Ma ako zakljucaju vrata i kapije na skolama nece njih bar dvije trecine doci...rodrigo87 je napisao/la:Ne puštajte stoku sutra bez karte, jer ce poci dosta onih koji danas nisu
Da hoce neko napraviti racunare,laptope,surfplate,mobitele na principu da ga mozeš startati samo ako ti ta sprava prilikom paljenja izracuna minimalni koeficijent inteligencije od 120 IQ.Mnogi nikad ni slova nebi napisali.
Nije losa ideja, ali ko bi nam onda bio sponzor lige? Po tome bi bh telekomu i struju morali iskljuciti...Plavi orkestar je napisao/la:Da hoce neko napraviti racunare,laptope,surfplate,mobitele na principu da ga mozeš startati samo ako ti ta sprava prilikom paljenja izracuna minimalni koeficijent inteligencije od 120 IQ.Mnogi nikad ni slova nebi napisali.
E ne moze, slobodno drustvo, sloboda misli, sloboda govora, pravo na misljenje, demokratija... Vladavina glupih nad lijenima.. *ebo demokratijuPlavi orkestar je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 9:20 pmDa hoce neko napraviti racunare,laptope,surfplate,mobitele na principu da ga mozeš startati samo ako ti ta sprava prilikom paljenja izracuna minimalni koeficijent inteligencije od 120 IQ.Mnogi nikad ni slova nebi napisali.
Trebali su se i navijaci bolje organizovati mozda? Ako vec ulazes silne pare, zar ne?Plava Porodica je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 9:25 pmJoj jest mi žao što sve propade danas , baš mi muka..
Rođendan se odgodit ne može.SWRA_1921 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 9:27 pmTrebali su se i navijaci bolje organizovati mozda? Ako vec ulazes silne pare, zar ne?Plava Porodica je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 9:25 pmJoj jest mi žao što sve propade danas , baš mi muka..
Pobjeda bi to popravila...Plava Porodica je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 9:25 pmJoj jest mi žao što sve propade danas , baš mi muka..
e ako ti sutra zatvore pred nosom vrata, ti si fakat ograjisoPlava Porodica je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 9:38 pmDo kad su sutra otvoreni ulazi?
Hoću li moći oko 2. ući ?