SWRA_1921 je napisao/la:A ja bumica i k. Prestanite loziti hepo kocke po forumu, smori dosadna prica svaki dan o tome ko je u talu, bumovi i slicna zajebancija koja je zanimljiva samo vama, 10ak ljudi...
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Niko ne "lozi hepo kocke". Svi smo ovdje iz jedne ljubavi, forum je mjesto za diskusiju, gdje ce razni karakteri doci do izrazaja. Ja rijetko pisem o "bumovima", ko treba nesto, pita me na PP, ali ovo sam zelio da naglasim jer sam prosli put kao dio administracije
nepotrebno morao reagovati na price o Rijadu i kako "nije uplatio". Nepotrebno, jer ovu finu ekipu na forumu moderirati ne treba, tu sam iskljucivo da zabranim raznim padobranima bilo kakve upade. Kao sto vidite i boccaccio je moderator i to mi je bila velika zelja, jer svi znamo koliko je on bitan ovom forumu. Ovom prilikom se nadam da se dobro oporavlja i da ce se poceti cesce javljati.
Sto se tice utakmice sutra, ekipa je "zapela" kao nikad do sada od Edisovog dolaska i ni ne sumnjam u povoljan rezultat. Bice tesko, to svi znamo, ali ocekujem 2:0 i Zebin karton. Preko ljeta cilj upravi mora biti da Lendric potpise veci ugovor. Masina je za golove.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/