Da se malo prisjetimo djelića analize:tm8782 je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 2:50 pmModel jeste bio upravu. Realno čovjek bi trebao da bude ovdje sa nama. Nisam do sad ulazio u raspravu oko njega javno na forumu, ali njegovo mjesto je ovdje. On je volio puno da se zeza ovdje, ali kad je pisao znao je o čemu piše. Zbog toga moj apel ide da se vrati ili šta već.storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 2:27 pmPreslikana prica od Hrasnog, ako ga se neko sjeca. To sto je kacio smrtovnice Misimovica to bi trebalo ici na sud. Sve imamo dokumentovano. Sramotno je koliko je taj tamo portal srozan, a sami su to uradili. Da ne spominjem radne podvale, lazi i petljanja u koje su uvukli ono malo pravih navijaca sto tamo pise. Uostalom, zar neko 'ugasene' jos cita?
Pocinjem zaista misliti da je Model bio u pravu...
Ove gluposti da je neko kupio forum, da je neko platio nekome su nista do lazi i gluposti. Nemojte se na ocajne pokusaje 'ugasenih' paliti, molim vas. Prvi @boccaccio ne bi dopustio da bude na takvom forumu, pa onda ja.
Što se tiče ovog posta na gg.ba. Tužba je je.bena stvar to zna i autor teksta na forumu. Znaju i Misimovići i Kusturica koji mu je isto na vratu. Spreman je na sve autor, čak je potegao za porodičnom pričom kad je čuo za tužbu Kusturice. Da ne idem u detalje mnogi ljudi sve znaju. Poz sa lobotomije...
Rješenje je da Senad i Amar sjednu popiju kafu ko ljudi bez egotripovaRoberto Baggio je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 2:54 pmRazumijem da nema smisla da se nakon ove dvije pobjede nešto posebno zanosimo i budemo euforični kada su u pitanju naše igre na terenu, ali ne vidim da se iko tako ponaša, da iko tvrdi da je to-to, da imamo sve što je potrebno da uzmemo duplu krunu. S druge strane, fakat ne vidim valjane razloge da se toliko omalovažavaju dvije gostujuće pobjede, koje su nam puno dobrog donijele za trenutno stanje na tabeli i opet nam otvorile borbu za sami vrh.
Davno su mi dosadili i napadači i branioci uprave, mnogi pojedinci u oba ta tabora su davno prešli sve granice, pljujući po samom klubu, po prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti kluba, samo da bi neke ljude napali ili odbranili. Vide se nažalost te stvari i na tribinama, čuju se iste priče, isti argumenti i protuargumenti. I to redovno tako: da bi zbog nečeg odbranio nekoga, usput moraš nekoga drugog uvrijediti. Da bi pokazao da se ne slažeš sa transfer-politikom, došli smo dotle da se prave snimke i bukvalno ismijava igrač na debiju. Da bi odbranio rezanje plata, pljuneš usput na ono kako se to radilo u prošlosti. Da bi rekao da se ne slažeš sa pjesmama sa juga, prozoveš navijače narkomanima i plaćenicima. Da bi opravdao nezadovoljstvo navijača, pljuneš na igrače. Da bi rekao nešto dobro o Amaru, pljuneš po današnjim ljudima u klubu, a da pohvališ Misimovića, pljuneš po Amaru. Da pohvališ današnje juniore, ocrniš ljude koji su nekad ranije radili. Da bi podržao rad na infrastrukturi, dovedeš u pitanje bivše titule. Da bi kritikovao današnje rezultate, omalovažiš rad na stadionu. Da bi pohvalio Adžema, pljuneš na Petrovića. I tako dalje, i tako dalje, sve do ove logike sa suprotstavljenim forumima, sa vrijeđanjima na ličnoj razini i pričama o poltronima, lobotomcima, plaćenim pljuvačima...
Nažalost, konkretan rezultat svih tih beskrajnih rasprava o unutrašnjim i vanjskim neprijateljima - koje se eto, kako vidim, upravo i nastavljaju dok ja pišem ovaj svoj post.. - jeste to da nedostaje prava podrška. Da Adžem nema podršku ni blizu kakvu je Petrović imao. Da ova ekipa nema podršku kakvu su imale prethodne. Da je atmosfera na forumima ponekad u pet deka kao kod Tuzlaka i Zeničana, koji se bore za goli život.
Ovo dosad što smo napravili na terenu ove sezone, po mom mišljenju je taman onoliko koliko smo i zaslužili, što nije malo. A dvije domaće pobjede protiv Mladosti ove sedmice bile bi nam i dodatni korak naprijed, pred uzbudljivu završnicu jeseni koja nas tek čeka.
Rješanje je da mi prestanemo kenjati. Bravo @Roberto Baggioalombardo je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 2:58 pmRješenje je da Senad i Amar sjednu popiju kafu ko ljudi bez egotripovaRoberto Baggio je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 2:54 pmRazumijem da nema smisla da se nakon ove dvije pobjede nešto posebno zanosimo i budemo euforični kada su u pitanju naše igre na terenu, ali ne vidim da se iko tako ponaša, da iko tvrdi da je to-to, da imamo sve što je potrebno da uzmemo duplu krunu. S druge strane, fakat ne vidim valjane razloge da se toliko omalovažavaju dvije gostujuće pobjede, koje su nam puno dobrog donijele za trenutno stanje na tabeli i opet nam otvorile borbu za sami vrh.
Davno su mi dosadili i napadači i branioci uprave, mnogi pojedinci u oba ta tabora su davno prešli sve granice, pljujući po samom klubu, po prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti kluba, samo da bi neke ljude napali ili odbranili. Vide se nažalost te stvari i na tribinama, čuju se iste priče, isti argumenti i protuargumenti. I to redovno tako: da bi zbog nečeg odbranio nekoga, usput moraš nekoga drugog uvrijediti. Da bi pokazao da se ne slažeš sa transfer-politikom, došli smo dotle da se prave snimke i bukvalno ismijava igrač na debiju. Da bi odbranio rezanje plata, pljuneš usput na ono kako se to radilo u prošlosti. Da bi rekao da se ne slažeš sa pjesmama sa juga, prozoveš navijače narkomanima i plaćenicima. Da bi opravdao nezadovoljstvo navijača, pljuneš na igrače. Da bi rekao nešto dobro o Amaru, pljuneš po današnjim ljudima u klubu, a da pohvališ Misimovića, pljuneš po Amaru. Da pohvališ današnje juniore, ocrniš ljude koji su nekad ranije radili. Da bi podržao rad na infrastrukturi, dovedeš u pitanje bivše titule. Da bi kritikovao današnje rezultate, omalovažiš rad na stadionu. Da bi pohvalio Adžema, pljuneš na Petrovića. I tako dalje, i tako dalje, sve do ove logike sa suprotstavljenim forumima, sa vrijeđanjima na ličnoj razini i pričama o poltronima, lobotomcima, plaćenim pljuvačima...
Nažalost, konkretan rezultat svih tih beskrajnih rasprava o unutrašnjim i vanjskim neprijateljima - koje se eto, kako vidim, upravo i nastavljaju dok ja pišem ovaj svoj post.. - jeste to da nedostaje prava podrška. Da Adžem nema podršku ni blizu kakvu je Petrović imao. Da ova ekipa nema podršku kakvu su imale prethodne. Da je atmosfera na forumima ponekad u pet deka kao kod Tuzlaka i Zeničana, koji se bore za goli život.
Ovo dosad što smo napravili na terenu ove sezone, po mom mišljenju je taman onoliko koliko smo i zaslužili, što nije malo. A dvije domaće pobjede protiv Mladosti ove sedmice bile bi nam i dodatni korak naprijed, pred uzbudljivu završnicu jeseni koja nas tek čeka.
Roberto Baggio je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 2:54 pmRazumijem da nema smisla da se nakon ove dvije pobjede nešto posebno zanosimo i budemo euforični kada su u pitanju naše igre na terenu, ali ne vidim da se iko tako ponaša, da iko tvrdi da je to-to, da imamo sve što je potrebno da uzmemo duplu krunu. S druge strane, fakat ne vidim valjane razloge da se toliko omalovažavaju dvije gostujuće pobjede, koje su nam puno dobrog donijele za trenutno stanje na tabeli i opet nam otvorile borbu za sami vrh.
Ja prvi halim DInu ako si čitao moje postove. I ja prvi govorim da su ranije trebali biti dovedeni igrači, ali nisu. I zbog toga ako to razumiješ mi nije jasno što se pitate što smo doveli Elsnera. Znači fali nam stoper i Elsner može pokrpiti. Fali nam i vezni i pored DIne i to moe Elsner pokrpiti i donijeti nešto što DIno nema. Kad izbaciš djecu u vezi ti ostaju Ramović, Zeba. Blagoja i Dino. TI misliš da je to dovolno? Jedna povreda i belaj, a mi sad imamo dvije povrede. Djeca će neka igrati i za repku i trebat će i u ligi juniorskoj u nekim tekmama. Sve je to greška od starta ja se slažem, ali čemu onda pitanja što će nam Elsner. Ne govorim o kvaliteti. Nismo je još vijdeli. GOvorim o tome da ti treba još jedan igrač na kojeg možeš računati. Marković možda ne želi jesi li to pomislio. Ili je i on bio povrijeđen. Bar je tako pisalo. O tome ti pričam.mirzza je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 2:22 pmRacuna li se na Dinu Hasanovica? Moze li on dobiti koji minut?ponosannavas je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 2:02 pmIsto i ovaj @mmirza. Kako čovječe ne možeš shvatiti da se na Nikolića i Markovića ne računa, da ova djeca igraju tekme kupa, lige i lige prvaka i da ne mogu fizički sve pokrpiti, pa čak ni stići i da zbog toga moramo imati par igrača. ne znam kako ta stvar nije jasna više ***** ga ja da ga *****. Morao li se ista priča pokretati. Kvalitet igrača je jedno, ali da trebaju dva igrača i da treba čak i stoper još jedan do polusezone je isto tako fakt i činjenica. I nikako da shvatimo to ***** mu miša da mu ***** i priču sto puta.
Markovica ne volim, ali je pod ugovorom i zasto ga ne iskoristiti ako nam vec fali igrac do kraja polusezone. Da ne poredim njega i Elsnera jer nema osnova jos za to.
Ima li nade da mali Sehic ili Besirovic dobiju sansu na beku ili cemo i tu traziti neko drugo rjesenje?
Ljetos se vidjelo gdje nam fali igraca, a to su stoperi, bekovi i sredina. Sredinu je Adzem namirio Sabanom i Hajdarevicem i to sam napisao u postu koji ocito nisi ni procitao jer mi nabijas na nos neke stvari koje sam tamo rekao, a to su da nemamo stopera i bekova da smo lose selektovali ljetos.
Fakat ne vidim razlog za nervozu da se psuje toliko.
Znaci u vecini se slazemo, nije mi jasno ne zeli, ima ugovor, ima platu, znaci MORA. Kada mi ne mozemo otjerati Bekrica, mozemo natjerati Markovica da igra. Koliko znam pisalo se da je igrao za drugi tim. I nemoj da izbacujemo djecu, ja samo kazem da je veza popunjena za razliku od stopera i bekova, kao i spica gdje konkurise 5 napadaca. I kako ne racunamo na Stevu kad smo Evropu sa njim igrali. Znaci jos jedna greska od ljetos. Kup moramo ganjati jer tu imamo realne sanse, a titula ako se ukaze sansa napasti, jer smo lose usli u ovu sezonu.ponosannavas je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 3:09 pmJa prvi halim DInu ako si čitao moje postove. I ja prvi govorim da su ranije trebali biti dovedeni igrači, ali nisu. I zbog toga ako to razumiješ mi nije jasno što se pitate što smo doveli Elsnera. Znači fali nam stoper i Elsner može pokrpiti. Fali nam i vezni i pored DIne i to moe Elsner pokrpiti i donijeti nešto što DIno nema. Kad izbaciš djecu u vezi ti ostaju Ramović, Zeba. Blagoja i Dino. TI misliš da je to dovolno? Jedna povreda i belaj, a mi sad imamo dvije povrede. Djeca će neka igrati i za repku i trebat će i u ligi juniorskoj u nekim tekmama. Sve je to greška od starta ja se slažem, ali čemu onda pitanja što će nam Elsner. Ne govorim o kvaliteti. Nismo je još vijdeli. GOvorim o tome da ti treba još jedan igrač na kojeg možeš računati. Marković možda ne želi jesi li to pomislio. Ili je i on bio povrijeđen. Bar je tako pisalo. O tome ti pričam.mirzza je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 2:22 pmRacuna li se na Dinu Hasanovica? Moze li on dobiti koji minut?ponosannavas je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 2:02 pmIsto i ovaj @mmirza. Kako čovječe ne možeš shvatiti da se na Nikolića i Markovića ne računa, da ova djeca igraju tekme kupa, lige i lige prvaka i da ne mogu fizički sve pokrpiti, pa čak ni stići i da zbog toga moramo imati par igrača. ne znam kako ta stvar nije jasna više ***** ga ja da ga *****. Morao li se ista priča pokretati. Kvalitet igrača je jedno, ali da trebaju dva igrača i da treba čak i stoper još jedan do polusezone je isto tako fakt i činjenica. I nikako da shvatimo to ***** mu miša da mu ***** i priču sto puta.
Markovica ne volim, ali je pod ugovorom i zasto ga ne iskoristiti ako nam vec fali igrac do kraja polusezone. Da ne poredim njega i Elsnera jer nema osnova jos za to.
Ima li nade da mali Sehic ili Besirovic dobiju sansu na beku ili cemo i tu traziti neko drugo rjesenje?
Ljetos se vidjelo gdje nam fali igraca, a to su stoperi, bekovi i sredina. Sredinu je Adzem namirio Sabanom i Hajdarevicem i to sam napisao u postu koji ocito nisi ni procitao jer mi nabijas na nos neke stvari koje sam tamo rekao, a to su da nemamo stopera i bekova da smo lose selektovali ljetos.
Fakat ne vidim razlog za nervozu da se psuje toliko.
Fox crimeDANAN je napisao/la:A jeko Vodja......
Walking dead
I treba se malo bojati uopšte nisu naivna ekipa i pobijedili su nas jednom. Nadam se da takav stav imaju i igrači pa da krenu sa 200 posto i prolaz je zagarantovan.