Blagojevic u kombinaciji sa Sinanom moze biti odlican..Za ostale se slazem noga..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto avg 08, 2017 2:48 pmBeganovic, Stanic, Stevanovic, Nikolic, Blagojevic, Zeba, Bogicevic u jedan veliki kamion i poslati u 1. LFBiH
Ja imam osjecaj da Blagojevic necee da igra...i sada kada je usao nije pretrcao 10m.Okolele je napisao/la: ↑uto avg 08, 2017 3:00 pmBlagojevic u kombinaciji sa Sinanom moze biti odlican..Za ostale se slazem noga..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto avg 08, 2017 2:48 pmBeganovic, Stanic, Stevanovic, Nikolic, Blagojevic, Zeba, Bogicevic u jedan veliki kamion i poslati u 1. LFBiH
Koji su to loši,lošiji, najlošiji? Niko od njih zaboravio igrati fudbal nije, očito nešto ne štima!!!jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto avg 08, 2017 3:16 pmja bi od ovih losijih ove sezone ostavio zebu, stanica i blagojevica... ostali nek idu...
nema vode jarane, ne mogu žedni da igrajumali plavisa je napisao/la: ↑uto avg 08, 2017 3:29 pmKoji su to loši,lošiji, najlošiji? Niko od njih zaboravio igrati fudbal nije, očito nešto ne štima!!!jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto avg 08, 2017 3:16 pmja bi od ovih losijih ove sezone ostavio zebu, stanica i blagojevica... ostali nek idu...
Gasi interent..
A gdje ce ko sa memlijama
Rekao sam poslije Mladosti i ništa se nije promijenilo. Adžem mora naučiti davati izjave. Da je malo oprezniji bio imao bi veći mir. Ovako je to tri puta gore. Opet je kiksao sa ovom izjvaomnek sidju i sl. Eh sad da smo dosljedni sebi ko što nismo neki bi ovdje rekli kao i za Lendrića da je emotivac. I jeste tako. Adžem se toliko unio da je oba puta pod emocijama rekao dvije gluposti. Znamo svi kako tad često kažeš ono što ne žiliš pa čak i ono što ne misliš. Mora se smiriti i vjerovati u sebe. Od menemu je puna podrška. Trebala bi i od svih nas. Mi smo nezadovoljni otkazom za Slavku usmjerili huju na ADžema št nije dobro. Ako smo već nezadovoljni onda je uprava kriva ili Ćenan kao neko ko bi trebao imati kontrolu nad sportskim segmentom. Mi kao navijači lutamo i vodimo se mahalom. TO je ono što ja pričam od starta da nam treba jaka organizaija, navijačka, koja isto tako ima pametne ljude koji će donekle biti uključeni u rad i koji, zajedno sa vođama na tribini, treba da imaju potpuu kontrolu da se ne dešavaju Mekići.sergejevic je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 3:11 pm@Fanzi i boccaccio lijepo je citati malo dublje analize igre nase ekipe, ali i protivnika.
Ono sto je sam Adzem rekao za Osmankovica itekako ima smisla. Vitez igra klasicnu igru nase lige, nabija se lopta na visokog centarfora koji pokusa zadrzati loptu i doturiti je neugodnom krilnom igracu(ne mislim na Livaju, nego na onog Djerica ako se ne varam). Ono sto se pokusalo s Kemom je itekako donjelo rezultat jer oni nisu uspjeli nista spustiti preko centarfora. Kemo je igrao da dobija te zracne duele ispred nase odbrane. Dobro je to radio. Problem je bio drugacije prirode i probleme su nam pravili u nekim neocekivanim stvarima. Recimo taj visoki napadac nas je jednom na zemlji promjesao kao pionire i poslao onaj pas kada je Vedran spasio utakmicu. Druga situacija je kada smo olako dopustili jedan centarsut s boka sto je neshvatljivo. Vitez nije mogao, do pred kraj susreta, napasti s vise od tri igraca, ali smo opet nekako dopustali da nam prave probleme.
Prema naprijed je vezni red totalno podbacio. Zeric, Ramovic i Zeba su trebali odigrati nesto, ali oni to nisu uspjeli. Tri plemenita veznjaka na terenu, a nismo sposobni sansu napraviti. Mislim da vecina vidi u cemu je problem. To je kretanje bez lopte koje ne postoji u nasoj ekipi. Igra onaj kod koga je lopta, a ostali gledaju i cekaju da ih ista pogodi da bi se pokrenuli. To su osnovne stvari u svakom sportu s loptom. Uvijek moras biti u pokretu, na prstima, ako nista barem korak naprijed pa naSzad, samo nema stajanja u mjestu. Sinisa je idealan primjer igraca koji se ne zna kretati bez lopte. Kao da ima specijalno mjesto na ternu gdje mora dobiti loptu, zauzima polozaj tjela da odmah vrati stoperima, a ukoliko dobije loptu malo naprijed ne zna je povuci. Sve van nekog uhodanog okvira je za njega totalna konfuzija. Slican je i Bogicevic. Graovac recimo rijetko ima viska dodir s loptom, ali kada ti se igraci ne krecu onda je nezgodno. Sada i on izgleda izgubljeno i nesigurno jer mora loptu ispipati dobro dok se neko ne otkrije.
Nadam se da se radi na pojacanjima, jer bi zaista bila steta da ne iskoristimo ovaj rusvaj kod komisja, smjenu generacija Zrinjskog i varljivi Siroki. Djeluju oni dobro, ali ce kiksati na malim utakmicama kao i uvijek. Pisao je boccaccio koliko donosi titula ove sezone, a prilika je nikad bolja. Mozda pokusati i rizikovati, mislim da ne mozemo mnogo izgubiti. Evropa ne bi trebala doci u pitanje ako sami sebe ne pocnemo vuci na dno, a idemo ka tome. Ja vjerujem u Adzema. Mozda djeluje sada zbunjeno i izgubljeno, ali covjek pokusava nesto promjeniti, naci dobitnu kombinaciju, a nekada ce i pogrijesiti. Mislim da je u tri utakmice sve pretumbao i vec se nazire neka dobitna kombinacija.
Vedran, Stanic, Graovac, Kemo, Projic, Blagojevic, Ramovic, Zeric ili Zeba, Zec, Zakaric i problem u napadu. Ukoliko dovedemo solidnog napadaca onda to i ne bi izgledalo lose. Novi bek, veznjak ili krilo bi bili samo bonus i velika nadogradnja na ekipu.
Imamo i spisak onih koji su otpali iz tima. Bekric, Jahic je vec otisao, Markovic, Ugljesa, Hasanovic. Dzenis, Stevo i Sinisa su blizu tome, Crnov mislim da moze privoditi karijeru kraju zbog silnih povreda.
Zajmovic je jos uvijek engima.
Imamo Vedrana, Graovca, Ramovica, Zakarica kao fin kostur ekipe, imamo Projica, Zeca, Jovana kao dobre igrace koji mogu pomoci. Zeric, Kemo i Anel kao zalog za buducnost.
Jos samo dodati adekvatne igrace na deficitarne pozicije i sve bi izgledalo mnogo ozbiljnije.