Vjeruj mi da mi je Enis drag, ali kao fudbaler nema mjesta u Zelji, ni on a ni Turkovic, ako tezimo ka tome da smo ozbiljan klub u svakom segmentu. Koliko mi god bili dragi Turkovic i on jer su Zeljovci pravi, ipak mi je klub vazniji od njih i svakog drugog pojedinca. U profesionalizmu nema mjesta emocijama..addyno1 je napisao/la:Zolu ne racunaj, on je na posudbi. Ne znam sto ste svi protiv Enisa, on je bas vojnik kluba i igra sve sto mu se kaze. Kad god je igrao u sredini sto inace igra, odigrao je korektno.Brkoo je napisao/la:Da li ja jedini mislim da trebamo dovesti dva lijeva beka npr. Kvesu i Burekovica i rijesiti tu poziciju napokon da ne moram gledati Stanica kako krpi tu poziciju. Mirko je , defanzivno onako vise los nego dobar, ofanzivno isto onako, vidjeli smo da ima jak sut i odlican centarsut ali dzaba ti to kad rijetko prelazis na protivnicku polovinu , bolji od Mladenovica generalno ali mislim da ni on nije kvalitet za nas klub, plus je stranac.
Pored lijevog beka potrebno nam je jedno ili dva kvalitetna lijeva krila tako da rijesimo tu lijevu stranu na duzi period. Sto se tice odbrane treba nam i kvalitetan stoper, ili bolji od Kosorica ili neko njegovog kvaliteta. Napad smo rijesili dolaskom Pozdera. U proslom transfer roku doveli smo dva ista tipa igraca Zolotica i Zahirovica, misljenja sam da nam je potreban jos jedan kvalitetan igrac u sredini, mozda neki ofanzivni vezni.
Sto se tice odlazaka mislim da cemo se zahvaliti Turkovicu, Enisu Sadikovicu, Mailsonu, Mirku, mozda cak i Tiagu jer Edis nije bio uopste zadovoljan njegovim zalaganjem na treninzima prije ove povrede, a da ce se prodati najvjerovatnije Memija. Ne znam sta ce biti sa Halvadzicem, mislim da se on vrijedi malo istrpiti jer posjeduje talenat..
Pred nama je utakmica sa Travnikom i o tome samo razmisljam, strah me ove utakmice, najteze su ove utakmice u kojima si vec upisao bodove. Travnik dolazi oslabljen jer nece igrati njihov kapiten i igrac koji kod njih drzi sredinu terena. Kvalitetniji smo dosta ali to moramo pokazati na terenu..