Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 10:45 pm

LARSSON je napisao/la:NEUGODNO ISKUSTVO ZA HAYAT TV NA GRBAVICI

Sutra se igraju prve utakmice polufinala kupa BiH, a u centru pažnje je susret na Grbavici gdje se sastaju Željezničar koji je u odličnoj formi i tuzlanska Sloboda koja igra jednu od najboljih sezona u historiji kluba.

Zbog toga veći dio sportskog bloka željeli smo posvetiti ovom susretu te uzeti izjave iz plavog tabora, ali nažalost na Grbavici smo doživjeli veoma neugodno iskustvo te ostali bez izjava, za šta je krivac trener FK Željezničar Edis Mulalić.

http://www.hayat.ba/vijest.php?id=27729" onclick="window.open(this.href);return false;
Sablja lud ko struja. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

fk1921

uto apr 12, 2016 10:47 pm

SWRA_1921 je napisao/la:A ja bumica i k. Prestanite loziti hepo kocke po forumu, smori dosadna prica svaki dan o tome ko je u talu, bumovi i slicna zajebancija koja je zanimljiva samo vama, 10ak ljudi...

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Potvrdjujem
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

SWRA_1921
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:49 pm

Kakve veze ima sto su se ovi ujutro najavili, koja papanska Svrakic televizija, ako im iz kluba nisu odobrili i potvrdili dolazak. Došli 10 min prije i hoće izjave, nenajavljeni...

storm_raider
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:50 pm

SWRA_1921 je napisao/la:A ja bumica i k. Prestanite loziti hepo kocke po forumu, smori dosadna prica svaki dan o tome ko je u talu, bumovi i slicna zajebancija koja je zanimljiva samo vama, 10ak ljudi...

Niko ne "lozi hepo kocke". Svi smo ovdje iz jedne ljubavi, forum je mjesto za diskusiju, gdje ce razni karakteri doci do izrazaja. Ja rijetko pisem o "bumovima", ko treba nesto, pita me na PP, ali ovo sam zelio da naglasim jer sam prosli put kao dio administracije nepotrebno morao reagovati na price o Rijadu i kako "nije uplatio". Nepotrebno, jer ovu finu ekipu na forumu moderirati ne treba, tu sam iskljucivo da zabranim raznim padobranima bilo kakve upade. Kao sto vidite i boccaccio je moderator i to mi je bila velika zelja, jer svi znamo koliko je on bitan ovom forumu. Ovom prilikom se nadam da se dobro oporavlja i da ce se poceti cesce javljati.

Sto se tice utakmice sutra, ekipa je "zapela" kao nikad do sada od Edisovog dolaska i ni ne sumnjam u povoljan rezultat. Bice tesko, to svi znamo, ali ocekujem 2:0 i Zebin karton. Preko ljeta cilj upravi mora biti da Lendric potpise veci ugovor. Masina je za golove.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:59 pm

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:00 pm

otvoriti mu podforum SD željezničar i nek' tamo moderira. ha ja :ganja:
gradi željo boli te *****

cala
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:01 pm

Gdje se u klubu vrse uplate za stolice? Hocu sutra prije tekme ako bude moguce.

delinjo
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:01 pm

ChWilla je napisao/la:otvoriti mu podforum SD željezničar i nek' tamo moderira. ha ja :ganja:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:05 pm

Sutra bez srljanja, hrabro i mudro odigrati. Prioritet je sačuvati svoj gol, ali znatno bi nam posao bio olakšan ukoliko bi bar sa jednim golom razlike, otputovali na uzvratnu utakmicu. Prekidi su im definitivno najubojitije oruzje, i najveći procenat golova i postizu upravo nakon njih, tako da moramo dobro obratiti paznju kada i na kojem mjestu fauliramo njihove igrače. Sem prekida, kontre su im ono što također više no odlično odrađuju, sa čime su se kone mozda i najbolje upoznale.. Uz podršku svih devedeset minuta, 8000 gledaoca te igru i zalaganje koje imamo čast vidjeti u utakmicama iza nas, ne sumnjam u povoljan rezultat.

NASTAVI NIZ !
Ništa kontra Splita ! :kafa:

rodrigo87
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:08 pm

2:0 Lendric, Tuce :zeljeznicar1:

nikson
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:10 pm

Sudeci po ovome dosad igraci ne bi trebali razocarati sutra, a misljenja sam da bi mi nekako i mogli :(
Vise se raja furala za utakmicu protiv Olimpica, pricalo se, pozivalo se, a sad mi se cini da je nekako splasnula atmosfera :S
Nadam se da grijesim i da ce nas biti 8+ sutra...Sve ispod ovi igraci i ova uprava nisu zasluzili!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

nikson
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:13 pm

Zabit ce ga sutra Bekrija iz slobodnjaka, da pokaze da zna i to. I jedan Acin iz kornera i svi sretni u kafanu :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

nemojbabopujdu
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:14 pm

Može li sutra neko drugu sa tribine koji je nažalost trenutno u Švabiji baciti kakav link... Unaprijed hvala

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:15 pm

Ovo za Hajat je glupost što nam se desilo i treba iz ovog izvući pouku. Ukoliko se medij najavi klub treba da zauzme na vrijeme stav, dozvoljava li pristup treningu ili ne. Ako već dozvoljavamo izlazak tv ekipe na trening onda mora biti lice ispred kluba koje će organizovati medije, koje će odrediti smjer reportaže i ponuditi novinaru informacije koje klub želi da izlaze iz kluba, prilog će svakako biti napravljen i o klubu će se pričati a na koji način zavisi od PR-a. Ovo je greška PR tima ali im neću zamjeriti jer znam da su rastegnuti, ovo je samo još jedna od sitnica koje treba ispraviti i nakon koje Željo izlazi još jači.
イビチャ・オシム

Okolele
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:16 pm

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:18 pm

Izlija je napisao/la:Ovo za Hajat je glupost što nam se desilo i treba iz ovog izvući pouku. Ukoliko se medij najavi klub treba da zauzme na vrijeme stav, dozvoljava li pristup treningu ili ne. Ako već dozvoljavamo izlazak tv ekipe na trening onda mora biti lice ispred kluba koje će organizovati medije, koje će odrediti smjer reportaže i ponuditi novinaru informacije koje klub želi da izlaze iz kluba, prilog će svakako biti napravljen i o klubu će se pričati a na koji način zavisi od PR-a. Ovo je greška PR tima ali im neću zamjeriti jer znam da su rastegnuti, ovo je samo još jedna od sitnica koje treba ispraviti i nakon koje Željo izlazi još jači.
:palacgore:

Koliko god Hayat bio neozbiljan (sjetite se one price o Barceloni nedavno), neki su faktor u ovoj medijskoj atmosferi. Treba ispostovati svakoga ko se javio blagovremenu, ipak ljudi samo rade svoj posao. Ali hajde, necemo uzeti za zlo, neka oni dobiju sutra pa sto se mene tice nakon osvojenog kupa neka se i prijave na "Zvijezda mozes biti ti".
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pintol_TM87
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:26 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Sutra kozoyebi dolaze kompletni samo Merzic fali.Sto se tice nas očekujem najjačih 11 pa ako ostvarimo dobar rezultat sutra u subotu treba odmorit Stevanovića i Bogicevica umjesto njih Mirzu lijevo ili Mailsona a Memiju desno i Hodzurdu....Mislim da ne bi bilo loše ni Tuceta odmorit makar u subotu pola sata gust je raspored a svaka nam je utakmica kao finale.
Sutra svaka pobjeda bez primljenog gola je top rezultat za revanš!
TONE TUZLA TONE SLOBODA! :DD:
u moru postova (gluposti) , nek se niko ne naljuti , ovo je jedan fin i normalan post u kojem se samo u jednom ne slazem..u pitanju je dio za mirzu, ljudi moji veliki je to promasaj od igraca, od samog pocetka sam to uvidio, jer ne mozes ti poslije 10 treninga biti drugaciji, bolji, proci nekog,takav si kakav si i nije mu mjesto u prvih 11 a bgm ni na klupi..nemam nista protiv momka al ne treba lagati sebe i istinu treba gledati u oci..sutra ce biti jako tesko , ocekujem borbu i bar jedan gol u mrezi gostiju..

Ajzea
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:28 pm

Nije ti na mjestu ta konstatacija majstore, milijardu je primjera. :)

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:29 pm

Ma sutra uz huk sa Juga,sloboda nema šta tražiti.Vjerujte mi.Kako smo ga mi zavukli olimpicu,mislim na navijace i na prvi gol,sutra uz još više raje ćemo biti simfonija na kojoj naši igrači pišu note.NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:31 pm

Ja sam nesto ubjedjen ustvari imam osjecaj da cemo ih rijesiti lakse nego sto mislimo... ne znam zasto
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava