Ta prica oko Bekrica i Zahirovica ima mjesta, slicno nesto kao prije par godina sa Zebom i Bekricem, drago mi je da sam oba puta bio u pravu, i da nisam jedini koji je to primjetio.za_zivot_cijeli je napisao/la:nadam se da ce i jedan i drugi spustiti loptu na zemlju i skontati neke stvari, u protivnom, nista se dobro nece izroditi iz te "borbe".ChWilla je napisao/la:da izvineš, neka jedu govna obojica. još bih donekle razumio da je situacija kao prije četiri godine u ova doba, gdje bekrić dolazi, a zeba je već tu etablirana desetka godinu i po. ali u situaciji gdje imaju potpuno i apsolutno različite zadatke...znaš gdje će oživjeti reprezentativnu karijeru ako se bude svađao sa nekim ko nikad nije ni bio u kombinacijama za istu...za_zivot_cijeli je napisao/la: takodjer smo vidjeli kroz nesuglasice na relaciji Bekric-Zahirovic da imamo borbu unutar ekipe za poziciju alfa muzjaka.
Ta prica oko Bekrica i Zahirovica ima mjesta, slicno nesto kao prije par godina sa Zebom i Bekricem, drago mi je da sam oba puta bio u pravu, i da nisam jedini koji je to primjetio.za_zivot_cijeli je napisao/la:nadam se da ce i jedan i drugi spustiti loptu na zemlju i skontati neke stvari, u protivnom, nista se dobro nece izroditi iz te "borbe".ChWilla je napisao/la:da izvineš, neka jedu govna obojica. još bih donekle razumio da je situacija kao prije četiri godine u ova doba, gdje bekrić dolazi, a zeba je već tu etablirana desetka godinu i po. ali u situaciji gdje imaju potpuno i apsolutno različite zadatke...znaš gdje će oživjeti reprezentativnu karijeru ako se bude svađao sa nekim ko nikad nije ni bio u kombinacijama za istu...za_zivot_cijeli je napisao/la: takodjer smo vidjeli kroz nesuglasice na relaciji Bekric-Zahirovic da imamo borbu unutar ekipe za poziciju alfa muzjaka.
Tu nije bilo potrebe da se ista sankcionise, momak je postavio pitanje i objasnjeno mu je, nakon cega se izvinuo, jer nije bio upucen. Nadam se da je jasno to. Bacanje koski medju navijace necemo dopustiti.Hrasno1921' je napisao/la:Stovana moderaciostorm_raider je napisao/la:Ove price o menadjerima i mogucim ucjenama ce biti kaznjavane. Jedno je kritikovati konstruktivno, jedno je bacati kosku. Ko god da je u pitanju. Necemo od ovog foruma praviti onaj anamo.
Sama Kariceva izjava da Bekric nije onaj pravi i da je podbacio govori da Semir nije zasticen.![]()
Lijepo bi bilo kada bi isto vazilo i za pricu oko dovodjenja igraca (prica oko mendazera, Pozdera i sl.)
S postovanjem, vas forumas ...
Bracika moj lijepi Tiago bio malo na zapadu, malo na sjeveru, mogo je jedino na jug ući. Zola bolestan zadnjih 15 dana, isto tako rijetko ko je očekivo da će ući. Kod nas nema sredine, ili smo najbolji ili kurrcu ne valjamo pa pljujemo sve redom. Jedina greška je izmjena Blagojevića, Bekrić je trebo izaći i to je Karić i priznao na kraju. Znači nema sujete, priznaju svoje greške. Ostalo jjebi ga, primamo dva gola bezveze, ne zabijemo onu šansu na početku koja bi možda okrenula utakmicu. Šta se može, to je fudbal. Vidimo se u subotu/nedjelju protiv Travnika. Ko izda pizda! Volim te Željo!!!Alipasino je napisao/la:Necemo srat ali hocemo odgovor zasto je zamjenjen Blagojevic zasto je Bekric odigro katastrofalno zasto nisu usli Zolotic i Tiago.Eto ne serem samo pitam ako neko zna odgovor a po meni to su kljucni potezi radi cega smo izgubili.I dalje sam ostalim prezadovoljan samo hocu ove odgovore.
ma...nije to bilo koji igrač, nego jedan koji je kod nas sinonim za trofej, i koji je kad je doveden javno rečeno da se očekuje da bude vođa ekipe. i kojem ovo nije ni prva utakmica da drugima ne daje lopte na vrijeme, gdje bi bile izgledne situacije.Ajzea je napisao/la:Tako je Kariću, uperii prst ka jednom i izdvoji isključivo jednog igrača pred kamerama. To se, idiote jedan, radi u svlačionici.
Ja bih rekao to oštrije od tebe, ali u svlačionici gdje je tome i mjesto.ChWilla je napisao/la:ma...nije to bilo koji igrač, nego jedan koji je kod nas sinonim za trofej, i koji je kad je doveden javno rečeno da se očekuje da bude vođa ekipe. i kojem ovo nije ni prva utakmica da drugima ne daje lopte na vrijeme, gdje bi bile izgledne situacije.Ajzea je napisao/la:Tako je Kariću, uperii prst ka jednom i izdvoji isključivo jednog igrača pred kamerama. To se, idiote jedan, radi u svlačionici.
U principu se slazem s tobom, ali ovdje se prica o najboljem igracu ekipe koji je od strane uprave deklarisan kao taj, koji treba biti uzor i potpora ovim mladjim igracima i koji treba preuzeti inicijativu kada ekipi ne ide, sto on danas uopste nije uradio.Ajzea je napisao/la:Tako je Kariću, uperii prst ka jednom i izdvoji isključivo jednog igrača pred kamerama. To se, idiote jedan, radi u svlačionici.
Protiv Travnika podrska ne smije izostati, ovaj poraz ne smije da poremti posjetu i podrsku koja je potrebna !Hrasno1921' je napisao/la:Prihod od karata 38.537 KM - 5.773 prodate karte