Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 9:54 pm

Tako je Kariću, uperii prst ka jednom i izdvoji isključivo jednog igrača pred kamerama. To se, idiote jedan, radi u svlačionici.

Hrasno1921'

sri apr 13, 2016 9:54 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la: takodjer smo vidjeli kroz nesuglasice na relaciji Bekric-Zahirovic da imamo borbu unutar ekipe za poziciju alfa muzjaka.
da izvineš, neka jedu govna obojica. još bih donekle razumio da je situacija kao prije četiri godine u ova doba, gdje bekrić dolazi, a zeba je već tu etablirana desetka godinu i po. ali u situaciji gdje imaju potpuno i apsolutno različite zadatke...znaš gdje će oživjeti reprezentativnu karijeru ako se bude svađao sa nekim ko nikad nije ni bio u kombinacijama za istu...
nadam se da ce i jedan i drugi spustiti loptu na zemlju i skontati neke stvari, u protivnom, nista se dobro nece izroditi iz te "borbe".
Ta prica oko Bekrica i Zahirovica ima mjesta, slicno nesto kao prije par godina sa Zebom i Bekricem, drago mi je da sam oba puta bio u pravu, i da nisam jedini koji je to primjetio.
Ne kontam nekada te relacije i potrebe za busanje na takav nacin, pogotovo u klubu, sve u svojim granicama bi trebalo biti ok. ali ne i nesto vise od toga
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Hrasno1921'

sri apr 13, 2016 9:55 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la: takodjer smo vidjeli kroz nesuglasice na relaciji Bekric-Zahirovic da imamo borbu unutar ekipe za poziciju alfa muzjaka.
da izvineš, neka jedu govna obojica. još bih donekle razumio da je situacija kao prije četiri godine u ova doba, gdje bekrić dolazi, a zeba je već tu etablirana desetka godinu i po. ali u situaciji gdje imaju potpuno i apsolutno različite zadatke...znaš gdje će oživjeti reprezentativnu karijeru ako se bude svađao sa nekim ko nikad nije ni bio u kombinacijama za istu...
nadam se da ce i jedan i drugi spustiti loptu na zemlju i skontati neke stvari, u protivnom, nista se dobro nece izroditi iz te "borbe".
Ta prica oko Bekrica i Zahirovica ima mjesta, slicno nesto kao prije par godina sa Zebom i Bekricem, drago mi je da sam oba puta bio u pravu, i da nisam jedini koji je to primjetio.
Ne kontam nekada te relacije i potrebe za busanje na takav nacin, pogotovo u klubu, sve u svojim granicama bi trebalo biti ok. ali ne i nesto vise od toga

storm_raider
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:56 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ove price o menadjerima i mogucim ucjenama ce biti kaznjavane. Jedno je kritikovati konstruktivno, jedno je bacati kosku. Ko god da je u pitanju. Necemo od ovog foruma praviti onaj anamo.

Sama Kariceva izjava da Bekric nije onaj pravi i da je podbacio govori da Semir nije zasticen.
Stovana moderacio :mrgreen:
Lijepo bi bilo kada bi isto vazilo i za pricu oko dovodjenja igraca (prica oko mendazera, Pozdera i sl.)

S postovanjem, vas forumas ... :ganja:
Tu nije bilo potrebe da se ista sankcionise, momak je postavio pitanje i objasnjeno mu je, nakon cega se izvinuo, jer nije bio upucen. Nadam se da je jasno to. Bacanje koski medju navijace necemo dopustiti.
Kriterij za ovo gore je jasan, cirkus i ono tamo sto je bilo, pa smo se prebacili ovdje necemo dozvoliti da se ponovi. Vjerujem da to niko ne zeli kome je stalo do Zelje, slozit ces se. :)

Dosta o tome, nego koliko ocekujete ljudi u subotu? Ja 7000 minimalno!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Tryg
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:56 pm

Ima vremena ne krivim ga, zelen je, a istini na volju nije imao koga ubaciti ofanzivno.

AL OPET, Karic kaze 2. izmjene su bile jer su nam na klupi ostali igraci koji su defanzivno orjentisani, pa se opet vracam na one koji su dovedeni da glade muda a ne dobijaju priliku, ako to sada ne bude protiv Travnika, dobit cemo isti rezultat kao i oni tamo, gomilanje igraca euforija a plata ide dok se lezi, a igra vazda 14 istih igraca.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:57 pm

Govorio sam nedavno da Bekrija jednostavno ne uklapa se.On zna vidi se da zna,danas onaj majstorski šut koja je ona pič.ka odbranila ni sam ne znam kako,ono malo ko zna.Ali prespor je prespor i prespor,svaki napad uspori.Lijeva strana i desetka nam treba,i ovo će biti top ekipa.
Ne pljujte po Edisu,po našem ratniku.Jednostavno danas ga je Husref nadmudrio,iskustvo je to,a i Edis ce ga vremenom stjecati.Imamo sjajnu prespektivu sa njim na kormilu,vjerujte.
Idemo ponovo od utakmice do utakmice,na ovo večeras zaboraviti,nastaviti gdje smo stali.To je osvajanje bodova i dalje.A šta buude u Tuzli,bude.
Volim te Željo,sve više i više,iz dana u dan.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:58 pm

Alipasino je napisao/la:Necemo srat ali hocemo odgovor zasto je zamjenjen Blagojevic zasto je Bekric odigro katastrofalno zasto nisu usli Zolotic i Tiago.Eto ne serem samo pitam ako neko zna odgovor a po meni to su kljucni potezi radi cega smo izgubili.I dalje sam ostalim prezadovoljan samo hocu ove odgovore.
Bracika moj lijepi Tiago bio malo na zapadu, malo na sjeveru, mogo je jedino na jug ući. Zola bolestan zadnjih 15 dana, isto tako rijetko ko je očekivo da će ući. Kod nas nema sredine, ili smo najbolji ili kurrcu ne valjamo pa pljujemo sve redom. Jedina greška je izmjena Blagojevića, Bekrić je trebo izaći i to je Karić i priznao na kraju. Znači nema sujete, priznaju svoje greške. Ostalo jjebi ga, primamo dva gola bezveze, ne zabijemo onu šansu na početku koja bi možda okrenula utakmicu. Šta se može, to je fudbal. Vidimo se u subotu/nedjelju protiv Travnika. Ko izda pizda! Volim te Željo!!!
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:58 pm

Ajzea je napisao/la:Tako je Kariću, uperii prst ka jednom i izdvoji isključivo jednog igrača pred kamerama. To se, idiote jedan, radi u svlačionici.
ma...nije to bilo koji igrač, nego jedan koji je kod nas sinonim za trofej, i koji je kad je doveden javno rečeno da se očekuje da bude vođa ekipe. i kojem ovo nije ni prva utakmica da drugima ne daje lopte na vrijeme, gdje bi bile izgledne situacije.
gradi željo boli te *****

Charlie Sheen
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:01 pm

Mene samo strah da ne postanemo ko anamo oni a na dobrom smo putu

Hrasno1921'

sri apr 13, 2016 10:02 pm

Isto kao u prvom postu poslije tekme, reci cu da se iskreno bojim odraza ovog poraza i eventualnog ispadanja iz KUP-a na atmosferu u i oko kluba, akcije "Za Evropsku Grabvicu", posjete na tribinama i sl.
Vec protiv Travnika vidjet cemo prve stvari, jer ruku na srce mnogo je derbi navijaca, imamo konstantnu bazu od nekih 1.500 do 2.500 ljudi koji idu na tekme bio Zeljo prvi, u sredini tabele ili predzadnji, borio se za nesto ili ne, iskren da budem ne ocekujem vecu posjetu od 5k

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:02 pm

Neznam šta vam je, zbog nervoze sa tribina smo izgubili i to je to. Sve što smo napravili je bilo za vrijeme jačeg navijanja sa svih tribina. Jedina Edisova greška je bila kod drugog gola kada je Memiju ružio a oni izvodili slobodnjak, ostala je rupa sa te strane i primili smo gol. Blagojević je nezgodno pao na početku drugog pol. i nije mogao više da se bori, vidjećemo kad se noga ohladi hoće li se ljutiti što je izveden. Nije toliko ni Bekrić podbacio jer su gotovo uvijek bila trojca ili četvorica na njemu a samo je u jednoj situaciju imao slobodnog igrača i u jednoj je trebao da šuta a ne da dodaje. Nije ovdje Edis taktički izgubio već je Husref taktički pobjedio, imamo mladog trenera koji samo može da napreduje i da raste zajedno sa timom. Uradio je Edis koliko je mogao sa ovim timom jer svaki fudbalski znalac je svjestan da za jak tim ovdje fali u rosteru 5-6 kvalitetnih igrača. Moramo da se vadimo zbog prošle polusezone koja je podbacila očekivanja navijača ali ja sam mišljenja da smo ovim mečom se osvijestili i da u uzvratu Slobodu čeka pakao. Svi koji danas nisu dali svoj maksimum na terenu će morati svoje greške nadoknaditi ili će izgubiti svoje mjesto u timu. Može Željo pobjediti u Tuzli i nesmijemo očajavati, podrška do zadnje minute nesmije izostajati.
イビチャ・オシム

Ajzea
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:04 pm

ChWilla je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Tako je Kariću, uperii prst ka jednom i izdvoji isključivo jednog igrača pred kamerama. To se, idiote jedan, radi u svlačionici.
ma...nije to bilo koji igrač, nego jedan koji je kod nas sinonim za trofej, i koji je kad je doveden javno rečeno da se očekuje da bude vođa ekipe. i kojem ovo nije ni prva utakmica da drugima ne daje lopte na vrijeme, gdje bi bile izgledne situacije.
Ja bih rekao to oštrije od tebe, ali u svlačionici gdje je tome i mjesto.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:04 pm

s obzirom da trenutno nemamo drugu "desetku" na klupi koja bi zamjenila Bekrica u situacijama u kojima on nije raspolozen, ja bi probao sa izmjenom u kojoj bi Zola s klupe preuzeo Jovanovo, a Jovan Bekricevo mjesto. takvu rotaciju nismo jos nikako vidjeli....
volio bi vidjeti kako bi to izgledalo.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

amerosm
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:10 pm

U principu se slazem s tobom, ali ovdje se prica o najboljem igracu ekipe koji je od strane uprave deklarisan kao taj, koji treba biti uzor i potpora ovim mladjim igracima i koji treba preuzeti inicijativu kada ekipi ne ide, sto on danas uopste nije uradio.

Kada jedan Ronaldo i Messi mogu trpiti kritike, onda sam siguran da moze i Bekric te da je on svjestan da je ovo danas bilo veoma lose.

Hrasno1921'

sri apr 13, 2016 10:11 pm

Prihod od karata 38.537 KM - 5.773 prodate karte :pljesak:

Zvaka72
Kontakt:

Poslije malog odmora da i ja kažem koju. Očito da nam se desio loš dan svima od igrača, stručnog štaba i donekle navijača, nadam se da ćemo iz ovog izvući pouke da ne letimo visoko jer je pad veoma bolan (pogledati pod kone). Samo mi nije jasno zašto Stevanović i Memija stoje na liniji cijelu utakmicu jel do Mulalića? :kafa:
Plava porodica me ubi u pojam.

Grbavica
Kontakt:

Prihod od ulaznica sa utakmice protiv Slobode 38.537 KM
http://fkzeljeznicar.ba/prihod-od-ulazn ... -km/19571/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko nas je kleo, nije dangubio.

shzna
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:13 pm

SVI NA JUG ZA VIKEND

MIRZA RAŠČIĆ!
1987

Elegant
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:13 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Prihod od karata 38.537 KM - 5.773 prodate karte :pljesak:
Protiv Travnika podrska ne smije izostati, ovaj poraz ne smije da poremti posjetu i podrsku koja je potrebna !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:15 pm

Ja ne mogu da vjerujem kakvih se sve sranja nece napisati, pa uredu kritika igracima za danasnju partiju, kritika Edisu i struci, ali toliko pretjeranih preglupih komentara ima to je za nepovjerovati, nakon 8-9 pobjeda zaredom dodje poraz i kod nas odma milion nekih retardiranih teorija, evo Barca ispada iz lige prvaka a igrali najbolji fudbal ove godine, dodje svakoj ekipi krizna situacija, idemo u Tuzlu po pobjedu i prolaz aBd.. Gadi mi se sve vise , danas na stadionu kod 1-0 Bekricu frajer psuje dijete, majku itd, Edisu su takodje drobilo pa i otac rahmetli, Mujagi takodje intenzivno , i to vise ljudi, imam osjecaj da ispadnemo iz kupa da bi vec poceli intenzivno srati, a navijanje danas da oprostite pitskasto, izdominira nas saka onih kozojeba, fuj kakvi smo, samo znamo iz krajnosti u krajnost..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava