pon sep 25, 2017 3:31 pm
Joj kako je ružna atmosfera na forumima . Pogotovo na onom tamo forumu , ljudi jebote sve znaju od plataa do talova. Odakle im informacije , i kako im nije mrsko raspitivati se oko tih gluposti i još pišu o tome kao provjerenoj informaciji .
Klub nam je drugi na tabeli , mjesto koje vodi u Evropu . Zadovoljan bi bio , da se karte za jug krenu prodavati i još afirmaciju nekoliko mladih igrača . E kad smo kod mladih. Mi se nikad nismo previše bahatili da ćemo titule osvajati i kad smo najjači bili , uvijek skromni ali do kraja išli .
Nikad u ovom klubu poslije rata nije postojao sistem . Priče da je npr Bajić ili neko drugi gurnut svjesno - šuplja . To možete pričati nekome ko nije pratio . Da se mogao u to doba dovesti Kordić,Kajkut,Krstanović k bi ovaj dobio šansu koju je dobio slično kao i ove godine sa Ordagićem ili Beširovićem svjesni smo da Anel ili Haris ne bi imali ovakvu minutažu .
Za taj sistem potreban je neko ko zna . Ne znam ko bi to mogao biti , ali neko sa mudima da kaže toliko para imamo i zato dovodimo odnosno ne dovodimo pojačanja. AKo može Amar bi možda bio najbolji , poznaje ligu , uspjeh navijači ga ne bi prozivali. Da izađe pred navijače sa jasnim ciljevima , cilj afirmacija mladih zbog prodaje i napredka kluba titula ili šta već . I da bude jasno sa mladima niko nije uspjeh napravio , ali u našoj ligi gdje je kvalitet takav da Vitez pati nas možda bi se i moglo pokušati . Zamislite titula Anel,Hajdar,Veca,Osmanković,Žera,Hrvanović,Mujagić,Beganović svi oko i u prvom timu. Ali to u nekom drugom filmu.
Inače ja sam optimista zbog bodovnog salda i vjerujem u titulu, ne sjećam se zadnjih sezone da smo imali ovoliko bodova na startu . Još uz to sigurno ćemo biti jači na proljeće za boljeg Šabanadžžovića,Hajdarevića,Osmankovića,Vecu.
I još za Dadu velikog talenta . Sjetite se Štilića samo kakav je to igrač sa 18 godina bio , prema usporedbi sa Dadom ovaj je neko ko se gurao nazor . Čak sam ga i branio uvijek , ali budimo realni Bekrić,Zeba,Svraka od svakog smo imali više koristi . Ita navodna ponuda koja je odbijena , ovi kao neznalice je odbile . Šta su oni koji su odbili navodne ponude za Adilovića,Svraku,Čolića,Kvesića,Zolotića ? Neznalice ? Bez dvostrukih aršina . Dado sretno .
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!