I Siljak je bio neko ko je 'krao pare' koliko me sjecanje sluzi.
@reks1

I Siljak je bio neko ko je 'krao pare' koliko me sjecanje sluzi.
To je to..
E s ovim je prekuc'oLARS1921 je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 12:02 am
Pored Drva odbranu čine i dva Atletičara (...) Imaju jaku i nedovoljno razjašnjenu tendenciju da prebacuju tribine svojim centaršutevima, što se od strane nekih istraživača okarakterisalo kao sklonost ka američkom fudbalu, ali adekvatnih dokaza nema. Poseban kuriozitet je što obično igraju bolje rukom nego nogom. Glavna uloga Atletičara je da trči napred-nazad i centrira loptu čim je dobije, pa šta bude, kao i da izvodi aute.
Samo Ja i Gavran imamo pravo na ovoblack64 je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 12:54 amOnako hipoteticki covjek sebi postavi pitanje,sta bi se desilo da je ostala bivsa uprava,te da ovi ljudi koji su sad u strukturama nisu tu gdje jesu.Dali bi Zeljeznicar transparentno poslovao,dali bi uposlenici od cistacice do zadnjeg igraca platu primali po zakonu sa izmirenim svim obavezama prema drzavi,dali bi obaveze prema dobavljacima i javnim preduzecima bila na vrijeme regulisana,dali bi se gradio stadion,dali bi se kvadratura poslovnih prostora povecala za 1000 m/2,dali bi se sve financijske transakcije uplacivale ziralno sa posebnim fokusom na omladinski pogon,dali bi ugostili reprezentaciju na nasem stadionu i na kraju dali bi u zadnjih par godina sa onakvim stanjem u kakvom je klub bio,a svi znamo kakva su nam dugovanja bila,dali bi bilo boljih rezultata u vidu PLBiH te Europe.Ja sam svjestan da pojedini igraci osim fudbalske karijere koju su ostvarili na srecu igrajuci u Zeljeznicaru nisu zavrsili fakultete,nemaju poslovne objekte.Takve iskreno molim da Zelju ne posmatraju kao kravu muzaru i nacin kako ce financijski sebe i svoju porodicu obezbjediti.Izrazavam duzno postovanje profesijama koje cu spomenuti pekar, lekar, apotekar, kolar, stolar,knjigovezac, staklorezac, vidar, zidar,tesar ili klesar, kovac, trovac,mlinar, vinar, veterinar, kuvar, cuvar,daktilograf i fotograf,scenograf i geograf gospodo manite se vodjenja kluba potrebni su nam skolovani menadzeri,skolovani ekonomisti te skolovani pravnici.Znam ja da je fino u mahali hvaliti se da si u upravi Zelje al brate osim hvaljenja u mahali nista dobro od vas Zeljo nema.Budite navijaci kao i armija nas slicnih vama.Nista u tome nema lose cak sta vise.Samo strucnost i skola te predan rad moze valjati i izvesti na pravi put ne samo nas klub nego citavu drzavu.
Malo sam bio odsutan pa nisam bio na forumu...itd. Sad otvorih i vidjeh ovaj post. Sve si dobro rekao, ukratko. Vidim da je neka rasprava o Grediću pa mi ništa nije jasno, ali nebitno. Tvoj post mi je malo 'otvorio oči', sigurno se radi o gg.ba. Mnogo toga se zna, saznalo se. Takodje to zna i većina forumaša ovdje, a ti si napisao ukratko u ovoj zadnjoj rečenici. Nemojte ljudi da budete slijepi, služe se svim i svačim ...ChWilla je napisao/la:sve to još ima da se pregleda. e kad se pregleda, i dijete može vidjeti da je ono onda "prijepoljac napolje" pisao isti lik koji je kasnije bio hrasno1921...samo je "prijepoljac" postao "lažni hadžija".
a taj čovjek je vlasnik firme ss u registru.
Izvinjavam se gavranu i tebi,drugi put cu paziti sta pisem i imati vas u vidu.Model1964 je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 1:03 amSamo Ja i Gavran imamo pravo na ovoblack64 je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 12:54 amOnako hipoteticki covjek sebi postavi pitanje,sta bi se desilo da je ostala bivsa uprava,te da ovi ljudi koji su sad u strukturama nisu tu gdje jesu.Dali bi Zeljeznicar transparentno poslovao,dali bi uposlenici od cistacice do zadnjeg igraca platu primali po zakonu sa izmirenim svim obavezama prema drzavi,dali bi obaveze prema dobavljacima i javnim preduzecima bila na vrijeme regulisana,dali bi se gradio stadion,dali bi se kvadratura poslovnih prostora povecala za 1000 m/2,dali bi se sve financijske transakcije uplacivale ziralno sa posebnim fokusom na omladinski pogon,dali bi ugostili reprezentaciju na nasem stadionu i na kraju dali bi u zadnjih par godina sa onakvim stanjem u kakvom je klub bio,a svi znamo kakva su nam dugovanja bila,dali bi bilo boljih rezultata u vidu PLBiH te Europe.Ja sam svjestan da pojedini igraci osim fudbalske karijere koju su ostvarili na srecu igrajuci u Zeljeznicaru nisu zavrsili fakultete,nemaju poslovne objekte.Takve iskreno molim da Zelju ne posmatraju kao kravu muzaru i nacin kako ce financijski sebe i svoju porodicu obezbjediti.Izrazavam duzno postovanje profesijama koje cu spomenuti pekar, lekar, apotekar, kolar, stolar,knjigovezac, staklorezac, vidar, zidar,tesar ili klesar, kovac, trovac,mlinar, vinar, veterinar, kuvar, cuvar,daktilograf i fotograf,scenograf i geograf gospodo manite se vodjenja kluba potrebni su nam skolovani menadzeri,skolovani ekonomisti te skolovani pravnici.Znam ja da je fino u mahali hvaliti se da si u upravi Zelje al brate osim hvaljenja u mahali nista dobro od vas Zeljo nema.Budite navijaci kao i armija nas slicnih vama.Nista u tome nema lose cak sta vise.Samo strucnost i skola te predan rad moze valjati i izvesti na pravi put ne samo nas klub nego citavu drzavu.![]()
Drugi![]()
Posebno su se angažirali pred skupštinu.Ja i pjantm8782 je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 1:04 amMalo sam bio odsutan pa nisam bio na forumu...itd. Sad otvorih i vidjeh ovaj post. Sve si dobro rekao, ukratko. Vidim da je neka rasprava o Grediću pa mi ništa nije jasno, ali nebitno. Tvoj post mi je malo 'otvorio oči', sigurno se radi o gg.ba. Mnogo toga se zna, saznalo se. Takodje to zna i većina forumaša ovdje, a ti si napisao ukratko u ovoj zadnjoj rečenici. Nemojte ljudi da budete slijepi, služe se svim i svačim ...ChWilla je napisao/la:sve to još ima da se pregleda. e kad se pregleda, i dijete može vidjeti da je ono onda "prijepoljac napolje" pisao isti lik koji je kasnije bio hrasno1921...samo je "prijepoljac" postao "lažni hadžija".
Sent from my thl T6S using Tapatalk
Au sto me podmladi.Nisu me djetetom nazvali ima 30 godina,ja sto me nasmija.U svakom slucaju hvala lijepo je bar na trenutak se osjecati djetetom i to vaspitanim.Model1964 je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 1:09 amPosebno su se angažirali pred skupštinu.Ja i pjantm8782 je napisao/la: ↑ned sep 10, 2017 1:04 amMalo sam bio odsutan pa nisam bio na forumu...itd. Sad otvorih i vidjeh ovaj post. Sve si dobro rekao, ukratko. Vidim da je neka rasprava o Grediću pa mi ništa nije jasno, ali nebitno. Tvoj post mi je malo 'otvorio oči', sigurno se radi o gg.ba. Mnogo toga se zna, saznalo se. Takodje to zna i većina forumaša ovdje, a ti si napisao ukratko u ovoj zadnjoj rečenici. Nemojte ljudi da budete slijepi, služe se svim i svačim ...ChWilla je napisao/la:sve to još ima da se pregleda. e kad se pregleda, i dijete može vidjeti da je ono onda "prijepoljac napolje" pisao isti lik koji je kasnije bio hrasno1921...samo je "prijepoljac" postao "lažni hadžija".
Sent from my thl T6S using Tapatalkvidim to.
@ black64![]()
Što ti je odgojeno dIjete![]()
On lijepi neke slicice, neke mailove