Uvijek si znao

@1921.ba bog te ti se obazires na komentare samo hide comment i ban user
Ne treba se obazirat na ovakve. Vi samo po svom. Fantastican izvjestaj jos jednom i dobra pitanjasajo10 je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:41 pmSamo vi naprijed i svaka vam cast. Ako budete mislili da ugoditi svima propast ce te. Pitanje nije bilo provokativno vec istinito, odgovor je sraman ali ne zamjerim Admiru. Ima podrsku, za sada.1921.ba je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:30 pmkada se ne postavljaju skakljiva pitanja, ide novinari su dno, samo klimaju glavom, a kada se postavi pitanje kao sinoc adzemu, onda ide ovakav odgovor navijaca
kome ugoditi?Sramotno vam je ovo, svaka cast momcima iz udruzenja rade evropski sve izvjstaje, ali ovako provocirati trenera svog voljenog kluba SRAMOTA, iskreno ja bi ti samar opalio da sam adzem, eto on ne bi volio da zeljo uvali ovim levatima 5 komada , a nemoj da budete ko pitari jer jedno kolo zakaric najbolji drugo kolo mu psuju sramota je nismo mi " pitari-seljaci."
Treba da podrzite klub sad vidite da nema ni jedan igrac koji moze sam rijesit tekmu sve je ovo truba od igraca ali treba ih
Samo jako!!
kako rekoh, ne biti sujevjeran. ništa to sa tim nema. kad će ta karma stići našu vlast...Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:51 pmUprava napolje i nas ceka u skorije vrijeme.
Ne treba se smijati i kurcit se, sve je ovo bara bara.
heisenberg je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 6:31 pmOvaj mali Muminovic je najbolji golman lige, ima samo 20 godina i ugovor do 2020.![]()
Ja prvenstveno mislim na nas (ne) kvalitet, jer ovo i nas ceka kad tad ako ovako nastavimo.ChWilla je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:54 pmkako rekoh, ne biti sujevjeran. ništa to sa tim nema. kad će ta karma stići našu vlast...Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:51 pmUprava napolje i nas ceka u skorije vrijeme.
oni tjeraju ljude koji su tu pola godine, a oni koji su uzeli pare sami su se ispalili i uživaju u njima k'o lordovi...kakva karma kakve trice.
Znaci pitanje je na mjestu 100%.1921.ba je napisao/la:kada se ne postavljaju skakljiva pitanja, ide novinari su dno, samo klimaju glavom, a kada se postavi pitanje kao sinoc adzemu, onda ide ovakav odgovor navijaca
kome ugoditi?Sramotno vam je ovo, svaka cast momcima iz udruzenja rade evropski sve izvjstaje, ali ovako provocirati trenera svog voljenog kluba SRAMOTA, iskreno ja bi ti samar opalio da sam adzem, eto on ne bi volio da zeljo uvali ovim levatima 5 komada , a nemoj da budete ko pitari jer jedno kolo zakaric najbolji drugo kolo mu psuju sramota je nismo mi " pitari-seljaci."
Treba da podrzite klub sad vidite da nema ni jedan igrac koji moze sam rijesit tekmu sve je ovo truba od igraca ali treba ih
Na terenu jeste bara bara, ali u upravljackom dijelu velike su razlike izmedju nas i ostalih klubova. Ako se kod nas to čuje u nekom skorijem vremenu bez obzira na rezultat bio bi to samar jednom poštenom radu, koji ruku na srce nije imao rezultat ali je imao nesto sto nije manje vrijedno od rezultata na terenu.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:51 pmUprava napolje i nas ceka u skorije vrijeme.
Al' fakat yebote... Samo kod nas se od malih nogu djeci govori da se ne smiju jer ce oplakati. Nije ni cudo da smo svi ovako kolektivno depresivni.storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:52 pmCuj price, ne treba se radovati. Sarajevo je nas najveci rival i u sportskom nadmetanju cu se uvijek nadmetati. Da smo mi dovoljno jaki, ne bismo se morali plasiti tih prica: "Nemojte se radovati". Kako se meni gadi to - "ne smij se, oplakaces". Kako vam se da tako razmisljati?
Ma vidis da se polako gubi strpljenje, ljudi gledaju samo rezultat.blueheart je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 10:02 pmNa terenu jeste bara bara, ali u upravljackom dijelu velike su razlike izmedju nas i ostalih klubova. Ako se kod nas to čuje u nekom skorijem vremenu bez obzira na rezultat bio bi to samar jednom poštenom radu, koji ruku na srce nije imao rezultat ali je imao nesto sto nije manje vrijedno od rezultata na terenu.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:51 pmUprava napolje i nas ceka u skorije vrijeme.