ja pokusavam realno gledat bez namjere da sad unosim neki nemir ili losu karmu...diskutujemo tu o svemu i svako vidi drugacije i utakmicu i pojedine igrace. svjestan sam ikao i svi da nam imperativ rezultata ne dozvoljava da se ubijamo ljepotom vec cvrsto da igras na pobjede i sabiras bodove jer izlazak u evropu kroz kup nije opet ni siguran, a imas priliku uganjat i to hebeno trece mjesto. tako i igraci neki osciliraju od utakmice do utakmice, cak i u jednoj utakmici bljesnu pa opet se izgube negdje. jedini je u uzlaznoj formi stevanovic i lendric pogadja. al valjda je i to cijena svega, od terena i svega drugog.Roberto Baggio je napisao/la:Kad zatvore desnu, onda će Bekrić kroz sredinu. Ako i njega zatvore, onda eto iza njega Blagojevića. Ako i njemu dohakaju, onda će, vala, Hodžurda dugom loptom potrefit' jednom Lendrića. Ako i to ne prođe, onda ćemo nekako doći do kornera, pa zabiti nakon prekida.addyno1 je napisao/la:Poslije svega, kad ganjas rezultat onda tu nema neke ljepote i igre tako da rezultat pokriva sve slabosti. samo problem je kad nam jace ekipe zatvore tu desnu stranu, sta onda?![]()
I ja mislim kao što je Virtual napisao, da nije lijeva strana loša, nego je više stvar u tome da izgleda slabija u odnosu na desnu, i to trenutno zbog očiglednog podizanja forme Miroslava Stevanovića. Bilo je ovdje priče večeras o Tuzli i tome kako je tu Stevanović zatvoren, pa smo eto došli do gola zahvaljujući lijevoj strani, nakon Memijinog šuta.
Slažem se da ovo sve nije još onako kako bi moglo i trebalo biti sa ovim igračima, ali nije tačno da rezultati pokrivaju slabosti: u svakoj utakmici možemo naći one koji su podbacili - a i nalazimo ih - pa smo opet svaku zasluženo pobijedili. I to mislim da smo pobijedili svaku baš zato što nemamo jasno samo jednu koncepciju, nego uspijevamo u toku utakmice da mijenjamo ako nešto ne ide.
A ja baš kontam da može Bekrić u našoj ligi još bar 5 sezona.Model1964 je napisao/la:Problem Bekrije je kilaža odnosno fizička nepripremljenost, Trka nije u kontinuitetu samim tim ni postavljanje. Očekuje da ga saigrači traže umjesto da se nudi. Takva igra onda jebe i Blagoja. U periodu kad Bekrija trči naša igra je povezana. To se najbolje vidi kod drugog gola kada je pratio akciju i Stevi nije bilo teško ga nači. Pošto je tanak fizički često proba slolo akcijom riješiti situaciju a to mu ne polazi za nogom jer je več nestalo kisika u mozgu. Što bi rekao Švabo KO NE TRČI TAJ NE IGRAdiego1921 je napisao/la:Iskren da budem ocekivao sam i ja vise ovih par tekmi,da ne bude sad da ga pljujemodelinjo je napisao/la:jesam li ja jedini koji je nezadovoljan Tucetovim igrama do sada ???![]()
Baja asistencija,vodi Konya !!
Ako nešto drastično ne promjeni moramo tražiti novu 10 jer ovako neče moči dugo.
Sehic je na FM desni bek,nisam ga vala pratio u real life. Sto se tice lijeve strane kad Kramaric dobije konkurenciju u npr Burekovicu i on ce bolje izgledat,sad za sad je po meni dobro odradio posao ali moramo shvatiti da dugo nije igrao i da mu treba jos malo vremena nekako imam osjećaj da će on biti TOP slijedeće sezone...Evo možda si pročitao neko je napisao da Alihodzica hvale Midžić je dobar a sta je s Hirosom iskreno pojma nemamsajo10 je napisao/la:Posto smo "tanki" sa vanjskim bekovima, nebi mozda bilo lose probati dovesti Edina Sehica iz Zagreba, desnog beka, ili Dinu Bevaba. Moram priznati ocekivao sam i od jednog i od drugog da naprave punooo bolju karijeru do sada, pogotovo Dino. Znam da je imao povreda ali dok je nastupao za mladu reprezentaciju bio je jedan od moji favorita.
Takodjer kako ide posudjenim igracima u Bratstvu i Gorazdu? Momci sa oficijalne rade fantastican posao ali bi mogli barem ponekad u mjesecu napisati nekoliko recenica o njima. Statistika ili barem da se pohvale za neku dobru partiju. Najvise me intereuje Hiros jer prije neki dan se pisalo o nasoj omladini ali nijedan nije spomenuo Amera.
H-beg je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/pronadeno-higij ... ica/19401/
Ma bjezi, mi im kupujemo nove stolice, oni kupili neko sredstvo za ciscenje i kontaju nam mazat oci. Uprava napolje!H-beg je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/pronadeno-higij ... ica/19401/
dell21 je napisao/la:Pljuvači gube još jedan jak argument za nedolazak na stadion
*janjetuAlipasino je napisao/la:Poceli smo trazit dlaku u jajetu nakon 8 ponjeda fali nam ovo ono dajte ba smirite.Nasa snaga ce se tek vidjet protiv Zrinjskog i pitara tek ce se tad vidjet kolko smo bas jaki ovo do sad je sve sa pola snage.