Pola 3..plavi kanarinac je napisao/la:kada je trening zna li iko?
Pola 3..plavi kanarinac je napisao/la:kada je trening zna li iko?
jel presica tad pocinje ili je to trening?Minjore je napisao/la:Pola 3..plavi kanarinac je napisao/la:kada je trening zna li iko?
nije Gluho daleko od istine. mora se vise trcati posebno kada te takticki markiraju. nasi momci se moraju otkrivati, bjezati od markera... lopta mora ici u prazan prostor dodavanjem iz prve a neko to mora trkom ispratiti.... nazalost, nedostajalo nam je to....ChWilla je napisao/la:pored trke, u fudbalu valja napraviti i nešto sa loptom, i ipak je mnogo važnije gdje i kuda su trčali. nije sloboda nas nadtrčala, nego nadmudrila, i nije trebala neka atomska trka da se spriječe oba gola koja smo primili.MATORI je napisao/la:Vidi ovo:
http://sport****.ba/clanak/15628/sta-je-alen-gluho-rekao-za-igrace-zeljeznicara" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam sad će svi ovo je smeće od novina, ali nije u tome poenta nego šta ovaj kaže.
A ako kažeš ko je ovaj Alen hebo njega, onda otkud Jelašković valja Zrinji a nama ne valja.
A ako svi kažu ma nije tačno da nisu trčali e onda jebi ga...
Meno rekose da je trening tadaplavi kanarinac je napisao/la:jel presica tad pocinje ili je to trening?Minjore je napisao/la:Pola 3..plavi kanarinac je napisao/la:kada je trening zna li iko?
Hvala prijateljuMinjore je napisao/la:Meno rekose da je trening tadaplavi kanarinac je napisao/la:jel presica tad pocinje ili je to trening?Minjore je napisao/la: Pola 3..
Prvo igraci Zelje su fizicki najspremnija ekipa u ligi, i to ne tvrdim ja vec treneri Slavije, Celika i cini mi se Veleza u prvoj polusezoni nakon utakmica sa pomenutim timovima, ista situacija i ove polusezone, "uvazeni" strucnjak koji nema ni licencu kondicionog trenera nije kompetentan da ocjenjuje profesionalne sportiste, svoje misljenje moze iznijeti na drustvenoj mrezi, ali i nista vise od toga.MATORI je napisao/la:Vidi ovo:
http://sport****.ba/clanak/15628/sta-je-alen-gluho-rekao-za-igrace-zeljeznicara" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam sad će svi ovo je smeće od novina, ali nije u tome poenta nego šta ovaj kaže.
A ako kažeš ko je ovaj Alen hebo njega, onda otkud Jelašković valja Zrinji a nama ne valja.
A ako svi kažu ma nije tačno da nisu trčali e onda jebi ga...
Mislim da se nece ponovit rezultat 1-2, ocekujem 0-2ellaxaz je napisao/la:Budite spremni na penale u Tuzli.
ellaxaz je napisao/la:Budite spremni na penale u Tuzli.
Stana je vec igrao za Olimpic u kupu tako da nema pravo nastupa.cikazubo je napisao/la:Mislim da se nece ponovit rezultat 1-2, ocekujem 0-2ellaxaz je napisao/la:Budite spremni na penale u Tuzli.Al ozbijno tesko da ce 3 gola opet pasti, tvrde su utakmice sa Slobodom bez puno prilika, evo u ove dvije prethodne utakmice s njima niti jedan go nije plod neke akcije, sve nesto slucajno, odbije se, ili je iz prekida, nema puno nekih sansi, za nas bi bilo odlicno da imamo 1-0 u prvom poluvremenu, pa da mozemo ganjati u drugom taj go, ubacit Tiaga, vjerovatno ce i Stana igrati jer je Krama katastrofa bio ovu zadnju, vidjecemo.. Prvo Travnik ide
šta bi ne mogu gledati?Tryg je napisao/la:Sto nariba Edis ovog novinara![]()
Onog iz hayata ja mislim.