pon nov 27, 2017 7:50 pm
U prvom kolu smo imali sličan sastav kao danas..bez previše filozofiranja, odigrali odlično...nakon kola ekperimetisanja napokon smo se vratili otprilike na to..Ostale su još dvije utakmice u ligi, u Širokom samo ponoviti ono iz BL...čvrsto i koncentrisano nazad a ne kao prošle sezone kad smo ih bacili na konopce, zabije nam glavom najniži igrač....Samo čvrsto i naprijed čekati priliku, tako nekako je izgledao Odin recept u gostina protvi jačih ekipa, rezultat je bio polusezona bez poraza...
Nadam se da će Zakarić pokupiti karton protiv ŠB, bili bi bez njega protvi Radnika, ali je tu na proljeće na Krupi.
I da...ja sam i prije rata pričao za Hajdara, a ne ko ovi novi što su došli pa tek sad govore...Kako je samo danas odigrao, svaka njegova akcija ima pokriće, sve to ima smisla, bez greške i još na ovakvom terenu...i da završimo prvi na polusezoni i ostvarimo plasman u 1/2 kupa, imati njega i Šabana već na takom nivou je za mene najveća pobjeda u sezoni..nadam se da će se Žera ugledati na ovu dvojicu i da malo više napregne moždane vijuge
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY