Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 2:00 am

Sve je dobro dok pobjedjujemo.Neke stvari ce nam se obiti o glavu ako ih nebudemo rješavali.Prioritet nam je jedan extra centarhalf,što prije to bolje.Današnja igra je u suštini bila slicna predhodnim nasim gostovanjima,ništa posebno ali su tu tri boda.Imamo individualni kvalitet ali nema tecnosti u igri,sporo to još uvjek sve ide.Bek Sevanovic i Kosoric kad ne igraju to je za nas ogroman hendikep a upravo njih dvojica nisu igrala protiv Slobode kao ni danas,Stevanovic izašao na pocetku zbog povrede,a njihov povratak u ekipu za kup utakmicu je za nas veliki dobitak i sigurno cemo biti puno jaci u zadnjoj liniji pa ce Blagoje i Zaha imati više Slobode u kreiraju napada i sve ce to izgledalo puno bolje.Siguran sam da raja iz uprave vide i znaju šta nam fali za malo veca dostignuca i da ce to pred Evropu biti sredjeno.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

addyno1
Kontakt:

ned apr 10, 2016 2:29 am

Roberto Baggio je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:Poslije svega, kad ganjas rezultat onda tu nema neke ljepote i igre tako da rezultat pokriva sve slabosti. samo problem je kad nam jace ekipe zatvore tu desnu stranu, sta onda?
Kad zatvore desnu, onda će Bekrić kroz sredinu. Ako i njega zatvore, onda eto iza njega Blagojevića. Ako i njemu dohakaju, onda će, vala, Hodžurda dugom loptom potrefit' jednom Lendrića. Ako i to ne prođe, onda ćemo nekako doći do kornera, pa zabiti nakon prekida. :mrgreen:

I ja mislim kao što je Virtual napisao, da nije lijeva strana loša, nego je više stvar u tome da izgleda slabija u odnosu na desnu, i to trenutno zbog očiglednog podizanja forme Miroslava Stevanovića. Bilo je ovdje priče večeras o Tuzli i tome kako je tu Stevanović zatvoren, pa smo eto došli do gola zahvaljujući lijevoj strani, nakon Memijinog šuta.

Slažem se da ovo sve nije još onako kako bi moglo i trebalo biti sa ovim igračima, ali nije tačno da rezultati pokrivaju slabosti: u svakoj utakmici možemo naći one koji su podbacili - a i nalazimo ih - pa smo opet svaku zasluženo pobijedili. I to mislim da smo pobijedili svaku baš zato što nemamo jasno samo jednu koncepciju, nego uspijevamo u toku utakmice da mijenjamo ako nešto ne ide.
ja pokusavam realno gledat bez namjere da sad unosim neki nemir ili losu karmu...diskutujemo tu o svemu i svako vidi drugacije i utakmicu i pojedine igrace. svjestan sam ikao i svi da nam imperativ rezultata ne dozvoljava da se ubijamo ljepotom vec cvrsto da igras na pobjede i sabiras bodove jer izlazak u evropu kroz kup nije opet ni siguran, a imas priliku uganjat i to hebeno trece mjesto. tako i igraci neki osciliraju od utakmice do utakmice, cak i u jednoj utakmici bljesnu pa opet se izgube negdje. jedini je u uzlaznoj formi stevanovic i lendric pogadja. al valjda je i to cijena svega, od terena i svega drugog.

Roberto Baggio
Kontakt:

ned apr 10, 2016 2:29 am

Model1964 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:jesam li ja jedini koji je nezadovoljan Tucetovim igrama do sada ??? :ganja:
Iskren da budem ocekivao sam i ja vise ovih par tekmi,da ne bude sad da ga pljujemo :ganja:
Baja asistencija,vodi Konya !!
Problem Bekrije je kilaža odnosno fizička nepripremljenost, Trka nije u kontinuitetu samim tim ni postavljanje. Očekuje da ga saigrači traže umjesto da se nudi. Takva igra onda jebe i Blagoja. U periodu kad Bekrija trči naša igra je povezana. To se najbolje vidi kod drugog gola kada je pratio akciju i Stevi nije bilo teško ga nači. Pošto je tanak fizički često proba slolo akcijom riješiti situaciju a to mu ne polazi za nogom jer je več nestalo kisika u mozgu. Što bi rekao Švabo KO NE TRČI TAJ NE IGRA
Ako nešto drastično ne promjeni moramo tražiti novu 10 jer ovako neče moči dugo.
A ja baš kontam da može Bekrić u našoj ligi još bar 5 sezona. :)

Nespreman igrač ne može ni pomisliti ono što je Bekrić uradio protiv Širokog za drugi gol, na samom kraju utakmice. Eto, Kokot bi se mogao uzeti kao paradigma nespremnog igrača. :lol: Što je jednom Pile87 za njega rekao, to je čovjek koji simulira da trči. :lol: Kad nestane snage, onda imaš onaj šut Kokota protiv Slobode na Grbavici, u drugom poluvremenu, iz najbolje prilike na utakmici (70. minuta, evo baš sam provjerio).
FK Željezničar 1921

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 3:46 am

Evo da imamo sve na jednom mjestu.Sad sam opet sve pregledao, ma uživanje ;) :zeljeznicar1:

Željo-Široki
https://www.youtube.com/watch?v=WdUdoxFX55w" onclick="window.open(this.href);return false;
Velež-Željo
https://www.youtube.com/watch?v=HX8HfCiMz3s" onclick="window.open(this.href);return false;
Borac-Željo
https://www.youtube.com/watch?v=NPiUyf5zyNk" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo-Mladost
https://www.youtube.com/watch?v=hKbHyhvvhgo" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo-Borac
https://www.youtube.com/watch?v=pvkxVUklKNw" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloboda-Željo
https://www.youtube.com/watch?v=53FKeC0E_UE" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo-Olimpic
https://www.youtube.com/watch?v=9OS-YgfwNdo" onclick="window.open(this.href);return false;
Drina-Željo
https://www.youtube.com/watch?v=3lwT3baOxD8" onclick="window.open(this.href);return false;
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Format
Kontakt:

ned apr 10, 2016 7:48 am

Ko je igrao po onakvom terenu zna sta znaci jucerasnja pobjeda.

Na onom terenu Okocha bi izgledao kao amater,stvarno je i vrijeme bilo da se stane u kraj onim oranicama.

Nema se sta puno reci,pobjeda je bitna tamo se nista ne moze ni odigrat.

Sto se tice pojacanja,ja bi samo volio ljevaka na krilu,Memiji svaka cast al po meni bi bili mnogo opasniji da imamo ljevaka koji ce proci i znati ubaciti posebno iduce godine ako bude igrao i Pozder ovaj od haman dva metra.

Dzezvar
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:03 am

Mi treba.da se bavimo samo sobom.Ostavite se tih nekih matematika.Idemo utakmicu po utakmicu pa sta nam dragi Bog da.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Jaozinho22

ned apr 10, 2016 8:47 am

sajo10 je napisao/la:Posto smo "tanki" sa vanjskim bekovima, nebi mozda bilo lose probati dovesti Edina Sehica iz Zagreba, desnog beka, ili Dinu Bevaba. Moram priznati ocekivao sam i od jednog i od drugog da naprave punooo bolju karijeru do sada, pogotovo Dino. Znam da je imao povreda ali dok je nastupao za mladu reprezentaciju bio je jedan od moji favorita.

Takodjer kako ide posudjenim igracima u Bratstvu i Gorazdu? Momci sa oficijalne rade fantastican posao ali bi mogli barem ponekad u mjesecu napisati nekoliko recenica o njima. Statistika ili barem da se pohvale za neku dobru partiju. Najvise me intereuje Hiros jer prije neki dan se pisalo o nasoj omladini ali nijedan nije spomenuo Amera.
Sehic je na FM desni bek,nisam ga vala pratio u real life. Sto se tice lijeve strane kad Kramaric dobije konkurenciju u npr Burekovicu i on ce bolje izgledat,sad za sad je po meni dobro odradio posao ali moramo shvatiti da dugo nije igrao i da mu treba jos malo vremena nekako imam osjećaj da će on biti TOP slijedeće sezone...Evo možda si pročitao neko je napisao da Alihodzica hvale Midžić je dobar a sta je s Hirosom iskreno pojma nemam :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

H-beg
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:32 am

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

hardwell
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:49 am

U vezi ovih stolica. Zar ne bi bilo bolje da na sjeveru piše samo ŽELJO bez ovog FK. Taman ima onih 6 sektora, a ovo bi zauzelo 4. Podebljas O i imas tip top sjevernu tribinu
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

likusa
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:50 am

Željeznicar za život cijeli !

exbabilon
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:53 am

Ma bjezi, mi im kupujemo nove stolice, oni kupili neko sredstvo za ciscenje i kontaju nam mazat oci. Uprava napolje!

proces
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:01 am

sta cu sad sa novinama :ganja:
Za kog' navijas ?
Pa za Z E LJ E Z N I C A R !!!

manijak_do_kraja
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:03 am

Propast ce oni sto prodaju novine
Mi smo Željini, Željo je naš!

dell21
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:04 am

Pljuvači gube još jedan jak argument za nedolazak na stadion :rofl1:

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:06 am

phpBB [video]

Lendra doktor :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

manijak_do_kraja
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:09 am

dell21 je napisao/la:Pljuvači gube još jedan jak argument za nedolazak na stadion :rofl1:

+1
Al ce vala izmisliti opet nesto novo, sad ce biti nema tople vode ne mogu noge oprat, debili
Mi smo Željini, Željo je naš!

Alipasino
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:10 am

Poceli smo trazit dlaku u jajetu nakon 8 ponjeda fali nam ovo ono dajte ba smirite.Nasa snaga ce se tek vidjet protiv Zrinjskog i pitara tek ce se tad vidjet kolko smo bas jaki ovo do sad je sve sa pola snage.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:10 am

Pročitah svaki post nakon tekme i tačno da je nisam gledao mislio bih da smo izgubili 3:0 da smo igrali lose i da niko trcati nije mogao, a ne da imamo devet uzastopnih pobjeda sa strašnim igračima i koncepcijom igre. Hvala Bogu da nam forumasi nisu treneri jer bi sa Velezom kuburili oko zadnjeg mjesta. Ja ne znam stvarno šta treba da oni na terenu urade da kažete e odigrali su fino i to je to, ne uvijek neko nesto ne valja. Jucer se igralo rutinsku koliko ko hoce i moze jer shvataju da je u srijedu utakmica zahtjevna i teska. Nismo mi Sloboda koja se potrošila nenormalno a čeka ih kup također.Edis radi odličan posao i samo neka nastavi, svi igraju super i svi ispunjavaju ono sto im se kaze. I Stana i Kramaric I Bekric svi su oni zajedno sa ostalima nista manje ucestvovali u dosadašnjim pobjedama, u svom aspektu djelovanja. Tako da nema potrebe za nekom bezveznom diskusijom "jao kad nam dođe ovaj zatvorice nam desnu/lijevu stranu sta cemo kuda cemo", Edis prati svaku ekipu prije igranja sa njom nađe najbolji modus i upotrijebi ga, kao sa Slobodom u Tuzli tako da nema potrebe da mi nesto ovdje kao "osporavamo" jer nemamo argumenata, Edis i ekipa su ih pobili sve u ovih devet utakmica, ostaje nam jedino da poderemo grla i dlanove, uzivamo u pobjedama i radujemo se Željinom proljeću. :titula: :karanje:
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

exbabilon
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:12 am

Alipasino je napisao/la:Poceli smo trazit dlaku u jajetu nakon 8 ponjeda fali nam ovo ono dajte ba smirite.Nasa snaga ce se tek vidjet protiv Zrinjskog i pitara tek ce se tad vidjet kolko smo bas jaki ovo do sad je sve sa pola snage.
*janjetu

Alipasino
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:13 am

Zna li se u kolko je tekma u srijedu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava