Ma jašta Uefa teren radi, savez ostalo, mi Jug, ulijece generalni
Kako majke ti. Ako se vrati za mjesec to je kraj septembra ili recimo mjesec i po početak oktobra kad su kvale tj do 10.10. to znači da poslije toga imaš još najmenje sedm ili osam kola.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑sri avg 23, 2017 3:45 pmCuj Crnova ocekujemo za mjesec,dva...to znaci tek na proljece,nista od njega.
Jel ovo Stevo u B timu? E sviđa mi se ovo Zilić. TO je onaj mali kadet od prošle godine koji je desni bek i koji vjerovatno ne može pored Šehića uletiti u juniorsku ekipu pa ga guraju kroz B tim. Bio je prošle godine u kadetima i onaj mali Mešić isto dobar.Pravi je generalno problem šta sa djecom koja su godinu mlađa a na njegovoj poziciji imaš igrača koji je godinu stariji i koji mora igrati jer je i on talenat. TO ćemo prebroditi sa ovim B timom. Bolje je Ziliću da trenira sa B nego ikakve druge opcije. Tako ni onaj DUrakvoić se vjerovatno nije vidio u juniorima pored Beširevića i otišao u ZRinjski.LARS1921 je napisao/la: ↑sri avg 23, 2017 3:42 pmGrbavica je napisao/la: ↑sri avg 23, 2017 3:41 pmby ipeŽeljo B vs juniori 6:3 (poluvrijeme 1:2)
Otprilike igrali: Karavdić - Zilić, Kurtović, Arnautović, Selak - Hasanović, Taty - Hrvanović, Šubo, B. Šehić - Nikolić. Bekrić ušao u drugom i dominirao. Juniori u prvom poluvremenu prvi tim, u drugom kombinovano.
GOlove zabili: Nikolić iz slobodnjaka, Hrvanović dva, Taty, B. Šehić i Hasanović.
Već te poslušali, iz 2 u 1
auu..............ponosannavas je napisao/la: ↑sri avg 23, 2017 4:53 pm
ma ja više @gavrana ne slušam. Malo mi je vratio povjerenje sa onim zadnjim boom-om jer je pogodio ali nije još to to.
ne možeš imati filijalu u istoj ligi, ne dozvoljava savez