Kod mene karte jug od 25 do 29, uopce nije bilo guzve. Doduse kupljeno u pola 11damirfile je napisao/la:Kako ide prodaja ulaznica imal raje pred grbavicom, očekujem izmedu 5-6 hiljada.
Kod mene karte jug od 25 do 29, uopce nije bilo guzve. Doduse kupljeno u pola 11damirfile je napisao/la:Kako ide prodaja ulaznica imal raje pred grbavicom, očekujem izmedu 5-6 hiljada.
Jeste, pa kad ne bude grupna faza i Ibrahimi, onda ide "**** ovo", "ovo ništa ne valja", "što ne dovedosmo Ibrahimija"...i odjednom više se ne ide na tekme jer svi glume uvijeđene mlade i svi su nazadovoljni "samo" sa izlazkom u evropu, "samo" sa renoviranjem stadiona, "samo" sa jednim trofejem"...Lampard je napisao/la:A sto to ne bi letili, jel ce to nastetit klubu ako mi budemo naelektrisani maksimalno ili sto eventualno sanjamo o nekom igracu?Neandertalac je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Potpuno nepotrebna i isprazna prica o nekim igracima.Ito bas u nevrijeme. Nevjerovatno je kako se lako odlijepi i poleti nedje. Gdje to letimo,na kakvim to krilima letimo,zasto? Grcevito se borimo za izlazak u evropu. Nije nemoguce ali,realno, jako smo daleko od te price zvane evropa ove godine. To je nasa realnost a ne igraci koji se vrte po ligama petice,koji cijelu karijeru igraju evropske utakmice,imaju milionske ugovore...o cemu vi to pricate. S kojim i s cijim parama bi vi to trgovali? Smanjite dozivljaje ljudi...Ukljucitte se u ovu pricu(ko to jos nije ucinio),a prije svega,kupiti kartu i sutra na utkmicu.
POTPIS KO DZAMIJA!
Dzaba nekima objasnjavat, daj suplje i smajlija za sretan zivot.
Jel ce Lendra fulat 100% sansu ako mi zelimo u grupnu fazu. Mislim u sustini tebi ful respekt, iskusniji si forumas al' moram ti rec da ti je prica glupa jer eto i ako hocemo da dovedemo raju sigurno ce bit vise nafurani ako imaju u glavi neku grupnu fazu ili nekog ibraimiija nekako mi je to realnije uostalom mozemo se furat koliko hocemo jer realno nemamo nikakvog utjecaja ni na Misketa ni na Vedrana samo im mozemo pomoc. Brate otvori sebi privatni forum ako mislis da svi trebamo smanjit dozivljaj i neki crnjak sebi pucat. Poz
Brate to je nas mentalitet koliko se god to tebi svidjalo ili ne, mislis da ce ova euforija izdrzat vise od godinu? Da udjemo u grupnu fazu trajat ce 2 godine, kasnije i da igramo grupnu stalno raja ce ti opet dolazit samo na 'vece' ekipe. Isti slucaj kao u beogradu. Nema to veze s euforijomublehas je napisao/la:Jeste, pa kad ne bude grupna faza i Ibrahimi, onda ide "**** ovo", "ovo ništa ne valja", "što ne dovedosmo Ibrahimija"...i odjednom više se ne ide na tekme jer svi glume uvijeđene mlade i svi su nazadovoljni "samo" sa izlazkom u evropu, "samo" sa renoviranjem stadiona, "samo" sa jednim trofejem"...Lampard je napisao/la:A sto to ne bi letili, jel ce to nastetit klubu ako mi budemo naelektrisani maksimalno ili sto eventualno sanjamo o nekom igracu?Neandertalac je napisao/la:
POTPIS KO DZAMIJA!
Dzaba nekima objasnjavat, daj suplje i smajlija za sretan zivot.
Jel ce Lendra fulat 100% sansu ako mi zelimo u grupnu fazu. Mislim u sustini tebi ful respekt, iskusniji si forumas al' moram ti rec da ti je prica glupa jer eto i ako hocemo da dovedemo raju sigurno ce bit vise nafurani ako imaju u glavi neku grupnu fazu ili nekog ibraimiija nekako mi je to realnije uostalom mozemo se furat koliko hocemo jer realno nemamo nikakvog utjecaja ni na Misketa ni na Vedrana samo im mozemo pomoc. Brate otvori sebi privatni forum ako mislis da svi trebamo smanjit dozivljaj i neki crnjak sebi pucat. Poz
Mislim da ne budi rahatElegant je napisao/la:Planira li se veceras bakljada i nova kazna.
Ne tražimo dlaku u jajetu.Elegant je napisao/la:Planira li se veceras bakljada i nova kazna.
Manijaci organizacijom, u ovoj polusezoni, definitivno prate rad uprave te igre fudbalera na terenu..Elegant je napisao/la:Planira li se veceras bakljada i nova kazna.
PSPovodom saopštenja koje je izdalo SD Željezničar a oko navodnog pridruživanju OOK Spars porodici SD Željezničar.
U demantiju je pomenut portal Sport1.ba, koji je pomenutu vijest preuzeo sa portala Balkan Basket sa linka http://www.balkanbasket.com/regionalna- ... ljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false; , što se vidi i u samom tekstu na portalu Sport1 gdje je jasno naveden izvor vijesti.
Ovim putem želimo da se izvinimo na mogućim neprijatnostima kolegama sa portala Sport1.ba.
Oblacno ali nista ne pada..Leon_Professional je napisao/la:Ljudi kakvo je vrijeme u Sarajevu, kod nas evo kisa pocela padati! Ne bi valjalo jer ce umanjiti posjetu, ja idem pa makar čuskije padale.
s razlogom covjek to radi. malo svi previse poletimo. a sitnica moze sve sj...tiexbabilon je napisao/la:Inace mislim da FKZ1921 precesto stvari spusta na zemlju i smiruje nekad eurofiju bez potrebe, ali sad se slazem skroz. Ako raja vec sad krene pricat o Salihovicu, Hajrovicu, Ibraimiju... nista dobro ne moze izaci iz toga. Prvi poraz bi bio katastrofa, u fazonu hocemo Ibraimija, a izgubili smo od recimo Celika il tako nesto... I onda raja bude u fazonu ma daj, kakav napredak, sve je isto... nije isto, to sto su nam daleko Salihovic i Hajrovic ne znaci da vec sad nismo odmakli od nivoa na kojem smo bili prije pola godine. Zato podrska, podrska i samo podrska.