Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 26, 2017 7:40 pm

a sve je počelo ovako...

slika

ima nešto u ovom snijegu :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MrkiMedo
Kontakt:

ned nov 26, 2017 7:40 pm

djoxxx1921 je napisao/la:
ned nov 26, 2017 7:35 pm
MrkiMedo je napisao/la:
ned nov 26, 2017 7:32 pm
Par hiljada je za koreografiju otislo, a propala je zbog snijega. Nema mi nista mrze nego kad nasa raja izmislja i sere po jugu, a oni krci se ponose sa svojim FGRovcima.
I opet kompleksasi na Skenderiji upadali u tramvaje i otimali salove raji, njih dvadesetak i ko hijene cekaju. Jadovi jedni jadni, ali gori od njih su ovi sto pljuju po svemu nasem.
Pa sto nekad na mene ne nalete da otmu ***** ti baksuza bozijeg. Gdje to otimaju da idem dobrovoljno mater im ***** jadnu
Moguce da se kreces u grupi od 4-5 ljudi, a izbjegavaju takve :D Jedna ili dvije osobe su im meta uvijek. Furka im je skrooz pogresna i strasno mi je drago sto toga kod nas nema. Nije problem kad se naidje grupica na grupicu pa se vi udarajte, al uzeti salove od momka i cure koji su zajedno otisli na derbi je dno dna.

Roberto Baggio
Kontakt:

ned nov 26, 2017 7:43 pm

:zeljeznicar1:
FK Željezničar 1921

rodrigo87
Kontakt:

Svi na Jug!!!

salle86
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
ned nov 26, 2017 7:38 pm
Besplatan ulaz navijačima za susret 1/4 finala Kupa BiH

https://fkzeljeznicar.ba/besplatan-ulaz ... bih/29664/
a šta je sa nama koji imamo godišnje, mi onda ne ulazimo džaba protiv širokog
Spoiler:
baš me čudi kako ovako neko već nije komentarisao hahahaha
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned nov 26, 2017 7:45 pm

Klasa radnicka
Željezničar ante portas !

teatrale36
Kontakt:

Bruka ako se sutra odigra utakmica u terminu od 13 sati pa bice 2000 ljudi ne znam ima li iko mozga u ovoj drzavi sve sami nesposobnjakovici uniste sve sto dotaknu. Mislim da ovi nasi amateri iz Uprave ne smiju pristati da se sutra igra jer nam zbog ova dva dana moze sezona propasti. Ima proljece ima decembar neka nadju novi termin sutra ne treba igrati nikako,jer se fudbal igra zbog navijaca a ko ce sutra doci???

Hurmasica
Kontakt:

salle86 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
ned nov 26, 2017 7:38 pm
Besplatan ulaz navijačima za susret 1/4 finala Kupa BiH

https://fkzeljeznicar.ba/besplatan-ulaz ... bih/29664/
a šta je sa nama koji imamo godišnje, mi onda ne ulazimo džaba protiv širokog
Spoiler:
baš me čudi kako ovako neko već nije komentarisao hahahaha
klasiĆna pljaĆka :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

MrkiMedo je napisao/la:
Par hiljada je za koreografiju otislo, a propala je zbog snijega. Nema mi nista mrze nego kad nasa raja izmislja i sere po jugu, a oni krci se ponose sa svojim FGRovcima.
I opet kompleksasi na Skenderiji upadali u tramvaje i otimali salove raji, njih dvadesetak i ko hijene cekaju. Jadovi jedni jadni, ali gori od njih su ovi sto pljuju po svemu nasem.
Pa sto nekad na mene ne nalete da otmu ***** ti baksuza bozijeg. Gdje to otimaju da idem dobrovoljno mater im ***** jadnu
Ja sam samo jednom naletio sam na njihov copor, da Bog sacuva faca a i kilaze :lol: , al bas su kerovi samo se proderes par puta ne moras ni podic ruke vec bjeze, ne libe se oni djeci i curama skidat salove, ne libe se cak napravit onu krpu "strah" a sastavili je od salova iz fan shopa, wanabe ultrasi..

rodrigo87
Kontakt:

ned nov 26, 2017 7:46 pm

Pa sta predlazes? 0:3 za uhljupe?

Ajzea
Kontakt:

ned nov 26, 2017 7:46 pm

MrkiMedo je napisao/la:
Mora da bar sa trojicom-cetvoricom ides na utakmice pa je njih dvadesetak svaki put rucnu povuklo.

rodrigo87
Kontakt:

ned nov 26, 2017 7:50 pm

Kakva je ovo koreografija HZ? come out and p :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

shzna
Kontakt:

ned nov 26, 2017 7:53 pm

Ma ne zna se ko je gori ove sezone
1987

bianco blu
Kontakt:

ned nov 26, 2017 7:53 pm

ja i dalje ne vjerujem da nismo uzeli titulu prošle sezone.

Veteran1965
Kontakt:

ned nov 26, 2017 7:55 pm

U situaciji kada nam treba svaka marka, i kada smo umjesto očekivanog profita u utakmici sa torpedom vjerovatno otišli u minus, potez za besplatan ulaz protiv Širokog je za pohvalu. Nadam se da ćemo dole izvući povoljan i aktivan rezultat za revanš, i da ćemo u boljim vremenskim okolnostima nego danas napuniti Grbavicu. :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

South
Kontakt:

ned nov 26, 2017 7:55 pm

hahha e cuj komentarisete njihove "huligane" :D 30 godina najbrze su horde zla

Southboy
Kontakt:

ned nov 26, 2017 7:57 pm

Napadali su protiv mladosti na skenderiji na tramvajskoj...15 sa palicama,jedan nas momak izasao oni za njim nez sta je bilo kasnije jer je tramvaj otisao.
Napadali su i kad su omladinci igrali,protiv ludogoreca bilo ih je 10 kod masinske i 10 kod scc..tada nije bilo nasih sa salovima bilo je u civilu par momaka.tada su praznih ruku ostali
I sad u srijedu su napadali i to na skenderiji opet oko 10 sa fantomkama..sto je najgore murija stoji 20m od njih i gleda ih jer je bio neki udes pa su uvidjaj radili pored stanice(sudarena auta parkirana bila na plocniku).Gledali su po tramvaju al je raja bila u civilu vecinom.
Napadali su i protiv borca prije ono 2 mjeseca kad smo okrenuli,ja wilsom isao sa djevojkom njih 20 ko onog mosta drvenog malo ispod aqvariusa ceka..

To je postalo normalno s njihove strane,čoporski napad,skidanje salova djevojkama nasim i ostalo..bezmudasi od 18 godina koje je sevap nakantat da ih specijalci jednom sacekaju i ocitaju lekciju.

salle86
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:03 pm

džabe besplatan ulaz protiv širokog kad više nema utakmica do maja :D
bijelo govno se ne šali hhhh
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

djoxxx1921
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:06 pm

Southboy je napisao/la:
ned nov 26, 2017 7:57 pm
Napadali su protiv mladosti na skenderiji na tramvajskoj...15 sa palicama,jedan nas momak izasao oni za njim nez sta je bilo kasnije jer je tramvaj otisao.
Napadali su i kad su omladinci igrali,protiv ludogoreca bilo ih je 10 kod masinske i 10 kod scc..tada nije bilo nasih sa salovima bilo je u civilu par momaka.tada su praznih ruku ostali
I sad u srijedu su napadali i to na skenderiji opet oko 10 sa fantomkama..sto je najgore murija stoji 20m od njih i gleda ih jer je bio neki udes pa su uvidjaj radili pored stanice(sudarena auta parkirana bila na plocniku).Gledali su po tramvaju al je raja bila u civilu vecinom.
Napadali su i protiv borca prije ono 2 mjeseca kad smo okrenuli,ja wilsom isao sa djevojkom njih 20 ko onog mosta drvenog malo ispod aqvariusa ceka..

To je postalo normalno s njihove strane,čoporski napad,skidanje salova djevojkama nasim i ostalo..bezmudasi od 18 godina koje je sevap nakantat da ih specijalci jednom sacekaju i ocitaju lekciju.
E vidis, te informacije ne znam, nisam u toku uopste. A tu mi grijesimo, sutimo i nijemo posmatramo. Govna protjerat kroz sake i vjeruj mi da im vise ne bi palo na pamet

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:07 pm

rodrigo87 je napisao/la:
ned nov 26, 2017 7:50 pm
Kakva je ovo koreografija HZ? come out and p :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Come out and play... Scena iz filma Warriors. Ako nisi pogledao, pogledaj :D Dobar je film. Malo su se zajebali u dimenzijama :lol:
Inače kad sam vidio to odmah mi je pala jedna misao napamet koja oslikava njih i nas kroz godine. O tome cu nekad kasnije, sad treba kao @Leon učiti malo, ali na sreću nisam vodio nikakvu djevojku da joj se moram izvinjavati :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava