Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 06, 2017 3:29 pm

KeepTheBlueFlag je napisao/la:
pon nov 06, 2017 3:26 pm
storm_raider je napisao/la:
pon nov 06, 2017 3:22 pm
Mujaga treba u glavi srediti stvari i trenirati kao Dzeko. E onda tek moze strasne stvari napraviti. Nista Dzeko od njega nije bio talentovaniji, cak naprotiv. Ali je trenirao kao lud, dan - noc. Doduse Dzeko nije izgledao kao Mujagic ovih godina, niti su ga curice salijetale. :D

Za Voju se ne brinem, neko onakvog karaktera i stava ne moze propasti. Borac pravi.
Pa Mujagic trenira dan prije utakmice do 5h ujutro u My Face zeznut tempo, valja to izdrzat :violina:
Tanak onaj lapsus, zajebah se pravo :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

pon nov 06, 2017 3:31 pm

bogi je napisao/la:
pon nov 06, 2017 3:23 pm

Hajdar mogao svih 90, info 1/1
Naravno da je mogao ali bi se onda postavilo pitanje zasto se doveo Elsner ako ni u ovakvim tekmama nece igrati.. Neshvatljivo je koliko je Ado stvari zasro u ovoj utakmici.. Ja jos ne mogu da svarim onu blamazu.. Vitez mrtvi se igro s nama u prvom.. Sad neka se u narednim tekmama cupaju kako znaju i umiju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

BlueIsTheColor
Kontakt:

pon nov 06, 2017 3:33 pm

Budi Željo je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:49 pm
MrkiMedo je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:44 pm
Treba vidjeti sa Slavkom da se vrati ili mozda Jagodica. Mozda bi on bio i najbolje rjesenje jer je u Zelji pa mu onda nema ko podmetati nogu i covjek moze raditi bez problema.
Bez zaebancije, nisam citao sta se pisalo o njegovom odlasku, ali ako bi on isao onda moramo vec imati spremno rjesenje za trenera. Po mom misljenju najbolji trener lige je trener Krupe i volio bih vidjeti Starcevica kod nas. Nek slobodno povede Jasarevica i Vukotica sa sobom
Ma ne smije se Adzem tjerati ni pod razno. To bi biolo 7 koraka unazad. Da ima ko bolji da dodje pa hajde vec može doci samo gori. Adzema treba istrpiti ako nista rad ove generacije juniora jer on dokazano zna ih ubaciti u prvi tim bez ikakvih problema. Fudbal je živa materija bice pobjeda i poraza moramo malo svi spustiti loptu.
Spustili smo mi dobrano loptu, mislim mi navijaci, cim nas ima na svakoj utakmici par hiljada, iako ovakve predstave ne zasluzuju ni par stotina... Spustili smo loptu, ali budale nismo... Ti kao najtrofejniji i u globalu najbolji tim u drzavi, ne smijes sebi dopustiti brukanje i igranje sa ugledom kluba... A to se uveliko desava... nemamo trenera, nemamo tim... zavisimo o tome dal ce Jovan imati svoj dan, jer kada on ne igra, ne igra ni ekipa... cekamo da izadje individualni kvalitet Zake ili Voje da bi pogodili... Dovodimo nekakve Elsnere koji ne mogu igrati ni u Ozrenu iz Semizovca... i do kad prijatelju da se gleda kroz prste? Adzem da je Zeljin navijac kao sto tvrdi da jeste, sam bi napustio i rekao ne ide nam, daj da neko drugi pokusa... al ne, gleda se samo svoj interes... on ne zna sad, nece nauciti nikad... i sta treba? svake sezone polovni treneri i igraci da se uce na Grbavici i da nam kidaju utrobe? od tri trenutno najgore ekipe u ligi uspjeli smo dobiti Celika... Mrtvoj Slobodi nismo mogli zabit da se tri dana igralo... i sad ova bruka u Vitezu, gdje svaka iole ozbiljnija ekipa dodje i pobijedi... Joldic bi sa juniorima tamo tri razlike dobio garant.. spustili smo mi loptu druze, spustili smo...

Vrag

pon nov 06, 2017 3:33 pm

Amidza je napisao/la:
pon nov 06, 2017 3:28 pm
Vrag je napisao/la:
pon nov 06, 2017 3:25 pm
Amidza je napisao/la:
pon nov 06, 2017 3:16 pm
Sinan lose bira drustvo. :D
Bolje bi mu bilo da povede tetku i rodice na utakmicu. Da skine pritisak tribine.
Meni bi samo digo pritisak tako. 8-)
Ma da skinu pritisak tribine sa sebe. Nama neka dižu, tetka moze bataljon izdrzati. Opustena je ona

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 3:35 pm

:rofl: :rofl1: Posteno Vraze.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

BlueIsTheColor
Kontakt:

pon nov 06, 2017 3:37 pm

sastrane je napisao/la:
pon nov 06, 2017 2:18 pm
5 bodova u sljedece 3 tekme. Najbitnije je zadrzati prikljucak za vodecim. Pa i da zaostajemo 4-5 bodova za vodecim, proljece je svakako nase.
Najbolje bi bilo 9 bodova, ali kako i do tih 5? po ovome sto prikazujemo dva boda je realno... daj Boze da me demantuju...

zubanovic89
Kontakt:

pon nov 06, 2017 3:50 pm

Sta znamo o Adisu Oprasicu? Ko ga sprema, dje izlazi :D

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 3:53 pm

Ja mislim da je frajer advokat, znaci u Pravdu izlazli, dje ce drugo. :D
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Kospicar
Kontakt:

pon nov 06, 2017 4:18 pm

pon nov 06, 2017 2:15 pm
Pa vjerovatno i da ce Misimovic otici kada se napravi Jug. Ne znam, pretpostavljam.
Odnosno znas.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

storm_raider
Kontakt:

pon nov 06, 2017 4:20 pm

Kospicar je napisao/la:
pon nov 06, 2017 4:18 pm
pon nov 06, 2017 2:15 pm
Pa vjerovatno i da ce Misimovic otici kada se napravi Jug. Ne znam, pretpostavljam.
Odnosno znas.
Ne znam, kao sto sam napisao. Nagadjam, jer je dao rijec da nece nigdje otici dok se Jug ne napravi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pon nov 06, 2017 4:23 pm

Neka oni naprave ekipu, Jug je i ovakav za mene savršen.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 4:24 pm

Eto Papca eto ludila:

Bivši Zmaj ove sedmice preuzima funkciju na Grbavici: Papac će obavljati posao savjetnika

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je karijeru izgradio igrajući za bečku Austriju i škotski Glasgow Rangers, spominje se već duže vrijeme kao potencijalni nasljednik Aldina Čenana na poziciji sportskog direktora FK Željezničar.

Ipak, izglednije je da će Papac još u toku ove sedmice preuzeti ulogu “sportskog savjetnika” u redovima najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.

Čini se da su u Zvorničkoj nakon niza sastanaka s bivšim defanzivcem shvatili kako je Papac “kalibar” kakav trenutno nedostaje Plavoj mašini, pa će rođeni Mostarac, prema pisanju Faktora, dobiti stalni posao u Željezničaru.

Što se konkretno tiče pozicije sportskog direktora, kako saznaje misamosjedimouredakciji.ba, na Grbavici su odlučili da jednostavno ukinu tu funkciju te da veliki dio obaveza koje je dosad “pokrivao” Aldin Čenan obavlja upravo Saša Papac.

Plava Porodica
Kontakt:

pon nov 06, 2017 4:31 pm

Hajde Sale.. Sretno :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 4:33 pm

Ako nista, covjek koji ima muda i principe kojih se drzi. Bas bih volio da nam dodje.

storm_raider
Kontakt:

pon nov 06, 2017 4:35 pm

Sasa je ime prije svega. Iskustvo koje donosi je dragocjeno. Uloga 'sportskog savjetnika' nosi mnogo manji pritisak nego Sportskog Direktora i to bi trebalo biti to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pon nov 06, 2017 4:39 pm

Samo "penzijonere" skupljamo, uprava napolje :ne:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon nov 06, 2017 4:41 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:Samo "penzijonere" skupljamo, uprava napolje :ne:
Jos me glava boli od silnih Ivana, a sad i na Saše navalili...

Rambo_Amadeus
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon nov 06, 2017 4:42 pm

BlwD je napisao/la:
pon nov 06, 2017 4:41 pm
Rambo_Amadeus je napisao/la:Samo "penzijonere" skupljamo, uprava napolje :ne:
Jos me glava boli od silnih Ivana, a sad i na Saše navalili...
Dok je bilo bošnjaka, bilo je i rezultata
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Pompey
Kontakt:

pon nov 06, 2017 4:45 pm

Hehh kad sad Nikica Jelavić dodje u Zelju :lol:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 4:48 pm

Daj odmah nekoga iz Rangersa na posudbu i par ovih perspektivnih mladih Hercegovaca u tim. :karanje:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava