Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 25, 2017 3:28 pm

Haris Alihodzic. Direktor, skaut, trener, delegat, oruzar, ekonom, komandir, psihijatar, psiholog.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon sep 25, 2017 3:29 pm

Ima li Haris ekonomski fakultet?
Željezničar ante portas !

Haklapuc
Kontakt:

pon sep 25, 2017 3:29 pm

Hajde Mario, Grbavica je tvoj dom.

Vrag

pon sep 25, 2017 3:30 pm

south side je napisao/la:
pon sep 25, 2017 3:24 pm
Izgleda Mario Stanić novi SD ;)
Ne bi valjalo.
Ja jedino vidim Amara kao SD. Stanic je odlican izbor, ali da je ovo neka druga liga, kulturnija gdje ima neki red. Nama treba jedan fakin i mangup ko Amar kojin zna kako sa ovom bagrom

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Zar Mario nije menadžer?

Amidza
Kontakt:

pon sep 25, 2017 3:31 pm

Cenanu brz oporavak i sve najbolje zelim. Imao je i gresaka i dobrih poteza, ali zdravlje je broj jedan i ne treba ga se vise uzimati u usta. Bar toliko postovanja prema covjeku treba imat.

Mi generalno nemamo sposobnih i strucnih sportskih radnika tj. jako ih je malo i oni koji vrijede su na marginama, kao i u svim ostalim segmentima naseg drustva. SD je strasno bitna funkcija, jedna od najbitnijih u klubu i nadam se da je ova uprava toga svjesna. Pored toga sto je takvu osobu jako tesko ovdje naci, jos je teze nekoga strucnog platiti. Ako hocemo da smo ozbiljan klub i da zaista stanemo na noge i iskoracimo iz ove zabokrecine, SD je prioritet. To je neko ko treba udariti temelje klubu, temelje koji ce osigurati dugorocno funkcionisanje i ustrojiti stvari od OP-a do A tima. Zato sam od misljenja da s imenovanjem SD-a ne treba zuriti. Vjerovatno ce biti neko privremeno rjesenje, cisto jer mora, ali se nadam da ce uprava iskopati nekoga, nekako. Bez sposobnog sportskog direktora nema ozbiljnog fudbalskog kluba, vrlo jednostavno.

Amar je mozda i najbolja opcija, a koliko je to moguce, ne znam. Na Hadisa, Stanica i ostale koji imaju menadzerske agencije zaboravite, jer se oni ne smiju baviti tim poslom. Mislim da je cak i zakonski sukob interesa, pa bi morali zalediti agencije, a i ako nije, jako je nezahvalna pozicija za nekoga ko je manager igracima da bude SD jednog kluba. Svaki bi mu se potez vagao jos vise nego bilo kome drugom.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

sajo10
Kontakt:

Cenanu brz oporavak! Nisam bio njegov fan ali isto tako nisam nikada neku losu rijec govorio o njemu jer ne poznajem covjeka.

A sto se tice novog SDa, molim te Boze da to bude Mario Stanic. U tom slucaju ocekuje nas ludi prelazni rok :D Osim Zakarica, je li on jos nekog igraca "sredio"?
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u pon sep 25, 2017 3:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.

PratimsamoPlave

Joj kako je ružna atmosfera na forumima . Pogotovo na onom tamo forumu , ljudi jebote sve znaju od plataa do talova. Odakle im informacije , i kako im nije mrsko raspitivati se oko tih gluposti i još pišu o tome kao provjerenoj informaciji .
Klub nam je drugi na tabeli , mjesto koje vodi u Evropu . Zadovoljan bi bio , da se karte za jug krenu prodavati i još afirmaciju nekoliko mladih igrača . E kad smo kod mladih. Mi se nikad nismo previše bahatili da ćemo titule osvajati i kad smo najjači bili , uvijek skromni ali do kraja išli .

Nikad u ovom klubu poslije rata nije postojao sistem . Priče da je npr Bajić ili neko drugi gurnut svjesno - šuplja . To možete pričati nekome ko nije pratio . Da se mogao u to doba dovesti Kordić,Kajkut,Krstanović k bi ovaj dobio šansu koju je dobio slično kao i ove godine sa Ordagićem ili Beširovićem svjesni smo da Anel ili Haris ne bi imali ovakvu minutažu .
Za taj sistem potreban je neko ko zna . Ne znam ko bi to mogao biti , ali neko sa mudima da kaže toliko para imamo i zato dovodimo odnosno ne dovodimo pojačanja. AKo može Amar bi možda bio najbolji , poznaje ligu , uspjeh navijači ga ne bi prozivali. Da izađe pred navijače sa jasnim ciljevima , cilj afirmacija mladih zbog prodaje i napredka kluba titula ili šta već . I da bude jasno sa mladima niko nije uspjeh napravio , ali u našoj ligi gdje je kvalitet takav da Vitez pati nas možda bi se i moglo pokušati . Zamislite titula Anel,Hajdar,Veca,Osmanković,Žera,Hrvanović,Mujagić,Beganović svi oko i u prvom timu. Ali to u nekom drugom filmu.
Inače ja sam optimista zbog bodovnog salda i vjerujem u titulu, ne sjećam se zadnjih sezone da smo imali ovoliko bodova na startu . Još uz to sigurno ćemo biti jači na proljeće za boljeg Šabanadžžovića,Hajdarevića,Osmankovića,Vecu.
I još za Dadu velikog talenta . Sjetite se Štilića samo kakav je to igrač sa 18 godina bio , prema usporedbi sa Dadom ovaj je neko ko se gurao nazor . Čak sam ga i branio uvijek , ali budimo realni Bekrić,Zeba,Svraka od svakog smo imali više koristi . Ita navodna ponuda koja je odbijena , ovi kao neznalice je odbile . Šta su oni koji su odbili navodne ponude za Adilovića,Svraku,Čolića,Kvesića,Zolotića ? Neznalice ? Bez dvostrukih aršina . Dado sretno .
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
Cenanu brz oporavak! Nisam bio njegov fan ali isto tako nisam nikada neku losu rijec govorio o njemu jer ne poznajem covjeka.

A sto se tice novog SDa, molim te Boze da to bude Mario Stanic. U tom slucaju ocekuje nas ludi prijelazni rok :D Osim Zakarica, je li on jos nekog igraca "sredio"?
Zec,Zajmović

nookey
Kontakt:

pon sep 25, 2017 3:33 pm

Eric Cantona je napisao/la:
pon sep 25, 2017 3:25 pm
Jeli se netko prijavio od forumaša da zamjeni Ćenana?! Evo vam prilike, zasucite rukave i krenite.
ma nezahvalna pozicija sad šalu na stranu...

sajo10
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

A sto se tice novog SDa, molim te Boze da to bude Mario Stanic. U tom slucaju ocekuje nas ludi prijelazni rok :D Osim Zakarica, je li on jos nekog igraca "sredio"?
Zec,Zajmović
Cuj? Otkud to. Mislio sam da nije nekog iz croatie.

Hajdeeeee Mario!

Haklapuc
Kontakt:

pon sep 25, 2017 3:38 pm

sajo10 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

Zec,Zajmović

Hajdeeeee Mario!
Križmana također.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon sep 25, 2017 3:38 pm

sajo10 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

Zec,Zajmović

Hajdeeeee Mario!
Pokušao sam opet naći na transfermarketu, al više se ne spominje Mario Stanić. Hmmm, da nije odlučio izaći iz menadžerskih voda? :D

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 25, 2017 3:49 pm

Kad je Zec dosao ovo je stojalo na njihovoj agenciji.

slika

Sad ne mogu da udjem na TM pa ne znam da li i sad ovo pise.

Amar bi bio najbolje rjesenje, ali pitanje je hoce li to Amar. Garant nece.
Onda Stanic kao opcija.
Ako se misli dovesti SD treba sto prije uraditi to, da ima vremena covjek spremiti moguci prelazni rok.

Brkoo
Kontakt:

pon sep 25, 2017 3:56 pm

Bas sam se iznenadio kad sam procitao da je Cenan ozbiljno bolestan, zelim mu sve najbolje u zivotu i da sto prije ozdravi, to je sad najvaznije.
Sto se tice njegovog zamjenika, Mario Stanic bi bio mozda i najbolja opcija, ima veze i vezice po citavom svijetu, sposoban je lik i veliki Zeljovac. Amar Osim bi bio dobar izbor isto kao i Stanic, sposoban lik, veliki Zeljovac, samo je Mario poznatiji u tim menadzerskim vodama..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pon sep 25, 2017 3:57 pm

Vrag je napisao/la:
south side je napisao/la:
pon sep 25, 2017 3:24 pm
Izgleda Mario Stanić novi SD ;)
Ne bi valjalo.
Ja jedino vidim Amara kao SD. Stanic je odlican izbor, ali da je ovo neka druga liga, kulturnija gdje ima neki red. Nama treba jedan fakin i mangup ko Amar kojin zna kako sa ovom bagrom
Ma Amar je previse fakin, ne moze niko ispred njega, tesko bi se on mogao ogranicit samo na taj posao. Odmah mi u glavi ona slika sa zadnjeg njegovog derbija, koji mi je jedan od najdrazih iako smo izgubili. Kamo srece da je svaki put onakva atmosfera i onakva utakmica.
https://www.youtube.com/watch?v=nwO2OA4J0aE
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 25, 2017 4:00 pm

Company "BGM Sport" is a Sport Scouting and Management company, owned by three notable Croatian Football names, ex Football Players, Mr Boris Zivkovic, Mr Goran Vlaovic and Mr Mario Stanic.

http://www.bgmsport.hr/about.html

teatrale36
Kontakt:

pon sep 25, 2017 4:03 pm

Bojim se da opet ulica ne smjenjuje ili pod pritiskom iste da se ovo desava! Pod ulicom mislim na ove "navijece" ili profesionalne navijače , nadam se da ce me izbor novog SD demantovati, i da ce kako neko rece to biti Mario Stanić.

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 25, 2017 4:08 pm

Ma možda nikog i ne postave ha ya
Nismo ni ovog dugo vremena imali :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

neroazzuro
Kontakt:

pon sep 25, 2017 4:12 pm

Gledam sad opet i ovaj izvjestaj... Od koga smo mi izgubili, u p.m.!!! Pa da se jos 15 utakmica odigra oni nama ne bi dali gol. Al et.
A izvjestaj je havarija, kapa dole momcima iz 1921.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava