Zato su razni Serdarevići, Popovići, Spahići, Peraci, Kolobovi, Stančeski, Ćutuci i Yoshide imali mjesta i u ekipi a kamoli na tribini.Haklapuc je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 11:06 amStanić je i dalje tu, ali nije nikad vratio onu formu koju je imao prije povrede. Nemoj zajebavati ChWilla, svaki od ovih igrača koje sam nabrojao je imao ključnu ulogu u bar jednom trofeju, neki i u više njih. Hoću reći da ovim danas nisu problem nargile i nesportski život, već jednostavno neznanje. Nisu sposobni za više, a još su i mentalno ograničeni. Ne pamtim gluplju ekipu koja ne može uraditi ništa izvan standardnog šablona, koji usput rečeno nikad nije bio lošiji. Siniša, Zec, Nikolić, o Kajkutu je još prerano suditi, ovakav Zeba, ne bi imali mjesta ni na tribinama onih šampionskih ekipa.
Uvijek je toga bilo jer se radi o igračima koji igraju na niskom levelu. Ne znam sjeća li se iko Railica kad je došao kod nas a prije toga izgledao sasvim pristojno on je jedan od primjera a bilo gorih mnogo.Grbavica je napisao/la:Zato su razni Serdarevići, Popovići, Spahići, Peraci, Kolobovi, Stančeski, Ćutuci i Yoshide imali mjesta i u ekipi a kamoli na tribini.Haklapuc je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 11:06 amStanić je i dalje tu, ali nije nikad vratio onu formu koju je imao prije povrede. Nemoj zajebavati ChWilla, svaki od ovih igrača koje sam nabrojao je imao ključnu ulogu u bar jednom trofeju, neki i u više njih. Hoću reći da ovim danas nisu problem nargile i nesportski život, već jednostavno neznanje. Nisu sposobni za više, a još su i mentalno ograničeni. Ne pamtim gluplju ekipu koja ne može uraditi ništa izvan standardnog šablona, koji usput rečeno nikad nije bio lošiji. Siniša, Zec, Nikolić, o Kajkutu je još prerano suditi, ovakav Zeba, ne bi imali mjesta ni na tribinama onih šampionskih ekipa.
Nije ni to prvo sve zavisi koliko daleko se sjećaš recimo jedna Modrica kad je bila prvak. Nije bila igrački jača po meni od jedne krupe sad je odnos na terenu drugačiji, konkurencija je veća tada je bilo dovoljno par puta pobijediti u gostima.Plava Porodica je napisao/la:Pa za oko i jeste najlošija u zadnjih par godina.
Imaš jedan tim koji se polahko odmiče kvalitetom i lijepom igrom, dok drugi imaju neki kvalitet ali ga ne prikazuju konstantno.
Ali da igraju nekvalitetniji igrači nego prije, nije istina.
Ma, normalno da je mitomanija. Sada igras sa 5 najboljih ekipa 4 puta i normalno je da ces teže do bodova. Sve da i hoces, ne možeš naci veći broj levatskih ekipa medju 12, u odnosu na 16.Amidza je napisao/la:Tu jeste bilo dobrih igraca, ali trener te ekipe je bio Amar Osim - daleko najbolji strucnjak u zemlji, od rata do danas i jedan od najboljih bh trenera uopste. To prvo i najbitnije. Drugo, liga je bila puno laksa tj. manje izjednacena nego sto je danas.
A ubleha od igraca je prodefilovalo kroz klub tonu. Nije to, nazalost, nista novo za nas.
Zato me nervira ova pitarska mitomanija koja se plasira o "nikad losijoj" PLBiH. Ko to tvrdi Ili je jako mlad ili ima jako kratko, da ne kazem selektivno, pamcenje.
Argument na nivou "2003 su u PLBiH igrali Dzeko i Modric". Jesu, tad je ovo FA Premier League bilo...al u qrcu.
I to, što kažešChWilla je napisao/la:mito manija.