ima nešto u ovom snijegu

Moguce da se kreces u grupi od 4-5 ljudi, a izbjegavaju takvedjoxxx1921 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 7:35 pmPa sto nekad na mene ne nalete da otmu ***** ti baksuza bozijeg. Gdje to otimaju da idem dobrovoljno mater im ***** jadnuMrkiMedo je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 7:32 pmPar hiljada je za koreografiju otislo, a propala je zbog snijega. Nema mi nista mrze nego kad nasa raja izmislja i sere po jugu, a oni krci se ponose sa svojim FGRovcima.
I opet kompleksasi na Skenderiji upadali u tramvaje i otimali salove raji, njih dvadesetak i ko hijene cekaju. Jadovi jedni jadni, ali gori od njih su ovi sto pljuju po svemu nasem.
a šta je sa nama koji imamo godišnje, mi onda ne ulazimo džaba protiv širokogHurmasica je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 7:38 pmBesplatan ulaz navijačima za susret 1/4 finala Kupa BiH
https://fkzeljeznicar.ba/besplatan-ulaz ... bih/29664/
klasiĆna pljaĆkasalle86 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 7:43 pma šta je sa nama koji imamo godišnje, mi onda ne ulazimo džaba protiv širokogHurmasica je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 7:38 pmBesplatan ulaz navijačima za susret 1/4 finala Kupa BiH
https://fkzeljeznicar.ba/besplatan-ulaz ... bih/29664/
Spoiler:
Ja sam samo jednom naletio sam na njihov copor, da Bog sacuva faca a i kilazedjoxxx1921 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 7:35 pmPa sto nekad na mene ne nalete da otmu ***** ti baksuza bozijeg. Gdje to otimaju da idem dobrovoljno mater im ***** jadnuMrkiMedo je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 7:32 pmPar hiljada je za koreografiju otislo, a propala je zbog snijega. Nema mi nista mrze nego kad nasa raja izmislja i sere po jugu, a oni krci se ponose sa svojim FGRovcima.
I opet kompleksasi na Skenderiji upadali u tramvaje i otimali salove raji, njih dvadesetak i ko hijene cekaju. Jadovi jedni jadni, ali gori od njih su ovi sto pljuju po svemu nasem.
Mora da bar sa trojicom-cetvoricom ides na utakmice pa je njih dvadesetak svaki put rucnu povuklo.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 7:35 pmPa sto nekad na mene ne nalete da otmu ***** ti baksuza bozijeg. Gdje to otimaju da idem dobrovoljno mater im ***** jadnuMrkiMedo je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 7:32 pmPar hiljada je za koreografiju otislo, a propala je zbog snijega. Nema mi nista mrze nego kad nasa raja izmislja i sere po jugu, a oni krci se ponose sa svojim FGRovcima.
E vidis, te informacije ne znam, nisam u toku uopste. A tu mi grijesimo, sutimo i nijemo posmatramo. Govna protjerat kroz sake i vjeruj mi da im vise ne bi palo na pametSouthboy je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 7:57 pmNapadali su protiv mladosti na skenderiji na tramvajskoj...15 sa palicama,jedan nas momak izasao oni za njim nez sta je bilo kasnije jer je tramvaj otisao.
Napadali su i kad su omladinci igrali,protiv ludogoreca bilo ih je 10 kod masinske i 10 kod scc..tada nije bilo nasih sa salovima bilo je u civilu par momaka.tada su praznih ruku ostali
I sad u srijedu su napadali i to na skenderiji opet oko 10 sa fantomkama..sto je najgore murija stoji 20m od njih i gleda ih jer je bio neki udes pa su uvidjaj radili pored stanice(sudarena auta parkirana bila na plocniku).Gledali su po tramvaju al je raja bila u civilu vecinom.
Napadali su i protiv borca prije ono 2 mjeseca kad smo okrenuli,ja wilsom isao sa djevojkom njih 20 ko onog mosta drvenog malo ispod aqvariusa ceka..
To je postalo normalno s njihove strane,čoporski napad,skidanje salova djevojkama nasim i ostalo..bezmudasi od 18 godina koje je sevap nakantat da ih specijalci jednom sacekaju i ocitaju lekciju.
Come out and play... Scena iz filma Warriors. Ako nisi pogledao, pogledaj