hardwell je napisao/la: ↑pet jul 28, 2017 12:31 pmMa Anel je sazrio kao igrač, šta trebamo čekati da napuni 20 i da ga onda koristimo u prvih 11. Pritisak i sve ostalo su gluposti, ko ima problema s mozgom imat će ha startao u 16oj ha u 20oj godini. Po mom mišljenju je najveći talenat u Želji trenutno, bar govorim za ove igrače koje sam gledao. Žerić jeste dobar i može postati klasa, ali Šaban igra jednostavno, mirno i konstantno. Greške su normalne u fudbalu, u njihovim godinama pogotovo i jedini razlog zašto Anel sutra ne bi trebao biti u prvih 11 jeste to što nam trebaju dva kreativca i defanzivac u vezi. Zeba i još neko (vjerovatno Ramović) će biti ti kreativci, a Blagojević će biti kao zadnji vezni i bit će zadužen da prekida njihove kontra napade. Anel kući protiv slabijih ekipa treba uvijek da bude u prvih 11, u kup utakmicama također i možda na Adžemovu odgovornost gurnuti ga u vatru u nekoj jačoj utakmici, a uvijek treba da bude prva opcija za izmjenu kada izlazi Blagojević ili neko od Zebe/Ramovića u zavisnosti od rezultata, ako gubimo treba da uđe neko ofanzivniji, a ako vodimo Anel je odlična opcija da zamijeni Zebu/Ramovića
Imali su dva jednog nisu zeljeli navijaci a drugi je izigrao.
pa i sam Refik je rekao da mu sin nije jos 100% fizički spreman za seniorski fudbal
Tamo ne vjerujem kad napisu da je mlijeko bijelo.
To je to. Samo bi meni Siniša desno zbog stabilnije odbrane, a Stanu da imamo za izmjenu gdje god može
iz svačionicePlava Porodica je napisao/la: ↑pet jul 28, 2017 2:52 pmIskreno, ako iko ima provjerene informacije, bar u zadnjih par prelaznih rokova, posebno otkad su "nogu" dobili imaju oni.. Odnekud curi![]()
Pa može i Bogi zbog sigurnosti jer dobro bi nam leglo da osvojimo tri boda, a ipak je on igrao sa Graovcem 4 tekme. Onda opet imaš dvije tekme gdje može Kemo hladno početi, pa čak možemo sebi dopustiti i kiks recimo protiv BOrca tj nerješeno ako ovdje dobijemo Mladost. Isto tako ADžem dobija 20 dana vrmena da se posveti radu sa ekipom be stresa. Mnogo bitno. Dobro je što su oni upisali pobjedu prvu tekmu inače bi Mulalić na glavu se bacao da opet ne bude poražen.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑pet jul 28, 2017 11:25 amNe moze mali sigurno ovu utakmicu. Slazem se za Stevanovica,ponosannavas je napisao/la: ↑pet jul 28, 2017 10:57 amPO meni mali Šaban ovu ne može od starta. To bi mogao protiv VIteza. Ovo je jedna od onih slejački tekmi u našoj ligi gdje je rat i udaranje u sredini terena, a mali nema kila za toga. TO je ono postepeno uvođenje mladog igrača u sistem. Ovo su one tekme gdje može zbog jedne greške potonuti.a cak bih vratio i Bogicevica koji je dobro odigrao dvije tekme protiv AIK-a. Oni ce vjerovatno "ici u kost" poznavajuci Mulalica i njegovu "filozofiju". Ocekujem prljavu utakmicu sa dosta sitnih prekrsaja na sredini terena. Nasa sansa je jak vezni red iz prosle utakmice.
Sto se tice izbora napadaca, naravno u slucaju da Stevo nije spreman, izabrao bih napadaca u odnosu na karakteristike stopera MKD, s tim da bih isao u kontru...npr. tromi stoperi-Zec u spicu.
Istina. Oni su na izvoru. Kako i zasto - ne znam. Prvi su javili i da je Petrovic nogu dobio, koliko se sjecam.mirzoni1921 je napisao/la: ↑pet jul 28, 2017 2:54 pmiz svačionicePlava Porodica je napisao/la: ↑pet jul 28, 2017 2:52 pmIskreno, ako iko ima provjerene informacije, bar u zadnjih par prelaznih rokova, posebno otkad su "nogu" dobili imaju oni.. Odnekud curi![]()
![]()