Bolje smo odigrali ovaj dio kad je iskljucen Ramovica, nego period prije iskljucenja.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 8:54 pmJel moguce sta ovaj Adzem svaki put izvali? Cuj bolje sto smo izjednaceni hahaha
Blago tebi.Model1964 je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 9:03 pmSamo naturaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 9:02 pmDobit cemo ovo, moramo.
Al ne mozes uz ovog Zelju biti rahat, ma nema sanse. Tablete obavezno.![]()
![]()
A tek to je problem, necemo se mi strasnog kapitena kutarisati dok on ne odluci da mu se vise ne igra.
Mi imamo igraca manje!Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 9:11 pmBolje da nista ne govorim za ovu partiju Zebe i ovo peljanje.
Hajdeeeeeeeee Zeljoooooooooooooo!!!!!!!!!!
Naravno da je bio crveni,ali ne mozes im svirat 2 crvena za 10 min.LeBlue je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 9:04 pmKadusic je trebao za ono dobiti direktan crveni.Manijak do kraja. je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 9:03 pmTreba ići na Kadušića,Mihojevića,Stanojevića i da nas krše neki oštar prekršaj ide i njima crveni vjeruj mi.
@Treba uvest Zeca sad. Oni će ganjat i mi kontru s brzinom Zeca i Zakarića i to je to.
Treba Zeca odmah ubacitiLeon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 9:14 pmIgraju s dva napadaca, bit ce sad prostora.
Evo vec smo imali kontru, bolje je trebalo ovo.
Dat ce jos jedan Zec iz kontre![]()
Eto gaa penal za njiih.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 9:15 pmTreba Zeca odmah ubacitiLeon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 9:14 pmIgraju s dva napadaca, bit ce sad prostora.
Evo vec smo imali kontru, bolje je trebalo ovo.
Dat ce jos jedan Zec iz kontre![]()