...pa već je bila Skupština u februaru i po meni nema potrebe da se opet saziva.
Mislim da nije samo u Tuzli tako, vec u vecini ostalih gradovaneroazzuro je napisao/la: ↑pon okt 16, 2017 3:46 pmJa sam tuzlanske gore list, ali živa je istina ovo anti-sarajevsko razmišljanje u fudbalskom smislu. Odgovorno tvrdim da je većini na toj tribini draže da Željo zijani nego da Sloboda pobijedi. Fenomen. Ja razlog nikad nisam uspio dokučit.
Tuzlaci i Zenicani su daleko najgori po tom pitanju. Za sve zivotne neuspijehe smo im mi krivi. To je tamo opste mjesto. Ako mu se kita ne dize kriv mu je grad Sarajevo. A Zelju mrze vise nego ista. Tako je kako je, jbg. Ima svugdje normalne raje i stvarno sam prvi protiv nekog elitizma i lokalpatriotizma tog tipa, za mene je Zeljo klub cijele BiH, ne Grbavice ili Sarajeva i hvala Bogu pa imamo navijaca svugdje, ali stvarnost je takva.azbaha je napisao/la: ↑pon okt 16, 2017 3:48 pmMislim da nije samo u Tuzli tako, vec u vecini ostalih gradovaneroazzuro je napisao/la: ↑pon okt 16, 2017 3:46 pmJa sam tuzlanske gore list, ali živa je istina ovo anti-sarajevsko razmišljanje u fudbalskom smislu. Odgovorno tvrdim da je većini na toj tribini draže da Željo zijani nego da Sloboda pobijedi. Fenomen. Ja razlog nikad nisam uspio dokučit.
Šta je s dečkom?SWRA_1921 je napisao/la: ↑ned okt 15, 2017 9:52 pmNadam se da cemo poceti igrati bolje i da cemo sa naredne 3 pobjede napokon doci na pravi kolosijek jer onda slijede 3 haos teske utakmice pa ako mislimo biti u vrhu sljedecih 3 kola 9 bodova je pod moranjem... Nadam se da ce Ubiparip biti bolji od panja Kajkuta, mada to i ne bi trebalo biti tesko...
Zeljan paznje valjda,sta cesJugozapad je napisao/la: ↑pon okt 16, 2017 4:44 pmŠta je s dečkom?SWRA_1921 je napisao/la: ↑ned okt 15, 2017 9:52 pmNadam se da cemo poceti igrati bolje i da cemo sa naredne 3 pobjede napokon doci na pravi kolosijek jer onda slijede 3 haos teske utakmice pa ako mislimo biti u vrhu sljedecih 3 kola 9 bodova je pod moranjem... Nadam se da ce Ubiparip biti bolji od panja Kajkuta, mada to i ne bi trebalo biti tesko...
Mozda zato sto bi za profesionalni ugovor morali platiti njegovim prijasnjim klubovima. Nesto slicno kao i za Hajdarevica i ostale...
Kako sam ja dobro shvatio sve frustracije proizilaze iz toga što se smatra da zvanično Sarajevo ima mnogo više podrška od vlasti i da se pare guraju u glavni grad. DIjelom se i slažem po tom pitanju, međutim to ne znači da meni, koji nemam ništa s tim i koji gotivim i volim sve normalne Tuzlake i Zeničane (ne volim ni Sarajlije kretene da se razmijemo), onemogućavaju da dođem i mirno pogledam utkmicu voljenog kluba. Znači ja bi rado došao Zenicu jučer i potrošio tamao sigurno desetak i više kermaša, ali ranije sam imao iskustva gdje mi u prisustvu prijatelja iz Zenice nije bilo nimalo ugodno jer je par kretena na normalnoj tribini krenulo na mene. TU sva priča završava. Sad ruge strane u Krajinu i MOstar se ulaže dosta manje nego Tz i Ze i nikad ali nikad tamo nisam doživio nikakve neugodnosti.neroazzuro je napisao/la: ↑pon okt 16, 2017 3:46 pmJa sam tuzlanske gore list, ali živa je istina ovo anti-sarajevsko razmišljanje u fudbalskom smislu. Odgovorno tvrdim da je većini na toj tribini draže da Željo zijani nego da Sloboda pobijedi. Fenomen. Ja razlog nikad nisam uspio dokučit.