sub jul 29, 2017 9:16 pm
@shzna, upravo tako, TA VOLJA, ZELJA, HTJENJE. To nama fali. Kvalitet je tu, naravno ne sad neki ali za nasu ligu bi trebalo da je dovoljan da dobijamo ovakve utakmice. Problem je sto ovi igraci nemaju TAJ KARAKTER da nametnu od prvog sudackog zvizduka taj odnos na terenu da se zna ko je ZELJO, NAJVECI KLUB U BIH. Oni se ponasaju kao da igraju (bez zelje da se omalovazava bilo ko) za Vitez, Mladost, Krupu, pa ono njihovo je samo da igraju tih 90 minuta a rezultat je totalno nebitan.
Kad si najveci u drzavi, onda se sve gleda na drugi nacin, svaki mec je pod lupom, svaki potez, svaki dodir lopte, sve. Nema i ne smje se dopustiti da najbolji u drzavi uradi ono sto rade najgori. A mi se nekad tako ponasamo, nama dojucerasnji drugoligas nametne svoj stil igre ko da je na drugoj strani Real. Kad je tako ti vise nisi najveci, jer ne pokazujes to. Pokazujes slabost a najveci nemaju to pravo, taj luksuz. Zakon jaceg, ili si lovac ili lovina.
Mentalne nule, njima da jedan Celo udje u svlacionicu ko Vladavicu i opali samar, to bi zabijalo autogolove, eto kakvi su to prosefionalci.
Najveci i izgleda nerjesiv problem je to kako od takvih igraca napraviti SAMPIONE, MENTALNE SAMPIONE koji casno i posteno nose plavi dres, dres kojeg su prije njih nosile velicine kojima oni ne bi mogli ni kopacke vezati.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍