Na kraju sezone treba začepiti usta kritičarima, umjesto priče cilj je bio Europa i Zrinjski nas opet prekuco

Moj post je bio konkretno o Kajkutu, a inače se slažem s ovim što si rekao.nikad_izvini je napisao/la: ↑sub avg 12, 2017 11:56 pmNa kraju sezone treba začepiti usta kritičarima, umjesto priče cilj je bio Europa i Zrinjski nas opet prekuco![]()
Ja odoh spavati a ti se pakuj i put pod noge. Da si za vida na Grbavici. Reci Adžemu da sam te ja posloLeon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:02 amVranješ: Propustili smo šansu da sahranimo Želju; Adžem: Ovog Želju će biti teško sahraniti
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/vran ... niti/91494
![]()
![]()
Kajkut vjerovatno ni za derbi nece biti ful spreman. Zato u napadu treba Zaimovic poceti. Stevo vec odavno pokazuje da nije vise igrac, ali eto Zaim do sad nije dobio sansu.
Na derbiju sa Zaimovicem, mozda ga i odluci jer na derbiju najbolji igraci obicno ne rijese mec, vec neko iz sjene. Poslije ubaciti Kajkuta.
Pa poslije tog meca vidjeti sta i kako sa Zaimovicem i da li ga i dalje gurati kao prvu opciju.
Pozitivno kod Adzema je sto su mnogi igraci dobili sansu. Bas me zanima podatak koliko je igraca izvrtio u ova 4 kola?
Nekako se ljepse i jace osjecas kad vidis da ima vise igraca na koje se racuna, koji igraju.
Ma lupa raja kao i obično čovjek je doveden jer može odmah pomoći i poznaje ligu.NEZALAGANJE je napisao/la:A otkud sad prica da je Kajkut nespreman?
Pa zar.covjek nije prosao kompletne pripreme ss Zrinjskim?
Mene ce svi kupiti do nove godine akopile87 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:10 amMa lupa raja kao i obično čovjek je doveden jer može odmah pomoći i poznaje ligu.NEZALAGANJE je napisao/la:A otkud sad prica da je Kajkut nespreman?
Pa zar.covjek nije prosao kompletne pripreme ss Zrinjskim?
Salva nezadovoljstva kada je doveden Zajmovic momak vise nego korektan za prvu utakmicu.
Pljuvanje po Projicu momak nije prošao pripreme sa klubom jedan od boljih.
Preseravanje kada je doveden Kajkut čovjek zabije gol u prvom dodiru.
To govori koliko mi ne znamo o fudbalu ništa i očekujemo da svi iste sekunde proigraju. Nama treba vrijeme a upravo smo ga kupili pobjedom protiv najodvratnije ekipe u prvenstvu i zacepili pljuvacima usta. Mene bi bilo stid tražiti konstantno najlošije igrače nakon svake utakmice umjesto da se pruži podrška Adzemu i ekipi.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk