Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

djoxxx1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 30, 2017 12:02 pm

Hoce li ko u Jelah?

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 30, 2017 12:26 pm

Rezultati nakon 6. kola

viewtopic.php?f=73&t=504
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

sri avg 30, 2017 12:55 pm

Zna li se ko od naših ide tamo, A ili B tim ?
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Grbavica
Kontakt:

sri avg 30, 2017 1:00 pm

Haklapuc je napisao/la:
sri avg 30, 2017 11:06 am
Stanić je i dalje tu, ali nije nikad vratio onu formu koju je imao prije povrede. Nemoj zajebavati ChWilla, svaki od ovih igrača koje sam nabrojao je imao ključnu ulogu u bar jednom trofeju, neki i u više njih. Hoću reći da ovim danas nisu problem nargile i nesportski život, već jednostavno neznanje. Nisu sposobni za više, a još su i mentalno ograničeni. Ne pamtim gluplju ekipu koja ne može uraditi ništa izvan standardnog šablona, koji usput rečeno nikad nije bio lošiji. Siniša, Zec, Nikolić, o Kajkutu je još prerano suditi, ovakav Zeba, ne bi imali mjesta ni na tribinama onih šampionskih ekipa.
Zato su razni Serdarevići, Popovići, Spahići, Peraci, Kolobovi, Stančeski, Ćutuci i Yoshide imali mjesta i u ekipi a kamoli na tribini.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ponosannavas
Kontakt:

sri avg 30, 2017 1:15 pm

Nisam se oglašavao nakon tekme, a pročitao sam baš sve što ste pisali i samo ću reći Tobe ja Rabbi

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 30, 2017 1:20 pm

Grbavica je napisao/la:
Haklapuc je napisao/la:
sri avg 30, 2017 11:06 am
Stanić je i dalje tu, ali nije nikad vratio onu formu koju je imao prije povrede. Nemoj zajebavati ChWilla, svaki od ovih igrača koje sam nabrojao je imao ključnu ulogu u bar jednom trofeju, neki i u više njih. Hoću reći da ovim danas nisu problem nargile i nesportski život, već jednostavno neznanje. Nisu sposobni za više, a još su i mentalno ograničeni. Ne pamtim gluplju ekipu koja ne može uraditi ništa izvan standardnog šablona, koji usput rečeno nikad nije bio lošiji. Siniša, Zec, Nikolić, o Kajkutu je još prerano suditi, ovakav Zeba, ne bi imali mjesta ni na tribinama onih šampionskih ekipa.
Zato su razni Serdarevići, Popovići, Spahići, Peraci, Kolobovi, Stančeski, Ćutuci i Yoshide imali mjesta i u ekipi a kamoli na tribini.
Uvijek je toga bilo jer se radi o igračima koji igraju na niskom levelu. Ne znam sjeća li se iko Railica kad je došao kod nas a prije toga izgledao sasvim pristojno on je jedan od primjera a bilo gorih mnogo.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Amidza
Kontakt:

sri avg 30, 2017 1:21 pm

Tu jeste bilo dobrih igraca, ali trener te ekipe je bio Amar Osim - daleko najbolji strucnjak u zemlji, od rata do danas i jedan od najboljih bh trenera uopste. To prvo i najbitnije. Drugo, liga je bila puno laksa tj. manje izjednacena nego sto je danas.

A ubleha od igraca je prodefilovalo kroz klub tonu. Nije to, nazalost, nista novo za nas.

Zato me nervira ova pitarska mitomanija koja se plasira o "nikad losijoj" PLBiH. Ko to tvrdi Ili je jako mlad ili ima jako kratko, da ne kazem selektivno, pamcenje.

Argument na nivou "2003 su u PLBiH igrali Dzeko i Modric". Jesu, tad je ovo FA Premier League bilo...al u qrcu.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

sri avg 30, 2017 1:22 pm

ma ovo što ja kažem za stanića, tomića, svraku, jamaka je empirijska činjenica. nije procjena, nije šbb kbb, nego smo vidjeli gdje su oni bez ovih ostalih i amara na klupi.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 30, 2017 1:28 pm

Pa za oko i jeste najlošija u zadnjih par godina.
Imaš jedan tim koji se polahko odmiče kvalitetom i lijepom igrom, dok drugi imaju neki kvalitet ali ga ne prikazuju konstantno.
Ali da igraju nekvalitetniji igrači nego prije, nije istina.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Simply Blue
Kontakt:

sri avg 30, 2017 1:28 pm

Tomić i Čolićuzeli titulu i napravili pristojne transfere, Jamak isto uzeo titulu..nije im bilo loše zadnjih par godina
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

pile87
Kontakt:

sri avg 30, 2017 1:39 pm

Plava Porodica je napisao/la:Pa za oko i jeste najlošija u zadnjih par godina.
Imaš jedan tim koji se polahko odmiče kvalitetom i lijepom igrom, dok drugi imaju neki kvalitet ali ga ne prikazuju konstantno.
Ali da igraju nekvalitetniji igrači nego prije, nije istina.
Nije ni to prvo sve zavisi koliko daleko se sjećaš recimo jedna Modrica kad je bila prvak. Nije bila igrački jača po meni od jedne krupe sad je odnos na terenu drugačiji, konkurencija je veća tada je bilo dovoljno par puta pobijediti u gostima.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Grbavica
Kontakt:

sri avg 30, 2017 1:42 pm

Pogledaš transfere tih igrača iz šampionskih ekipa i samo ti kaže koliko su bili kvalitetni.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fcz
Kontakt:

sri avg 30, 2017 1:55 pm

Eto nista ni od Djelmica. :roll:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Kapiten
Kontakt:

sri avg 30, 2017 1:56 pm

"Željo je korektan klub i sve smo dogovorili oko mog povratka. Pokušali smo na sve načine da sredimo papire, ali nažalost prelazni rok je završen, te nismo uspjeli to riješiti. Nisam mogao da se registrujem u BiH i zbog toga nisam potpisao", kaže 29-godišnji ofanzivac.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri avg 30, 2017 2:03 pm

Kao sto se moglo i pretpostavljati, problem su bili papiri koje nije dobio na vrijeme. Steta.

Jos je neko pitao, zna li se ko je sve od igraca otputovao danas u Jelah na prijateljsku utakmicu?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

sri avg 30, 2017 2:14 pm

Amidza je napisao/la:Tu jeste bilo dobrih igraca, ali trener te ekipe je bio Amar Osim - daleko najbolji strucnjak u zemlji, od rata do danas i jedan od najboljih bh trenera uopste. To prvo i najbitnije. Drugo, liga je bila puno laksa tj. manje izjednacena nego sto je danas.

A ubleha od igraca je prodefilovalo kroz klub tonu. Nije to, nazalost, nista novo za nas.

Zato me nervira ova pitarska mitomanija koja se plasira o "nikad losijoj" PLBiH. Ko to tvrdi Ili je jako mlad ili ima jako kratko, da ne kazem selektivno, pamcenje.

Argument na nivou "2003 su u PLBiH igrali Dzeko i Modric". Jesu, tad je ovo FA Premier League bilo...al u qrcu.
Ma, normalno da je mitomanija. Sada igras sa 5 najboljih ekipa 4 puta i normalno je da ces teže do bodova. Sve da i hoces, ne možeš naci veći broj levatskih ekipa medju 12, u odnosu na 16.

Ne čudi me floskula o "nikad losijoj ligi" od navijača i nestrucnih novinara, ali me čudi kako isti ne mogu uključiti mozak - logiku.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 30, 2017 2:18 pm

mito manija.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

sri avg 30, 2017 2:20 pm

ChWilla je napisao/la:mito manija.
I to, što kažešslika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri avg 30, 2017 2:22 pm

Zeljo koji je dominirao tih godina bi ubjedljivije dominirao danas. Liga jeste nekvaletnija nego tada.. Teza je jer su ekipe izjednacenije sto ne znaci da su i kvalitetnije..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

teatrale36
Kontakt:

sri avg 30, 2017 2:29 pm

Znaci svi ozbiljni klubovi iskoristavaju zadnje dane prelaznog roka da se pojačaju , a mi nista po tom pitanju ne radimo,stvarno mi je nejasno , toliko igraca nedostaje a mi nista.
Hajduk dovodi Almeidu, Partizan Tošića, Osijek našeg Hajradinovića, mi ni ne pokusavamo dovesti stopera,beka i veznjaka.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava