Budi Željo je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 1:49 pm
MrkiMedo je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 1:44 pm
Treba vidjeti sa Slavkom da se vrati ili mozda Jagodica. Mozda bi on bio i najbolje rjesenje jer je u Zelji pa mu onda nema ko podmetati nogu i covjek moze raditi bez problema.
Bez zaebancije, nisam citao sta se pisalo o njegovom odlasku, ali ako bi on isao onda moramo vec imati spremno rjesenje za trenera. Po mom misljenju najbolji trener lige je trener Krupe i volio bih vidjeti Starcevica kod nas. Nek slobodno povede Jasarevica i Vukotica sa sobom
Ma ne smije se Adzem tjerati ni pod razno. To bi biolo 7 koraka unazad. Da ima ko bolji da dodje pa hajde vec može doci samo gori. Adzema treba istrpiti ako nista rad ove generacije juniora jer on dokazano zna ih ubaciti u prvi tim bez ikakvih problema. Fudbal je živa materija bice pobjeda i poraza moramo malo svi spustiti loptu.
Spustili smo mi dobrano loptu, mislim mi navijaci, cim nas ima na svakoj utakmici par hiljada, iako ovakve predstave ne zasluzuju ni par stotina... Spustili smo loptu, ali budale nismo... Ti kao najtrofejniji i u globalu najbolji tim u drzavi, ne smijes sebi dopustiti brukanje i igranje sa ugledom kluba... A to se uveliko desava... nemamo trenera, nemamo tim... zavisimo o tome dal ce Jovan imati svoj dan, jer kada on ne igra, ne igra ni ekipa... cekamo da izadje individualni kvalitet Zake ili Voje da bi pogodili... Dovodimo nekakve Elsnere koji ne mogu igrati ni u Ozrenu iz Semizovca... i do kad prijatelju da se gleda kroz prste? Adzem da je Zeljin navijac kao sto tvrdi da jeste, sam bi napustio i rekao ne ide nam, daj da neko drugi pokusa... al ne, gleda se samo svoj interes... on ne zna sad, nece nauciti nikad... i sta treba? svake sezone polovni treneri i igraci da se uce na Grbavici i da nam kidaju utrobe? od tri trenutno najgore ekipe u ligi uspjeli smo dobiti Celika... Mrtvoj Slobodi nismo mogli zabit da se tri dana igralo... i sad ova bruka u Vitezu, gdje svaka iole ozbiljnija ekipa dodje i pobijedi... Joldic bi sa juniorima tamo tri razlike dobio garant.. spustili smo mi loptu druze, spustili smo...