoliko dobri lopti od npr Ramovica ili Zakarica. Adzem zna najbolje. Nema vise da se pitamo sto ovaj ili sto onaj mladi neigra.
Sad kako stvari stoje psiholog bi trebao posjetiti Hajdarevica da on njemu kaze neke stvari i uputi ga.
Treba svima, pogotovo mladim igracima, nikad vise novaca i ocekivanja. Sve to moze biti previse, zato je najbolje angazovati strucne ljude. Sve je to normalno.

Plavi orkestar
Kontakt:

čet nov 30, 2017 12:22 am

Više guzica zine roditeljima i menadzerima nego djeci.Ti vidiš da je Hajdarevicu cast i velika sreca da igra u Zelji pa bilo to u junorima ili prvom timu,tako i Sabanadzovicu i njih dvojica ce se i truditi i biti cvrsto na zemlji znajuci da ako se tu dokazu bit ce i transvera a za to su zasluzni roditelji dok neki nisu ni zaigrali kako treba vec hodaju po Spaniji i Italiji po nekim probama i kad ih ljudi prizemlje i kazu im gdje su i šta su onda zapadaju u depresiju.Takvim je potreban psiholog da pokuša šta popraviti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

SanMan
Kontakt:

čet nov 30, 2017 12:23 am

Ma Žeru ubjedili babo i manageri još prije x godina da je super zvjezda i sve ovo što igra otaljava i igra sa nekom zadrškom, ko da samo čeka kad će u Barceloni zaigrati pa da se ne zamara sad ili povrjedi.
Da zna-zna ali treba i želja i htjenje
E tu su ga dobro zajebali u glavi, mogo bi se malo ugledati na Hajdara - dečko igra svaki minut ko da mu je zadnji u karijeri

storm_raider
Kontakt:

čet nov 30, 2017 12:29 am

https://s.portskevijesti.com/2017/11/28 ... -zeljezni/

Mozda Stanojevic i nije igrao rukom...

Jako mi se svidja kako ovaj gore portal radi neke stvar.

Samo uklonite tacku na s.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LeBlue
Kontakt:

čet nov 30, 2017 12:30 am

Plavi orkestar je napisao/la:
čet nov 30, 2017 12:22 am
Više guzica zine roditeljima i menadzerima nego djeci.Ti vidiš da je Hajdarevicu cast i velika sreca da igra u Zelji pa bilo to u junorima ili prvom timu,tako i Sabanadzovicu i njih dvojica ce se i truditi i biti cvrsto na zemlji znajuci da ako se tu dokazu bit ce i transvera a za to su zasluzni roditelji dok neki nisu ni zaigrali kako treba vec hodaju po Spaniji i Italiji po nekim probama i kad ih ljudi prizemlje i kazu im gdje su i šta su onda zapadaju u depresiju.Takvim je potreban psiholog da pokuša šta popraviti.
Slazem se sa tobom. Negovorim protiv ikoga, ali kad, kao sto ti kazes, vladaju vise interesenata nastaju problemi, zato je najbolje imati neutralnog eksperta koji ih mogu da razumiju i tu su da im pomognu. U ovoj prici se isto menadzeri zaboravljaju koji fakticki manje vise samo beru plod rada kluba i igraca.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet nov 30, 2017 12:32 am

Ma Žera nema taj mentalitet, a mentalitet ne možeš promijenit'... dolaze mlađi momci koji ga uveliko prestižu ili stižu.. Dacic, Hasanovic, Mujic ce bit' pakleni igraci
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

MrkiMedo
Kontakt:

čet nov 30, 2017 12:33 am

RUKA RUKA HEJ RUKA PA RUKOM JE IGRAO RUKAAAA

exbabilon
Kontakt:

čet nov 30, 2017 12:39 am

Hajdar iz tekme u tekmu sve bolji, momak je stvarno ogroman talenat i samo da ga zdravlje posluzi pa da s Amirom drzi sredinu terena i u reprezentaciji aBd. Ne zaostaje tu ni Saban, njegov problem je samo sto se jos fizicki ne moze nositi sa krkanima i po teskim terenima, a to mu je realnost.

Samo bi idealno bilo skidati pritisak s njih. Sto manje izjava, intervjua, trening, trening i samo trening. Ne postaviti ni prevelika ocekivanja, stavljati dodatni teret, samo nek sve ide svojim tokom. Padaju mi na pamet Radovac i Dado, na jednom juniorskom derbiju se iz aviona vidjelo koliko su dominantni u odnosu na vrsnjake, pa evo prodje par godina i nigdje ih, djelom i zbog velikih ocekivanja i pritiska.

Jugozapad
Kontakt:

čet nov 30, 2017 1:19 am

Rambo_Amadeus je napisao/la:
uto nov 28, 2017 11:05 pm
Najavio je Adzem još neke juniore i jucer poslije utakmice, možda je baš na njega mislio. Zna li neko šta je s Hrvanovicen ?
Znam ja. Eno ga pusi šišu zajedno sa Hasanovicem stim ds svaki ima svoju šišu i ne dijeli je ni sa kim. Bas je vole izgleda. Ni Asimu nije mrska. Dzenanu respekt sa te strane.
Sve to dan prije derbija.
Sad me interesuje kako ocekuju da dobiju.minutu, da napreduju u ovom sto rade a tako se ponasaju prema sebi a realno i prema klubu koji ih placa?!
Nissm.pametan...

storm_raider
Kontakt:

čet nov 30, 2017 2:00 am

Vala Asimu kako vidim ne skodi. Dok god on ovako igra, neka pusi sta hoce.

Od Hrvanovica sam mnogo ocekivao stvarno. Nekako je u medjuprostoru..

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet nov 30, 2017 6:56 am

phpBB [video]

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

teteac8684
Kontakt:

čet nov 30, 2017 7:44 am

Treba Bekriju i Zebu od prve minute, da ih iznenadimo :rofl:

mula
Kontakt:

čet nov 30, 2017 8:19 am

Hoce li biti utakmica na Tv ili neki stream?
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ChWilla
Kontakt:

čet nov 30, 2017 8:22 am

storm_raider je napisao/la:
sri nov 29, 2017 11:22 pm
Ajzea je napisao/la:
sri nov 29, 2017 11:05 pm
Joj onih bolida tamo.. Evo mi smo prije mjesec mogli staviti foliju, kakve nam fajde kada smo je morali skloniti sat vremena prije utakmice taman kada je snijeg poceo padati. Ustvari, zasto se igraci ne bi zagrijavali po foliji, ko mu yebe mater.

Kakav skup glupana..
Trebalo je biorazgradivu foliju sa spuzvama kupiti. Pa da tamam teren razgradi foliju u tih sat vremena, a spuzve upiju snijeg. Te spuzve tako natopljene cuvamo za ljeto i onda iscijedimo da osvjezimo teren kada su velike vrucine. Logicno.
ima idealan ekološki, prirodni, biorazgradivi materijal mahsuz za naše legende i prijatelje kluba iz redakcije...dobavljač gradonačelnikova porodična radnja.
gradi željo boli te *****

ublehas
Kontakt:

čet nov 30, 2017 8:36 am

Tryg je napisao/la:
sri nov 29, 2017 11:57 pm
Ovi nama zabrane da se slobodno krecemo po svojoj drzavi i mi svi tu sada sutimo. Zabranit ce nam i u nedjelju na utakmicu dokle vise u pm.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Neće. U nedelju će se igrati pred praznim tribinama. 100% sam siguran da će ovi danas napraviti neko sranje, te da će Široki dobiti kaznu. Samo je pitanje da li će se zasjedati prije nedelje.

Vortex
Kontakt:

čet nov 30, 2017 8:54 am

ublehas je napisao/la:
čet nov 30, 2017 8:36 am
Tryg je napisao/la:
sri nov 29, 2017 11:57 pm
Ovi nama zabrane da se slobodno krecemo po svojoj drzavi i mi svi tu sada sutimo. Zabranit ce nam i u nedjelju na utakmicu dokle vise u pm.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Neće. U nedelju će se igrati pred praznim tribinama. 100% sam siguran da će ovi danas napraviti neko sranje, te da će Široki dobiti kaznu. Samo je pitanje da li će se zasjedati prije nedelje.
Može se organizovati telefonska sjednica.

azbaha
Kontakt:

čet nov 30, 2017 9:25 am

mirsad94 je napisao/la:
sri nov 29, 2017 5:47 pm
Moze li giga interneta biti sutra da se pogleda utakmica na yt ?
Posto je yt nisam siguran ipak je to 2 sata, moja preporuka ti je onaj flat sat vremena marku 2 put jer onda mozes ko covjek da se ne sikiras(ako si bht)

damirfile
Kontakt:

čet nov 30, 2017 9:28 am

Da je zeljo u pitanjui organizovali bi je ovako kod fasizma daj Boze.

storm_raider
Kontakt:

čet nov 30, 2017 9:49 am

ChWilla je napisao/la:
čet nov 30, 2017 8:22 am
storm_raider je napisao/la:
sri nov 29, 2017 11:22 pm
Ajzea je napisao/la:
sri nov 29, 2017 11:05 pm
Joj onih bolida tamo.. Evo mi smo prije mjesec mogli staviti foliju, kakve nam fajde kada smo je morali skloniti sat vremena prije utakmice taman kada je snijeg poceo padati. Ustvari, zasto se igraci ne bi zagrijavali po foliji, ko mu yebe mater.

Kakav skup glupana..
Trebalo je biorazgradivu foliju sa spuzvama kupiti. Pa da tamam teren razgradi foliju u tih sat vremena, a spuzve upiju snijeg. Te spuzve tako natopljene cuvamo za ljeto i onda iscijedimo da osvjezimo teren kada su velike vrucine. Logicno.
ima idealan ekološki, prirodni, biorazgradivi materijal mahsuz za naše legende i prijatelje kluba iz redakcije...dobavljač gradonačelnikova porodična radnja.
I servirati im vruce, bez escajga

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

Prijava