Dobrodošao!
OK.Ivicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:23 pmReci ce ti se sve samo na kraju sezoneKLIS je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:19 pmKakve veze ima Kajkut s utakmicom protiv Viteza?Ivicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:16 pm
Panjevi prijatelju nego sta,je..ni Vitez jedva uzmes kuci autogolom
Moze bit', kako potkopavat' trenere, igrat bez motiva i cuvat' noge. To ih nije islo prosle godine, trebalo je taj segment popravit'.Grbavica je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:21 pmRambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:19 pmNe znam stvarno ima li smisla ovo vise. Kako vas nije sramota, nikakve ideje, nikakve strategije. Vi sto ste sportskom segmentu dali sve i sve od njega ocekujete podrzavao sam do sad, ali ovim i vi pokazujete da ste pogubljeni.
2 napadaca 70 godina skoro jebote. I vi kojima je ovo sasvim normalna stvar zapitajte se malo.
možda su ta dva da svojim iskustvom ovi mlađi nešto od njih nauče![]()
i ima knjigu akcija kako ko i gdje stoji na terenu, dok je nama aut sizifovski posao za izvesti...Bosanski lonac je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:23 pmPa ugovor mu je samo na godinu. Šta fali veteranima? Juventus razvaljuje sa veteranima. Dani Alves 34, Mandžo 31, Higuain 30, Chielini 33, Buffon 39, Bonucci 30, Marchisio 31, Khedira 30, Barzagli 36, Benatia 30.Ivicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:13 pmBar cemo za godinu dvije imati jaku ekipu veteranaprvi tim dodje kao svojevrstan filter
I ne možeš im pera odbiti.
I ja mislim, ali pozitivno.Ivicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:23 pmReci ce ti se sve samo na kraju sezoneKLIS je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:19 pmKakve veze ima Kajkut s utakmicom protiv Viteza?Ivicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:16 pm
Panjevi prijatelju nego sta,je..ni Vitez jedva uzmes kuci autogolom
I onda Regoje i Spalevic na zimu ?
Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:26 pmMoze bit', kako potkopavat' trenere, igrat bez motiva i cuvat' noge. To ih nije islo prosle godine, trebalo je taj segment popravit'.Grbavica je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:21 pmRambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:19 pmNe znam stvarno ima li smisla ovo vise. Kako vas nije sramota, nikakve ideje, nikakve strategije. Vi sto ste sportskom segmentu dali sve i sve od njega ocekujete podrzavao sam do sad, ali ovim i vi pokazujete da ste pogubljeni.
2 napadaca 70 godina skoro jebote. I vi kojima je ovo sasvim normalna stvar zapitajte se malo.
možda su ta dva da svojim iskustvom ovi mlađi nešto od njih nauče![]()
Stani jel ti fakat ove balvane poredis sa juventusovim "penzionerima"Bosanski lonac je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:23 pmPa ugovor mu je samo na godinu. Šta fali veteranima? Juventus razvaljuje sa veteranima. Dani Alves 34, Mandžo 31, Higuain 30, Chielini 33, Buffon 39, Bonucci 30, Marchisio 31, Khedira 30, Barzagli 36, Benatia 30.Ivicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:13 pmBar cemo za godinu dvije imati jaku ekipu veteranaprvi tim dodje kao svojevrstan filter
I ne možeš im pera odbiti.
spalević sa 33 ode iz slavije u kragujevac i sa punih 35 bude prvi strijelac JSL...
i da ništa ne naleti - ne možeš imati tri u kadru...exbabilon je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:32 pmDa smo na vrijeme doveli top napadaca, za Kajkutom se ne bismo ni osvrnuli. Daleko od toga da je Kajkut flop, ali u ovim godinama, on je savrsen izbor za napadaca s klupe, nesto sto je nama Nikolic bio prosle sezone. Ipak, situacija je takva da se super bitna pozicija mora zakripiti, da opcija nema, i tu Kajkut ulijece jednu godinu.
Da ne bismo i stopera uskoro dovodili po principu daj sta das, moralo se vec sada naci neko rjesenje. Kemi uvijek moze naletiti kriza, Bogicevic je tu do januara, Graovac je na posudbi do ljeta. Nismo jos nista nasli, pa cemo se fatat za glavu.