Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

flux
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 4:17 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Evo 100% liga od naredne sezone igrat ce se po sistemu liga za prvaka i liga za opstanak, da li je neko detaljnije upoznat sa licenciranjem za domaca takmicenja od naredne sezone? max. se treba poostriti taj segment pocev od terena
i ne samo od terena brate, već i od tirbina i komplet stadiona. Po meni, ko nema natrkiveno neki minimum minimuma stolica ne bi trebao igrati na takvom stadionu! I mene baš zanima koji će to usloviti biti za dobijanje licence

baxuz87
Kontakt:

pon apr 11, 2016 4:24 pm

Fukarama džabe ulaz u srijedu, a i nama je u uzvratnoj. :palacgore:

O atmosferi među igračima ne treba pričati, oni su porodica. :)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

CARSONIO
Kontakt:

pon apr 11, 2016 4:28 pm

Izlija je napisao/la:Trening danas na glavnom terenu, friško ošišanom. Fina atmosfera, gotovo bratska, ovaj tim može puno i netreba u njega sumljati. Ove momke samo treba podržati i evropa neće biti upitna ma koliko nam savez i co poturali nogu.
slika
Tacno tako nekako mi raja nisu nafurana na slobodu ili se meni cini trebalo je ovo malo vise marketinski odraditi

Hrasno1921'

pon apr 11, 2016 4:28 pm

flux je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Evo 100% liga od naredne sezone igrat ce se po sistemu liga za prvaka i liga za opstanak, da li je neko detaljnije upoznat sa licenciranjem za domaca takmicenja od naredne sezone? max. se treba poostriti taj segment pocev od terena
i ne samo od terena brate, već i od tirbina i komplet stadiona. Po meni, ko nema natrkiveno neki minimum minimuma stolica ne bi trebao igrati na takvom stadionu! I mene baš zanima koji će to usloviti biti za dobijanje licence[/quote

Ma podrazumijeva se, sto se tice navijaca i tribina, gledam danas teren Slavije oranica klasicna, u Zvorniku ista stvar, hvala bogu pa za pola tih "sklj" ekipa vise nece biti mjesta u ligi 12., i ove ekipe koje ostanu i izbore ligu 12. max. treba pritisnuti, ako vec ne mogu imati sve uslove na stadionu kako treba, neka to bude makar teren, cist primjer da se moze uz minimalne troskove napraviti teren kako treba jeste nas pomocni teren koji je godinama bio uzas, a sada je "san snova", pazi se, uredjuje i ako se svakodnevno na jemu trenira i igra.
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

TIAGO FARIAS
Kontakt:

pon apr 11, 2016 4:31 pm

Evo ga od sljedece sezone liga za prvaka i liga za opstanak

SWRA_1921
Kontakt:

pon apr 11, 2016 4:33 pm

Daj slikaj nam jug ošišani. :zeljeznicar1:

SVAKA ČAST UPRAVI!!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Hajmo svi maksimalno odraditi ovo do kraja za Željezničar, ovaj klub je čudo! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Avanes
Kontakt:

pon apr 11, 2016 4:39 pm

"Zbog tog važnog čina, u znak zahvalnosti svim onim koji su pomogli i koji će pomoći gradnju stadiona, vanjski zidovi obnovljenog Plavog salona će biti obloženi bijelom fasadnom ciglom, gdje će biti zabilježena imena svih navijača i sponzora koji su vlastitim sredstvima učestvovali u gradnji stadiona."

Nemože biti veći motiv da se uplati, pa koliko god da neko može u skladu sa svojom finansijskom situacijom. Činjenica da će ti ime zauvijek biti uklesano na zidovima tvog stadiona, tvoje druge kuće, tvoje svetinje je motiv nad motivima. Motiv koji tjera da se osjećaš ponosnim, da ti oči zasuze, malo stisne u prsima...

Ja sam nakon ove rečenice uplatio još jednu stolicu, a uplatit ću i za oca koji me navukao na ovu lijepu drogu, za ženu, nerođeno dijete :)

VOLIM TE ŽELJO!
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u pon apr 11, 2016 4:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mirsad Siljak: "Te osobe koje su preko dvadeset, da su i preko cetrdeset godina u ovome klubu, njih nije lijepo vidjeti a ne komunicirati sa njima."

addyno1
Kontakt:

pon apr 11, 2016 4:40 pm

flux je napisao/la:
i ne samo od terena brate, već i od tirbina i komplet stadiona. Po meni, ko nema natrkiveno neki minimum minimuma stolica ne bi trebao igrati na takvom stadionu! I mene baš zanima koji će to usloviti biti za dobijanje licence
cini mi se da je uslov od jeseni da moraju se imati reflektori na stadionu, iako nisam bas 100% siguran u to. da li od ove sto ide ili one naredne. provjericu to

SWRA_1921
Kontakt:

pon apr 11, 2016 4:42 pm

Avanes je napisao/la:"Zbog tog važnog čina, u znak zahvalnosti svim onim koji su pomogli i koji će pomoći gradnju stadiona, vanjski zidovi obnovljenog Plavog salona će biti obloženi bijelom fasadnom ciglom, gdje će biti zabilježena imena svih navijača i sponzora koji su vlastitim sredstvima učestvovali u gradnji stadiona."

Nemože biti veći motiv da se uplati, pa koliko god da neko može u skladu sa svojom finansijskom situacijom. Činjenica da će ti ime zauvijek biti uklesano na zidovima tvog stadiona, tvoje druge kuće, tvoje svetinje je motiv nad motivima. Motiv koji tjera da se osjećaš ponosnim, da ti oči zasuze, malo stisne u prsima...

Ja sam nakon ove rečenice uplatio još jednu stolicu, a uplatit ću i za oca koji me navukao na ovu lijepu drogu, za ženu, nerođeno dijete :)

VOLIM TE ŽELJO!
:palacgore: UPLATITI KOLIKO KO MOŽE, akcija traje do 31.05. :zeljeznicar1:

flux
Kontakt:

pon apr 11, 2016 4:43 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
flux je napisao/la:
i ne samo od terena brate, već i od tirbina i komplet stadiona. Po meni, ko nema natrkiveno neki minimum minimuma stolica ne bi trebao igrati na takvom stadionu! I mene baš zanima koji će to usloviti biti za dobijanje licence[/quote

Ma podrazumijeva se, sto se tice navijaca i tribina, gledam danas teren Slavije oranica klasicna, u Zvorniku ista stvar, hvala bogu pa za pola tih "sklj" ekipa vise nece biti mjesta u ligi 12., i ove ekipe koje ostanu i izbore ligu 12. max. treba pritisnuti, ako vec ne mogu imati sve uslove na stadionu kako treba, neka to bude makar teren, cist primjer da se moze uz minimalne troskove napraviti teren kako treba jeste nas pomocni teren koji je godinama bio uzas, a sada je "san snova", pazi se, uredjuje i ako se svakodnevno na jemu trenira i igra.
sta ces vise kad je savez pogurao za infrastrukturu, slavija je radila teren na jesen ili zimu sto ni po kojoj logici se ne radi tad.. i na sve to ide koncert ceca ilica i ne znam ti koga.. o zvorniku je suvisno pricati, travniku, prijedoru, vrapcicima.. realno, niko ne trazi uslove ko u zenici ali moze se imora bolje srediti teren

flux
Kontakt:

pon apr 11, 2016 4:46 pm

I da, moze li se neko sjetiti koji je savez bio za trokruzno, a koji za ligu za prvaka i ligu za opstanak?

sofronije
Kontakt:

pon apr 11, 2016 4:50 pm

Svaka cast sto ce ispisati imena ali vecini to ne znaci nista da se ponosi sa imenom koje je napisano. Mnogo nas je uplatilo preko firme ili preko nekog udruzenja itd. UPRAVA postavlja stadarde odavno i samo neka nastave :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Qatar
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 4:50 pm

flux je napisao/la:I da, moze li se neko sjetiti koji je savez bio za trokruzno, a koji za ligu za prvaka i ligu za opstanak?
Savez RS za ligu prvaka i opstanak, FBiH trokruzni...

Unofficialpage
Kontakt:

pon apr 11, 2016 5:05 pm

Pa koja je razlika između ta dva sistema? :ganja:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 5:07 pm

Unofficialpage je napisao/la:Pa koja je razlika između ta dva sistema? :ganja:
U dvokruznom imas 32 kola i cetiri derbija dok u trokruznom imas 33 kola i tri derbija

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

pon apr 11, 2016 5:12 pm

Svakako je bolji izbor dvokruzno nego trokruzno, samo ce drugi dio sezone biti paklen ako u vrhu budu Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Siroki, Zrinski, a vjerovatno hoce. Također i na donjem djelu neka se odmjere snage pa najlosi da ispadne.

:palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

pon apr 11, 2016 5:16 pm

Bas me interesuje kako ce izvest ovo sa imenima na zidu, dal ce to bit samo ove jace donacije, onda hocel ispisivat nazive firmi ono ne znam hocel sad na zidu pisat lupam cinema city i sl. U svakom slucaju lijep gest..

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 5:20 pm

Qatar je napisao/la:
flux je napisao/la:I da, moze li se neko sjetiti koji je savez bio za trokruzno, a koji za ligu za prvaka i ligu za opstanak?
Savez RS za ligu prvaka i opstanak, FBiH trokruzni...
Po prvi put slazem se sa prijedlogom iz manjeg entiteta

Sent from my C5303 using Tapatalk

manijak_do_kraja
Kontakt:

pon apr 11, 2016 5:21 pm

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ame/19523/" onclick="window.open(this.href);return false;

Aktivnija nam stranica, nego neki potrali. :D Svakih pola sata neki clanak,
Mi smo Željini, Željo je naš!

Elegant
Kontakt:

pon apr 11, 2016 5:26 pm

cikazubo je napisao/la:Bas me interesuje kako ce izvest ovo sa imenima na zidu, dal ce to bit samo ove jace donacije, onda hocel ispisivat nazive firmi ono ne znam hocel sad na zidu pisat lupam cinema city i sl. U svakom slucaju lijep gest..
Ja bi licno na tom zidu napisao nesto sveobuhvatno npr. " Klub se zahvaljuje navijacima, sponzorima, parenerima u projektu Euripske Grbavice" ili " U znak zahvalnosti svim navijacima, sponzorima i partnerima" tako nesto.

A sad da pisu isvako ime prezime pojedinacno "Ahemed, Marija, Igor, Fadil, Emir, Alma, Jelena...itd." ili "Restoran X, Mehanicarska radnja X ...itd." mi je nekako glupo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava