**** ja sebe ako ima iko optimističniji od tebe hahajovanmaksimovic je napisao/la:mi cemo ovo sarajevo razmontirati na proste dijelove... nece znati dje su... dzaba im vec predate utakmice, mi cemo im zabiti sa nasom igrom barem 4 komada...

**** ja sebe ako ima iko optimističniji od tebe hahajovanmaksimovic je napisao/la:mi cemo ovo sarajevo razmontirati na proste dijelove... nece znati dje su... dzaba im vec predate utakmice, mi cemo im zabiti sa nasom igrom barem 4 komada...
ja sam do danas bio jako optimistican, na polusezoni sam i ja vjerovao u titulu cak. Ali kada vidim ovo zapitam se isplati li se ovo i pratiti i igrati ***** ti dan ti *****LARSSON je napisao/la:**** ja sebe ako ima iko optimističniji od tebe hahajovanmaksimovic je napisao/la:mi cemo ovo sarajevo razmontirati na proste dijelove... nece znati dje su... dzaba im vec predate utakmice, mi cemo im zabiti sa nasom igrom barem 4 komada...
mirsad94 je napisao/la:Pa grob te yebo ono nema ni u Mijanmarskoj drugoj ligi, daj neko molim vas da napravi gif sa onim sto glumi da trci na sto metara sa preprekama.
Po toj logici su i oni nas trebali na Grbavici razmontirati, Zeljo u krizi bio, novi trener, ekipa sastavljena od djece i starih igraca sumnjivog kvaliteta, al na kraju ekipa pokaze vise srca i dobije.. Ne trebamo bezveze najavljivat pretjerano nista pred derbi, x puta se pokazalo da je nepredvidivo sve u tim utakmicama.. Ja vjerujem u ekipu, Edis zna psihicki spremit igrace, a igra nam je vec na visem nivou od njihove, tako da vjerujem u pobjedu aBd, al prvo nas u srijedu ceka jedno od mnogih "finala", svaka utakmica je kljucna u narednih par sedmica sto u ligi sto u kupu..jovanmaksimovic je napisao/la:mi cemo ovo sarajevo razmontirati na proste dijelove... nece znati dje su... dzaba im vec predate utakmice, mi cemo im zabiti sa nasom igrom barem 4 komada...
budimo realni, ja sam samo oprezno optimistican... da sam pretjerano optimistican, rekao bih da cemo svakoga razvaliti sa 10-0...LARSSON je napisao/la:**** ja sebe ako ima iko optimističniji od tebe hahajovanmaksimovic je napisao/la:mi cemo ovo sarajevo razmontirati na proste dijelove... nece znati dje su... dzaba im vec predate utakmice, mi cemo im zabiti sa nasom igrom barem 4 komada...
Ma vjeruj mi da je svejedno. Za savez sve je samo aferica, oni obraza nemaju, vec iducu ce stimat ako im se dozvoli, sudije ce nastaviti da odradjuju posao za njih. Ljudi gledaju, komentarisu, ali oni koju odlucuju i nesto se pitaju su dio tala.ChWilla je napisao/la:kad je već pušteno dobro je što je ovako ofirno.
naravno da je savez dio ovoga, ali i oni su pod lupom drugih. samo polako.exbabilon je napisao/la:Ma vjeruj mi da je svejedno. Za savez sve je samo aferica, oni obraza nemaju, vec iducu ce stimat ako im se dozvoli, sudije ce nastaviti da odradjuju posao za njih. Ljudi gledaju, komentarisu, ali oni koju odlucuju i nesto se pitaju su dio tala.ChWilla je napisao/la:kad je već pušteno dobro je što je ovako ofirno.
Najjaca scena je bila u prvom poluvremenu, sudarise se dva igraca Sarajeva sudija svira faul za SarajevoAjzea je napisao/la:Majke mi braća su, ja im se divim na ovome![]()
Ma nije propast svjeta,al ce usporiti nas razvoj,najmnaje par stotina hiljada eura je u igri,zavisis u mnogome od te evrope !!blueheart je napisao/la:vala kad se sve sabere i oduzme bit ce nam tesko (ne i ne moguce) u europu preko lige, ima dosta teskih utakmica, mi idemo svojim putem a to je od jedne do druge utakmice pa sta Bog da.
Za mene ako i ostanemo bez euro utakmica nije propast svijeta, ide nova sezona od koje ocekujem minimalno titulu bez obzira na ishod ove sezone, ionako smo je svi halalili na kraju jeseni.... skoro svi jer je i tad bilo optimista