Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MileZeljovac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 31, 2017 4:01 pm

Gdje pise da dolazi Kajkut, nisu oni normalni definitivno.

Brkoo
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:03 pm

@Model, Vesovica sam spominjao kada sam pisao o pravim pojacanjima, u fazonu bolje jedan igrac poput Vesovica nego pet losih igraca koje sad placamo. Bolje dovesti jednog igraca poput Vesovica koji bi bio prevaga, nego imati u ekipi igrace poput Sinise, Stanica, Beganovica, Bekrica, Markovica, Jahica Zebe, i svih onih koji su prosli kroz klub i uzeli novac kojim smo mogli placati igrace poput Vesovica. Isto sam pisao i za onog Kamerunca iz druge Svicarske lige. Bolje dovesti njega nego imati u ekipi Beganovica, Zajmovica, Kajkuta, Nikolica itd. Kad se njih 4-ca spoje, Kamerunac je kvalitetom opet bolji napadac. Da li treba da ti nacrtam da bi shvatio?

Na svaku mogucu konstruktivnu kritiku se odgovara, joj da se hoce violina vratiti u klub, degutantno vise postalo citati takve postove. Popustite vise sa takvom pricom. Diskutujmo normalno, sa argumentima, ovo je ipak najveci otvoreni forum Zeljovaca..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Haklapuc
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:05 pm

Krstanović je baš ono što nam je trebalo, mogao je odigrati još jednu sezonu jako kvalitetno, zabio bi sigurno desetak golova, ali ne dadoše navijači... Kad već na tržištu nema dovoljno kvalitetnih, a besplatnih špiceva, Krstanović je izgledao kao idealno rješenje. Izgleda da im još uvijek nije jasno kako će završiti slušajući glas naroda.

Amidza
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:10 pm

Haklapuc je napisao/la:
pon jul 31, 2017 4:05 pm
Krstanović je baš ono što nam je trebalo, mogao je odigrati još jednu sezonu jako kvalitetno, zabio bi sigurno desetak golova, ali ne dadoše navijači... Kad već na tržištu nema dovoljno kvalitetnih, a besplatnih špiceva, Krstanović je izgledao kao idealno rješenje. Izgleda da im još uvijek nije jasno kako će završiti slušajući glas naroda.
Pa stavi stvari malo u kontekst. Naravno da se tada Krstanovic cinio kao katastrofalna opcija, jer je trebao da naslijedi Lendrica, koji je podigao ljestvicu visoko. Neki logican slijed dogadjaja bi bio relativno mlad napadac zeljan dokazivanja, neko ko moze nastaviti gdje je Ivan stao. Naravno da se sada Krstanovic cini kao OK opcija, ali poenta je u tome da se uopste nismo trebali dovodit u situaciju da su nam Kajkut i Krstanovic pojacanja, nego smo trebali o tome ranije mislit, a ako smo ista imali imalo smo vremena, jer se davno znalo da Lendra ide.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Model1964

pon jul 31, 2017 4:11 pm

Brkoo je napisao/la:
@Model, Vesovica sam spominjao kada sam pisao o pravim pojacanjima, u fazonu bolje jedan igrac poput Vesovica nego pet losih igraca koje sad placamo. Bolje dovesti jednog igraca poput Vesovica koji bi bio prevaga, nego imati u ekipi igrace poput Sinise, Stanica, Beganovica, Bekrica, Markovica, Jahica Zebe, i svih onih koji su prosli kroz klub i uzeli novac kojim smo mogli placati igrace poput Vesovica. Isto sam pisao i za onog Kamerunca iz druge Svicarske lige. Bolje dovesti njega nego imati u ekipi Beganovica, Zajmovica, Kajkuta, Nikolica itd. Kad se njih 4-ca spoje, Kamerunac je kvalitetom opet bolji napadac. Da li treba da ti nacrtam da bi shvatio?

Na svaku mogucu konstruktivnu kritiku se odgovara, joj da se hoce violina vratiti u klub, degutantno vise postalo citati takve postove. Popustite vise sa takvom pricom. Diskutujmo normalno, sa argumentima, ovo je ipak najveci otvoreni forum Zeljovaca..
Kada dođe Kajkut onda kritikujte. Meni je ovo bacanje kosti da se pokoljemo. Vrlo dobro znas d ja ne stedim nikoga.
Kod pojacanja je kao i kod kauca. Kupio bih od 2 milje a imam dvije glave. Niko nema pojma o financijama kluba a palamudi sa željama. Da ima gresaka to i budala vidi.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Amidza
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:13 pm

Model1964 je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:44 pm
Amidza je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:38 pm
@Model

Vjerujem da je Brko mislio na ove koji na svaku upucenu konstruktivnu kritiku odgovaraju sa "eto nek vam se Violina vrati" i slicnim doskocicama. Neka me demantuje ako nije.
Jedno je misliti jedno kenjat
Veterav1965 pise dobre postove i ko pazljivo cita sve mu je jasno.
Ja sam medu prvim skako ko mecka i kritikovao, trazio odgpvore dok je Brkoo "kupovao" Vesovica pa niko nije trazio ban.
Ako imamo dokazame neprijatelje nije potrebno da se jos mi koljemo
Procitaj moj kilometarski post od juce.
Dobro sam ja svjestan hajke koja se vodi protiv nas, isto kao sto sam svjestan da se mi ne trebamo dijeliti, pogotovo jer postoje vanjski neprijatelji i oni koji rade protiv naseg kluba. Ali ja te pitam, jel radit protiv naseg kluba spinovati svaku konstruktivnu kritiku sa jeftinim doskocicama "Violina vrati se, uprava odlazi"?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Model1964

pon jul 31, 2017 4:15 pm

Yebo vas Kajkut da vas Yebo!
Jel podpisao? Nije!
Samo dajete materijal nrprojateljima.

rodrigo87
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:16 pm

Model1964 je napisao/la:
pon jul 31, 2017 4:15 pm
Yebo vas Kajkut da vas Yebo!
Jel podpisao? Nije!
Samo dajete materijal nrprojateljima.
Upravo to.

LAPAZ
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:32 pm

Ko zahtjeva , ko trazi? Al neki navalili Cenane Cenane ...ma da on je krivac jer ima takvu funkciju ... a situacija je tu po meni slozena...
...al taj Aldin Cenan il ce donijet to sto trazimo od njega ili nece to radit al ce biti onako kako klub bude trazio i kako klub bude zahtjevao...

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:38 pm

Nije ni Sesar bio potpisao pa smo isto ovo radili. Sto tad nije bila kost da se izjedemo.
Na kraju bgm su i htjeli Sesara al pritisak ucinio svoje.

Neka nek dovedu pa cemo onda bit nezadovoljni. Kao eto sad je prvi put da se unaprijed neki igrac komentarise :roll:

Dominic
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:39 pm

Onda Benku uzmite, samo ne polovnjake Svinjskog!

salle86
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:40 pm

Brkoo je napisao/la:

U prevodu, ako je budžet za plate godišnje (lupam) milion KM, bolje tu cifru raspodjeliti na 5 ekstra igrača, 5 dobrih, 5 srednjih i 5 nada, nego na 2 ekstra, 5 dobrih, 13 srednjih i 5 nada.
Nama u rosteru ne treba 25 igrača, daj 18 od kojih su 5 djeca koja treba da uče i ovo ostalo koji igraju i nose igru
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Amidza
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:43 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:43 pm
Kraj je prelaznog roka a ja ne želim da ulazimo opet u greške i da dovodimo igrače zato što moramo. Mi ćemo dovesti igrača koji će nam pomoći i već smo u pregovorima i pokušaćemo što prije to završiti

Fino ti to Adzeme pricas. Valjda i bude kako kazes.

Rekao je jos i da ce Kemo ostati u prvom sastavu, jer on stoji iza njeg i to je to.
Bravo za ovaj potez.

Evo ako je kome promaklo:
http://ba.n1info.com/a177278/Sport-Klub ... oramo.html
Hvala, sad pogledah.

Odlicno sve Adzem govori i 100% se slazem, mislim i vecina nas ovdje. Samo, ja sam se vise puta opeko, jer su mnogi prije njega isto govorili, pa evo nas gdje smo bili.

Ako stvarno ima autonomiju, podrsku i odrijesene ruke, vjerujem da ce sve na dobro izac i vjerujem u njega.

igla
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:43 pm

Ne može Benko, nije bio slobodan zadnji dan prelaznog roka.

Model1964

pon jul 31, 2017 4:44 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon jul 31, 2017 4:38 pm
Nije ni Sesar bio potpisao pa smo isto ovo radili. Sto tad nije bila kost da se izjedemo.
Na kraju bgm su i htjeli Sesara al pritisak ucinio svoje.

Neka nek dovedu pa cemo onda bit nezadovoljni. Kao eto sad je prvi put da se unaprijed neki igrac komentarise :roll:
Jednostavno objasnjenje
Sjede mirno i studiraju nase postupke i pravovremeno i precizno udaraju.
Jesu lopovi, nisu budale
Koliko smo mi navijaci dali municije napadacima ni posmisliti ne mozes
Koliko je klub dao.... o joj

sergejevic

pon jul 31, 2017 4:47 pm

Da smo i tog Sesara doveli siguran sam da bi znatno bolje stajali na sredini terena.
Ipak je bolje prvo popljuvati svakog igraca pa tek onda pogledati kako igra u nasem dresu.
Podrska Cenanu i Adzemu za svakog igraca kojeg zele dovesti, a na kraju ce se vidjeti da li je dobro ili lose.

ChWilla
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:47 pm

i za njega isto vrijedi, bilo k'o da model treba potpisati da igra...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:49 pm

Pljuvalo se i pljuvat ce se.

salle86
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:54 pm

I ja sam za to da se igrač komentariše tek kad dođe pa odigra 5-6 mečeva. ALI... imaju 3 skupine ljudi, oni koji uče na tuđim greškama, oni koji na svojim i oni koji nikako ne uče na greškama.
U zadnje vrijeme smo doveli kamion igrača preko 28 godina koje niko neće ili spašavaju karijeru. Ne znam je li iko zadovoljio. Miro a pogotovo Lendrić su bili relativno mladi opet. To bi valjda trebalo da je jasan znak da ove "starce" više ne uzimamo u obzir.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 31, 2017 4:57 pm

Pa @Salle, sud se i treba donositi nakon odigranih meceva. To vazi igrace koji igraju i dodju nama, ali nece niko sutiti ako unaprijed vidi da taj igrac nije za Zelju.
Takvi dodju pa onda i ne igraju uopce ili i manje od 5-6 meceva se vidi da nije ni trebo doci.
Opravdan je dolazak Zaima, pa nidje ni minute da vidimo kakav je. Samo od Zaima je steta daleko manja nego od nekih prekaljenih premierligasa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava