Pa stavi stvari malo u kontekst. Naravno da se tada Krstanovic cinio kao katastrofalna opcija, jer je trebao da naslijedi Lendrica, koji je podigao ljestvicu visoko. Neki logican slijed dogadjaja bi bio relativno mlad napadac zeljan dokazivanja, neko ko moze nastaviti gdje je Ivan stao. Naravno da se sada Krstanovic cini kao OK opcija, ali poenta je u tome da se uopste nismo trebali dovodit u situaciju da su nam Kajkut i Krstanovic pojacanja, nego smo trebali o tome ranije mislit, a ako smo ista imali imalo smo vremena, jer se davno znalo da Lendra ide.Haklapuc je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 4:05 pmKrstanović je baš ono što nam je trebalo, mogao je odigrati još jednu sezonu jako kvalitetno, zabio bi sigurno desetak golova, ali ne dadoše navijači... Kad već na tržištu nema dovoljno kvalitetnih, a besplatnih špiceva, Krstanović je izgledao kao idealno rješenje. Izgleda da im još uvijek nije jasno kako će završiti slušajući glas naroda.
Kada dođe Kajkut onda kritikujte. Meni je ovo bacanje kosti da se pokoljemo. Vrlo dobro znas d ja ne stedim nikoga.Brkoo je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 4:03 pm@Model, Vesovica sam spominjao kada sam pisao o pravim pojacanjima, u fazonu bolje jedan igrac poput Vesovica nego pet losih igraca koje sad placamo. Bolje dovesti jednog igraca poput Vesovica koji bi bio prevaga, nego imati u ekipi igrace poput Sinise, Stanica, Beganovica, Bekrica, Markovica, Jahica Zebe, i svih onih koji su prosli kroz klub i uzeli novac kojim smo mogli placati igrace poput Vesovica. Isto sam pisao i za onog Kamerunca iz druge Svicarske lige. Bolje dovesti njega nego imati u ekipi Beganovica, Zajmovica, Kajkuta, Nikolica itd. Kad se njih 4-ca spoje, Kamerunac je kvalitetom opet bolji napadac. Da li treba da ti nacrtam da bi shvatio?
Na svaku mogucu konstruktivnu kritiku se odgovara, joj da se hoce violina vratiti u klub, degutantno vise postalo citati takve postove. Popustite vise sa takvom pricom. Diskutujmo normalno, sa argumentima, ovo je ipak najveci otvoreni forum Zeljovaca..
Dobro sam ja svjestan hajke koja se vodi protiv nas, isto kao sto sam svjestan da se mi ne trebamo dijeliti, pogotovo jer postoje vanjski neprijatelji i oni koji rade protiv naseg kluba. Ali ja te pitam, jel radit protiv naseg kluba spinovati svaku konstruktivnu kritiku sa jeftinim doskocicama "Violina vrati se, uprava odlazi"?Model1964 je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:44 pmJedno je misliti jedno kenjat
Veterav1965 pise dobre postove i ko pazljivo cita sve mu je jasno.
Ja sam medu prvim skako ko mecka i kritikovao, trazio odgpvore dok je Brkoo "kupovao" Vesovica pa niko nije trazio ban.
Ako imamo dokazame neprijatelje nije potrebno da se jos mi koljemo
Procitaj moj kilometarski post od juce.
...al taj Aldin Cenan il ce donijet to sto trazimo od njega ili nece to radit al ce biti onako kako klub bude trazio i kako klub bude zahtjevao...
U prevodu, ako je budžet za plate godišnje (lupam) milion KM, bolje tu cifru raspodjeliti na 5 ekstra igrača, 5 dobrih, 5 srednjih i 5 nada, nego na 2 ekstra, 5 dobrih, 13 srednjih i 5 nada.Brkoo je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 4:03 pm@Model, Vesovica sam spominjao kada sam pisao o pravim pojacanjima, u fazonu bolje jedan igrac poput Vesovica nego pet losih igraca koje sad placamo. Bolje dovesti jednog igraca poput Vesovica koji bi bio prevaga, nego imati u ekipi igrace poput Sinise, Stanica, Beganovica, Bekrica, Markovica, Jahica Zebe, i svih onih koji su prosli kroz klub i uzeli novac kojim smo mogli placati igrace poput Vesovica. Isto sam pisao i za onog Kamerunca iz druge Svicarske lige. Bolje dovesti njega nego imati u ekipi Beganovica, Zajmovica, Kajkuta, Nikolica itd. Kad se njih 4-ca spoje, Kamerunac je kvalitetom opet bolji napadac. Da li treba da ti nacrtam da bi shvatio?
Na svaku mogucu konstruktivnu kritiku se odgovara, joj da se hoce violina vratiti u klub, degutantno vise postalo citati takve postove. Popustite vise sa takvom pricom. Diskutujmo normalno, sa argumentima, ovo je ipak najveci otvoreni forum Zeljovaca..
Hvala, sad pogledah.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:43 pmKraj je prelaznog roka a ja ne želim da ulazimo opet u greške i da dovodimo igrače zato što moramo. Mi ćemo dovesti igrača koji će nam pomoći i već smo u pregovorima i pokušaćemo što prije to završiti
Fino ti to Adzeme pricas. Valjda i bude kako kazes.
Rekao je jos i da ce Kemo ostati u prvom sastavu, jer on stoji iza njeg i to je to.
Bravo za ovaj potez.
Evo ako je kome promaklo:
http://ba.n1info.com/a177278/Sport-Klub ... oramo.html
Jednostavno objasnjenjeLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 4:38 pmNije ni Sesar bio potpisao pa smo isto ovo radili. Sto tad nije bila kost da se izjedemo.
Na kraju bgm su i htjeli Sesara al pritisak ucinio svoje.
Neka nek dovedu pa cemo onda bit nezadovoljni. Kao eto sad je prvi put da se unaprijed neki igrac komentarise![]()