Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 6:10 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:mi cemo ovo sarajevo razmontirati na proste dijelove... nece znati dje su... dzaba im vec predate utakmice, mi cemo im zabiti sa nasom igrom barem 4 komada...
**** ja sebe ako ima iko optimističniji od tebe haha :D

mirsad94
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:12 pm

Pa grob te yebo ono nema ni u Mijanmarskoj drugoj ligi, daj neko molim vas da napravi gif sa onim sto glumi da trci na sto metara sa preprekama.

Elegant
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:13 pm

Polako da prvo sredimo Slobodu, Travnik hocemo sigurno, malo strepim od ovog kupa jer Sloboda je opsan tim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:13 pm

LARSSON je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:mi cemo ovo sarajevo razmontirati na proste dijelove... nece znati dje su... dzaba im vec predate utakmice, mi cemo im zabiti sa nasom igrom barem 4 komada...
ja sam do danas bio jako optimistican, na polusezoni sam i ja vjerovao u titulu cak. Ali kada vidim ovo zapitam se isplati li se ovo i pratiti i igrati ***** ti dan ti *****
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Brkoo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:14 pm

mirsad94 je napisao/la:Pa grob te yebo ono nema ni u Mijanmarskoj drugoj ligi, daj neko molim vas da napravi gif sa onim sto glumi da trci na sto metara sa preprekama.
slika

slika
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u ned apr 10, 2016 6:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:14 pm

Na Kosevu nas ceka Jakupovic ili Vajlic, navlacenje za Sarajevo bez dileme i samo znacajna razlika u kvaliteti nam moze donijeti pobjedu, samo to. A uvijek je tesko u derbiju napraviti neku veliku razliku, obicno to rijesi jedan detalj. Iduce kolo idu Vitezu i ako tu pobjede nama samo 3 boda u derbiju igraju, u suprotnom nam ni x nije los jer u slucaju istog broja bodova mi bi bili ispred njih.

Ako neko ima video "preskoka" nek stavi da se smijemo malo. :klanjase2:

cikazubo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:15 pm

Po toj logici su i oni nas trebali na Grbavici razmontirati, Zeljo u krizi bio, novi trener, ekipa sastavljena od djece i starih igraca sumnjivog kvaliteta, al na kraju ekipa pokaze vise srca i dobije.. Ne trebamo bezveze najavljivat pretjerano nista pred derbi, x puta se pokazalo da je nepredvidivo sve u tim utakmicama.. Ja vjerujem u ekipu, Edis zna psihicki spremit igrace, a igra nam je vec na visem nivou od njihove, tako da vjerujem u pobjedu aBd, al prvo nas u srijedu ceka jedno od mnogih "finala", svaka utakmica je kljucna u narednih par sedmica sto u ligi sto u kupu..

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:16 pm

LARSSON je napisao/la:
budimo realni, ja sam samo oprezno optimistican... da sam pretjerano optimistican, rekao bih da cemo svakoga razvaliti sa 10-0...

pa gledaj sta rade... i to pred tv kamerama... ofirnije ne moze... ali dzaba sve to kad ih stevanovici budu yebali kevu da nece znati jel tuce ili mico ili ivan dao gol...
100/94/37/34 - i to je to!

cala
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:21 pm

Tek sad pogledao klip. Ne mogu da vjerujem majke mi. Mi kvalitetom definitivno mozemo izboriti Evropu preko lige ali me strah sudjenja na derbiju i protiv Zrinjskog. Vidjeli smo svi sta nam je Jakupovic radio u Tuzli.

blueheart
Kontakt:

vala kad se sve sabere i oduzme bit ce nam tesko (ne i ne moguce) u europu preko lige, ima dosta teskih utakmica, mi idemo svojim putem a to je od jedne do druge utakmice pa sta Bog da.
Za mene ako i ostanemo bez euro utakmica nije propast svijeta, ide nova sezona od koje ocekujem minimalno titulu bez obzira na ishod ove sezone, ionako smo je svi halalili na kraju jeseni.... skoro svi jer je i tad bilo optimista :D
DRZAVA ZELJO

ChWilla
Kontakt:

kad je već pušteno dobro je što je ovako ofirno.
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:25 pm

ChWilla je napisao/la:kad je već pušteno dobro je što je ovako ofirno.
Ma vjeruj mi da je svejedno. Za savez sve je samo aferica, oni obraza nemaju, vec iducu ce stimat ako im se dozvoli, sudije ce nastaviti da odradjuju posao za njih. Ljudi gledaju, komentarisu, ali oni koju odlucuju i nesto se pitaju su dio tala.

Ajzea
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:26 pm

Majke mi braća su, ja im se divim na ovome :rofl: :klanjase2:

MrRiccoli
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:26 pm

Nastavimo li davati 200% kao i dosada i budemo li uz klub jos vise niko nas nece moci zaustaviti ni protivnicki igraci ni sudije ni savez ni niko ziv na svijetu. Sami odlucujemo o sebi i sta zelimo i mislim da se sa Zeljom niko ne smije igrati kad je u pitanju sudjenje. PS jakupovicu sve po spisku u svako doba dana i noci

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hrasno1921'

ned apr 10, 2016 6:27 pm

J**** bas komsije, udjem na temu dvije stranice o njima :r
Ima jos do derbija, ko im j*** mater, danasnja tekma dokaz za neke stvari, zato sa nikada vecim optimizmom na derbi, da ih mlatnemo na sred gradskog stadiona i bacimo u ocaj ...
Mi smo dva tri nivo iznad njih, pocev od igre, atmosfere, organizacije pa svega ostalog, nikada derbi sastaviti da su obje ekipe top, ama bas nikad
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

ChWilla
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:27 pm

exbabilon je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:kad je već pušteno dobro je što je ovako ofirno.
Ma vjeruj mi da je svejedno. Za savez sve je samo aferica, oni obraza nemaju, vec iducu ce stimat ako im se dozvoli, sudije ce nastaviti da odradjuju posao za njih. Ljudi gledaju, komentarisu, ali oni koju odlucuju i nesto se pitaju su dio tala.
naravno da je savez dio ovoga, ali i oni su pod lupom drugih. samo polako.
gradi željo boli te *****

SWRA_1921
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:28 pm

Ja za Evropu preko lige i nisam bas optimistican, jer imamo bas teske utakmice, gdje bi jedino u slucaju pobjede na derbiju, sto je opet izuzetno tesko, ocekivao 3 mjesto. Ako vec tako bude, onda bi mi idealno bilo da Siroki bude 3 a mi eto i 5, ali da osvojimo kup. Sljedece 2 utakmice ce reci dosta, prvo kup koji bi napao svim silama da ih razmontiramo na Grbavici pa da se mozemo odmoriti pred derbi, a onda i sljedece kolo lige gdje cemo vidjeti na cemu je Siroki sa Slobodom. Derbi bi volio da ih ubijemo u pojam, a ako budemo pravi, mirni, stalozeni, nalozeni, mozemo uvaliti 3 komada sigurno jer oni nemaju igre, ne praviti faul blizu za ubacaja i zatvoriti Duljevica i eto pobjede 100%. Ako prodjemo Slobodu haman vec u prvoj tekmi, onda redom padaju i Travnik i Sarajevo, a poslije toga sve nam je otvoreno... Nadam se da debili imaju duzni Vitezu i da ga puse tamo.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:29 pm

“Skandiranje na kraju utakmice je bilo prelijepo. To mi sigurno prija jer su ovo navijači najvećeg kluba u državi.”

Pročitajte više na: http://sport1.ba/slavko-petrovic-skandi ... prelijepo/" onclick="window.open(this.href);return false;

Brkoo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:29 pm

Ajzea je napisao/la:Majke mi braća su, ja im se divim na ovome :rofl: :klanjase2:
Najjaca scena je bila u prvom poluvremenu, sudarise se dva igraca Sarajeva sudija svira faul za Sarajevo :rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:30 pm

blueheart je napisao/la:vala kad se sve sabere i oduzme bit ce nam tesko (ne i ne moguce) u europu preko lige, ima dosta teskih utakmica, mi idemo svojim putem a to je od jedne do druge utakmice pa sta Bog da.
Za mene ako i ostanemo bez euro utakmica nije propast svijeta, ide nova sezona od koje ocekujem minimalno titulu bez obzira na ishod ove sezone, ionako smo je svi halalili na kraju jeseni.... skoro svi jer je i tad bilo optimista :D
Ma nije propast svjeta,al ce usporiti nas razvoj,najmnaje par stotina hiljada eura je u igri,zavisis u mnogome od te evrope !!
Treba sacekati srijedu i vikend,ako bude lakrdija na Grbavici i u Vitezu ne treba nista ocekivati..Siroki su dva puta ostetili sudije iz Sarajeva,moraju im vratiti u kupu, mi smo u najgoroj situaciji,htjeli mi to priznati ili ne !!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava