Plavi orkestar je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 3:58 pm
Nebi Amar dozvolio da mu pred vazne utakmice ekipa ostane bez prvog centarfora
Mnogi ovdje, poput tebe, izgleda ili imaju jako kratko pamćenje ili Želju prate jako kratko.
Brzo si zaboravio da je u zadnjem mandatu, recimo, Bekric posle sjajne sezone odmah prodat prije Hapoela. Ili, da mu je Nyema otišao po isteku ugovora pred, čini mi se Maribor pa Zola imao vatreno krštenje u Evropi. Ili da ga je jedan Kerla dvaput ostavljao na cjedilu pred evropu jer mu je isticao ugovor.
Ili, da se vratim još dalje, na prvi mandat kada su morali biti prodavani najbolji igrači Muratović, pa Bešlija, i sl. pred samu evropu pa moraš sa novom ekipom igrat evropu.
A zašto???
ZBOG FINANSIJSKE NEMOGUCNOSTI DA ispratiš neke stvari.
Mnogi od vas lete u nekim visinama meni potpuno nerazumljivim.
Bolan, pa mi još gradimo klub skoro iz temelja, omladinski pogon iz temelja organizujemo, tribinu gradimo. Heeeeej, sami tribinu gradimo. S druge strane svi konkurenti imaju neku vrstu pomoći, ili političke ili sudijske. Neki i jednu i drugu. I opet su pet deka s nama.
Zato vam kažem da je i ovo sad super obzirom na okolnosti. Mi ako ovako nastavimo prije ili kasnije ćemo imati potpuno zdrav i za naše uslove finansijski jak klub.
Sad, što bi neki štošta preko noći pa bi da izmisle nekog sportskog direktora (ili nazovi ga kako hoćeš), ali im ne naumpada niko osim Amara koji to neće je drugi par rukava.
Najbitnije je da se radi pošteno, iskrene namjere, a trud prije ili kasnije na naplatu.
Mada nešto nisam ni ubijeđen da ova uprava ima ikakvu poštenu alternativu, bez imalo dramatizovanja.
P.S. Halalite na podužem postu, procitace ko želi ali vjerujte da ste mi godišnji pokvarili pojedini sa kuknjavom zbog jedne je.bene utakmice, jeb.la vas utakmica. Na plaži malo uđem da vidim šta ima ono samo kuknjava.
De malo podrške i optimizma!
Forza Željo!