To pitari, zivio fksinfo !Republika je napisao/la:Samo da vam javimo da ćemo streamati press iz mix zone na našoj FB stranici odmah po završetku utakmice. Možda ubacimo i Grbavicu na početku sve zavisi od toga kakva će biti konekcija, a prema onom od danas mislim da će biti ok.
na pp sarni braco ako ti nije mrskoPlavi orkestar je napisao/la:Kad stignem kući naći ću nam kakav divlji stream i poslat ću ti.Ne brini.delinjo je napisao/la:jesi siguran ...kako da nadjemo ???Kapiten je napisao/la:Ma bice vam stream negdje sigurno, netraja, sports-x.net i sl
Ma malo je to [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND TIGHTLY-CLOSED EYES]Tryg je napisao/la:Kao da mi je malo splasnula atmosfera, nadam se da se varam i da ce nas biti bar 8 hiljada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ljudi na poslu,sa posla tesko al bit ce opet dostabianco blu je napisao/la:6 hiljada danas očekujem. To je max. Pa protiv olimpica je bilo oko 6 hiljada, na subotu, a danas još radni dan. Ako bude 8 hiljada kako vi najavljujete, niko sretniji od mene
p.s. nisam aldin majke mi
Ko ima volje al nadam se da ce bit fullpinki je napisao/la:prijatelju to nije prepreka, evo ja jeo na poslu, presvukao se i laganica idem ka Grbavici, kad se hoće nije teško...
Od češke populacije volim samo Anetu Šmrhovujovanmaksimovic je napisao/la:meni cesi pitaju ovde na poslu, jeko taj dzumhur...