Prisjedni hahahahasalle86 je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 2:37 pmNe znam, meni opet ovaj termin i nije toliko loš. Kraj je novembra, zima uveliko stegla, čim padne mrak moraš 6 dukserica nositi
Ovako je koliko toliko toplije, sem ako šta ne bude padalo a ove neka vremenska govori da bi i moglo biti kiše jbg.
Kako god nama se valja mrznuti i Boga moliti da ovo naši ustanu na pravu nogu
popljuvo sam laptop vodom, bukvalnoazbaha je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 1:53 pmDa nisi sa Crnovom pio kafuPlava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 1:37 pmJa fakat ne znam jesam li ja na mrvama spavo ili do čega je..
Prvo sad u nedjelju imam inventuru, koja pazi sad, počinje u 18h baš kad i tekma sa borcem.
U srijedu, kada juniori igraju, pazi sad ja radim drugu smjenu.
U nedjelju, koja je radna za mene(ova nije trebala biti) ja radim do pola 5, a derbi u 13h.![]()
Pa koji ti je vrag *ba dam tskVrag je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 3:12 pmpopljuvo sam laptop vodom, bukvalnoazbaha je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 1:53 pmDa nisi sa Crnovom pio kafuPlava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 1:37 pmJa fakat ne znam jesam li ja na mrvama spavo ili do čega je..
Prvo sad u nedjelju imam inventuru, koja pazi sad, počinje u 18h baš kad i tekma sa borcem.
U srijedu, kada juniori igraju, pazi sad ja radim drugu smjenu.
U nedjelju, koja je radna za mene(ova nije trebala biti) ja radim do pola 5, a derbi u 13h.![]()
Odličan termin, sta treba sad igrati nedeljom u 19 , bezveze paliti reflektore, cekati posle tekme da pitari odu do 21:30 da mozemo izaci sa stadiona i tako dalje. Vikendom svakako treba igrati po danu u ovom periodu.salle86 je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 2:37 pmNe znam, meni opet ovaj termin i nije toliko loš. Kraj je novembra, zima uveliko stegla, čim padne mrak moraš 6 dukserica nositi
Ovako je koliko toliko toplije, sem ako šta ne bude padalo a ove neka vremenska govori da bi i moglo biti kiše jbg.
Kako god nama se valja mrznuti i Boga moliti da ovo naši ustanu na pravu nogu
Imamo sad i Papcaazbaha je napisao/la:Mene zanima zasto niko od vas ne zeli jos jednog lijevog beka da dovedemo sada za pauzu, da li je to zato sto ocekujete Besirevica na toj poziciji?
Malo mi to cudno.
kaze se yebAo:DANAN je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 5:58 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/prolo ... ook+status
Eto yebo vas sinan i njegove imformacije....