A izaslo je na misamosjedimouredakciji, prodali oko 1000 karata ja mislim.tu i tamo je napisao/la:Znam da sam zao, alida li je izaslo zvanicno koliko su kone prodale ulaznica u nedelju?
Ja se nameracio da zajebavam kolege, a nigdje podataka.
A izaslo je na misamosjedimouredakciji, prodali oko 1000 karata ja mislim.tu i tamo je napisao/la:Znam da sam zao, alida li je izaslo zvanicno koliko su kone prodale ulaznica u nedelju?
Prodali 1044 ulaznice..tu i tamo je napisao/la:Znam da sam zao, alida li je izaslo zvanicno koliko su kone prodale ulaznica u nedelju?
malo preko hiljadetu i tamo je napisao/la:Znam da sam zao, alida li je izaslo zvanicno koliko su kone prodale ulaznica u nedelju?
Zarada oko 7 milja i nesto.Prodali 1920..mogli su jos jednu radi nase.simbolike hahamanijak_do_kraja je napisao/la:A izaslo je na misamosjedimouredakciji, prodali oko 1000 karata ja mislim.tu i tamo je napisao/la:Znam da sam zao, alida li je izaslo zvanicno koliko su kone prodale ulaznica u nedelju?
Oxaj zahovič konj. Majku, državu, vjeru... sve po spisku Ibrahimiju. Po LJ se priča da su ga naši kontaktirali. Koliko sam upratio on je posuđen MB, tako sako se on složi nebi trebalo biti frke. Kolika su mu primanja to niko nema pojma, o tome se u SLO ne govoriKapiten je napisao/la:Auu Ibraimi i Zahovic su se bas zakacili. Znam da je prilicno nerealno ali bi jos jednom da izrazim zelju za njegovim dolaskom
Hoce Larson da ja sto bolje naucim, da ne mislim o BUMu al kc, evo po sata gledam u jednu stranicuLARSSON je napisao/la:De pusti momka nek učifk1921 je napisao/la:Treba izaci na zvanicnu, nece na zvanicnoj izbacit da je Bajic uplatio hahaLeon_Professional je napisao/la:
E odo onda uciti, svaka cast Baji, ali i nije neki BUM kakvi su do sad bili
vrbanjusa je napisao/la:Agregat je stigao tj isprobavali su ga danas.
Koliko je hendikep? Moglo bi se finansijski popravitiLARSSON je napisao/la:Mašala 1.90 na nas
3,50 na hendikepPlava Porodica je napisao/la:Koliko je hendikep? Moglo bi se finansijski popravitiLARSSON je napisao/la:Mašala 1.90 na nas![]()
Storm najavi bum i ne uđe čitav dan.Ja moderacije gluho bilo
Au, ma ide hendikep vjeruj;)LARSSON je napisao/la:3,50 na hendikepPlava Porodica je napisao/la:Koliko je hendikep? Moglo bi se finansijski popravitiLARSSON je napisao/la:Mašala 1.90 na nas![]()
ma brate moderacija se i ovdje pokvarila...prvi put kad se storm potkupio ukrajinskim kurvama tu je bio kraj...Plava Porodica je napisao/la:Koliko je hendikep? Moglo bi se finansijski popravitiLARSSON je napisao/la:Mašala 1.90 na nas![]()