Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 17, 2017 12:07 am

Komentare o strucnosti upravljacke strukture bacaju osobe koje se razumiju u upravljanje, k'o Mara u kriv qurac.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

black64
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:08 am

Ma hebo transaparentno poslovanje,veliki broj sponzora,kakva ba odijela i da nam igraci ko gospoda odlaze i dolaze na utakmice.Pisaj tribinu i ciste stolice,uredjen wc.Sto vracati dugove ranijih uprava,zasto uplacivati drzavi potrazivanja za plate.Zasto sav novac ne skrkati na dva "pojacanja" sto nam treba da planiramo i razmisljamo za ubuduce.Daj da se pisamo po sirotinji jednu godinu bice love odnekud ce se namaknuti par miliona za normalno funkcionisanje kluba.A sad pravo pitanje ZASTO SE HAMAN CIJELO PRVENSTVO NISU PALILE BAKLJE A NA ZADNJOJ UTAKMICI ZBOG ISTIH DOBISMO KAZNU OD NSBIH.ZASTO SE SUSKA MEDJU RAJOM DA NEKI LJUDI UCIJENJUJU UPRAVU IL CE NJIMA DATI ODREDJENU SVOTU ILI NSBIH.Sad ovo odjednom piskaranje po zvancnoj smrdi tu nesto opasno.Potpuna i nedvojbena podrska upravi na celu sa Misimovicem !!!

vobznaazna
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:16 am

Ljudi zaboravljaju one crne godine u Zelji zaboravise kojekakve uprave kad smo muku mučili da ih otjeramo pa jedva odose kad dialibu prodasmo da uzmu koju marku sebi zaboravise i ono kad nismo mogli gola dat u gostima a kamoli bod osvojiti.....a boga mi zaboravise i podrsku dat ovoj upravi ima i ona gresaka al ljudi se trude ispravit ih i ja sam im nekat zamjerio i kritikova pa se za par dana ugrizao za jezik ljudi imaju volju da od zelje naprave nesto da se izdignu iz sivila al ne dobijaju podrsku kakvu zaslužuju nit imaju vjetar u ledja..... A to im je jako potrebno bojim se sam poraza od pitica i skutora nastalo bi rasulo i posrali bi se na sve do sada
Zadnja izmjena: vobznaazna, dana/u čet avg 17, 2017 12:18 am, ukupno mijenjano 1 put.

Dr. Adzem
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:17 am

salle86 je napisao/la:
sri avg 16, 2017 10:14 pm
Ajzea je napisao/la:
sri avg 16, 2017 9:35 pm
Anisa andjeo. :kafa:

Nije vala što je naša ali je za klasu bolja :D
Ma kakav Kajkut kako ovoj nasoj dres stoji.
Cuva Bog Zelju svog!

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:19 am

Kad im dodju ovi drugi, tad ce im upast kasika u med.

Amar je to objasnio fino. Previse si "ugadjao" navijacima i uvukao ih u sve, na kraju su ti ruke vezane.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:22 am

Valentin, Tan i Elvir hahahahahahahaha

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 17, 2017 12:23 am

black64 je napisao/la:Ma hebo transaparentno poslovanje,veliki broj sponzora,kakva ba odijela i da nam igraci ko gospoda odlaze i dolaze na utakmice.Pisaj tribinu i ciste stolice,uredjen wc.Sto vracati dugove ranijih uprava,zasto uplacivati drzavi potrazivanja za plate.Zasto sav novac ne skrkati na dva "pojacanja" sto nam treba da planiramo i razmisljamo za ubuduce.Daj da se pisamo po sirotinji jednu godinu bice love odnekud ce se namaknuti par miliona za normalno funkcionisanje kluba.A sad pravo pitanje ZASTO SE HAMAN CIJELO PRVENSTVO NISU PALILE BAKLJE A NA ZADNJOJ UTAKMICI ZBOG ISTIH DOBISMO KAZNU OD NSBIH.ZASTO SE SUSKA MEDJU RAJOM DA NEKI LJUDI UCIJENJUJU UPRAVU IL CE NJIMA DATI ODREDJENU SVOTU ILI NSBIH.Sad ovo odjednom piskaranje po zvancnoj smrdi tu nesto opasno.Potpuna i nedvojbena podrska upravi na celu sa Misimovicem !!!
A sta ocekivati od osoba koji sebe zovu navijacima Zelje i svjesno krseci propise nanose materijalnu stetu Zelji. Meni to lici na klasicno reketiranje Kluba od strane pojedinaca ili vise njih. Sto onu zapaljenu baklju nije gurno sebi u pakas, nego izbija lovu iz Zeljine kase. Takvi su dokazani neprijatelji Zelje. Ili su mozda u zivotu naucili da ucjenjuju druge i od toga zive. To se zove kriminal, a pojedinac ili vise njih kriminalci. Takvim je mjesto u zatvorima, a ne na stadionima.

Nemojte mi samo patetike...oni vole Zelju ovo, ono. Volim i ja Zelju, ali mu nikada nisam iz dzepa izbio ni marke.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:24 am

NI MILIMETAR
Željezničar ante portas !

rodrigo87
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:30 am

Bas iz krajnosti u krajnost odemo

black64
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 17, 2017 12:35 am

avlami97 je napisao/la:
čet avg 17, 2017 12:23 am
black64 je napisao/la:Ma hebo transaparentno poslovanje,veliki broj sponzora,kakva ba odijela i da nam igraci ko gospoda odlaze i dolaze na utakmice.Pisaj tribinu i ciste stolice,uredjen wc.Sto vracati dugove ranijih uprava,zasto uplacivati drzavi potrazivanja za plate.Zasto sav novac ne skrkati na dva "pojacanja" sto nam treba da planiramo i razmisljamo za ubuduce.Daj da se pisamo po sirotinji jednu godinu bice love odnekud ce se namaknuti par miliona za normalno funkcionisanje kluba.A sad pravo pitanje ZASTO SE HAMAN CIJELO PRVENSTVO NISU PALILE BAKLJE A NA ZADNJOJ UTAKMICI ZBOG ISTIH DOBISMO KAZNU OD NSBIH.ZASTO SE SUSKA MEDJU RAJOM DA NEKI LJUDI UCIJENJUJU UPRAVU IL CE NJIMA DATI ODREDJENU SVOTU ILI NSBIH.Sad ovo odjednom piskaranje po zvancnoj smrdi tu nesto opasno.Potpuna i nedvojbena podrska upravi na celu sa Misimovicem !!!
A sta ocekivati od osoba koji sebe zovu navijacima Zelje i svjesno krseci propise nanose materijalnu stetu Zelji. Meni to lici na klasicno reketiranje Kluba od strane pojedinaca ili vise njih. Sto onu zapaljenu baklju nije gurno sebi u pakas, nego izbija lovu iz Zeljine kase. Takvi su dokazani neprijatelji Zelje. Ili su mozda u zivotu naucili da ucjenjuju druge i od toga zive. To se zove kriminal, a pojedinac ili vise njih kriminalci. Takvim je mjesto u zatvorima, a ne na stadionima.

Nemojte mi samo patetike...oni vole Zelju ovo, ono. Volim i ja Zelju, ali mu nikada nisam iz dzepa izbio ni marke.

I pazi situacije par dana pred derbi ovaki momenti.Kone u qurcu,nisu dva mjeseca platu primili,Husrefa nisu doveli ko skup,dekretom pozivaju navijace na derbi i neki pametnjakovic ili vise njih daju sebi za pravo da agituju na nasu upravu.

igla
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:40 am

Ma svima puna usta Želje, mjerna jedinica broj gostovanja. Svaka čast onim pravim, znam neke, jedan je od njih i na forumu, ali ode i njih koji veze nemaju ni o čemu, ali su jednostavno haveri s nekim ili očekuju belaj na gostovanju, pa im je to adrenalinski. Znam i takvih.

Čuo sam neke priče o načinu odlaska u Štokholm, mene bi stid bilo.

Dr. Adzem
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:42 am

Jel samo u fan shopu je prodaja karata ili ce biti ko nekad,?
Cuva Bog Zelju svog!

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet avg 17, 2017 1:06 am

Interesantno kako se Cenan malo oprao. Smirile su se kritike zadnjih dana. Ne znam da li je to zbog Zajimovica ili do pobjede pa nam nije sad nista tako strasno do iduceg poraza.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Brkoo
Kontakt:

čet avg 17, 2017 1:26 am

Jel to nije bio zasluzio kritike Cenan? Kazem kritike a ne psovanje majke. Covjek je uradio dobar posao u ovom prijelaznom roku, samo mu zamjeram sto nije nasao napadaca u rangu Lendrica, jer je imao par mjeseci da ga nadje, sve ostalo je dobro uradio, fale dva-tri pojacanja ali bas pojacanja da to bude odlicno. Produzeni ugovori sa svim bitnim mladim igracima(Kjosevski,Osmankovic, Zeric, Mujagic) su izuzetno vazni za klub. Ako u naredna dva transfer roka prvo ocisti ekipu od vecine tzv. fudbalera(Sinisa, Markovic, Bekric, Nikolic, Beganovic itd) a na njihova mjesta dovede pojacanja ali bas pojacanja i nastavi tako da radi ljudi ce ga u zvijezde dizati..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

čet avg 17, 2017 1:59 am

Mnogi ne zaboravljaju prijasnja vremena, nego ih jednostavno nisu dozivjeli, nisu pratili klub tada. Kako ce onda znati...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salle86
Kontakt:

čet avg 17, 2017 7:20 am

Grbavica je napisao/la:
čet avg 17, 2017 1:59 am
Mnogi ne zaboravljaju prijasnja vremena, nego ih jednostavno nisu dozivjeli, nisu pratili klub tada. Kako ce onda znati...
Eh to to
Mnogo ih je koji ne daju pardona nikome kad je "najbolji navijač" u pitanju, a za Želju čuli prije 5 godina, i još im dajem pride toliko, pa će okačiti baklju o klin
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 17, 2017 7:29 am

Avaz kaže da su Zakarić i Projić spremni za derbi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

čet avg 17, 2017 7:44 am

Kod nas je 'in' biti strucnjak. Jako dobri postovi jucer, svaka cast svima. Upravi nedvojbena podrska!!! Kao i Cenanu!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 17, 2017 9:01 am

"Pratim svaku Željinu utakmicu i sestra me obavezno nazove kad se pjeva 'Grbavica' prije meča. Jedva čekam derbi i sretan sam što je opet Adžem na klupi. Takvi ljudi trebaju da vode našeg Želju. Oni što osjećaju i razumiju šta Željo znači svima nama. Mulalić, Adžem, Osim,... njima je mjesto u Želji. Nadam se pobjedi Plavih i svim srcem sam uz njih", rekao je Šehić za kraj razgovora.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet avg 17, 2017 9:16 am

odnos snaga je takav, da bi bilo kakvo skandiranje sa juga ili pozivi na "rusenje" dovelo do toga da jug u tome ostane sam.
bili bi izvizdani od ostatka stadiona, sikanirani od ostalih navijaca a sasvim je sigurno da bi ostali i bez dijela onih koji danas jesu na jugu.
takav scenario niko ne zeli niti kome moze biti interes. odnosno, zeli ukoliko nam je neprijatelj.

ovo sto pojedini napisu negdje smatram njihovim licnim stavovima a nikako stavom grupe. svako ima pravo na svoje misljenje bez obzira na sve.
zelim vjerovati da na jugu postoji jos toliko razuma da shvate o cemu se ovdje radi i da je podrska jedino sto nam u ovom trenutku moze valjati. sve ostalo nas vodi u podjele, sukobe, prepirke i sl.......a iz toga se nece roditi neki hajr.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava