Ma niste realni nikako. Mi trenutno nemamo igraca koji moze igrati u prvih 11 kod Rijeke, Dinama ili Osijeka (Hajduk nisam gledao). Daleko su kvalitetom ispred nas i trebamo ti prihvatiti. Nista lose, jednostavno vise se ulaze, pametnije se radi, nema raznih talova i podmetanja nogu pa je i lakseBlwD je napisao/la: ↑čet jul 27, 2017 9:59 pmMa ni kvalitetom nisu toliko ispred nas. Jesu, ali ne toliko. Samo sto svi igraju fudbal, a nasi:
bojkotoju, mrskomi, boli me ovo, ne mogu, aj trci ti, evo tebi lopta, sto mi nisi prije dodao, pa nece niko da se otkrije itd.
Gledam Craicova vs Milan - toliko su para potrosili ali ne izgledaju jos kao da bi nesto mogli osvojiti. Naravno, treba to uigrati ali opet se ne vidi neki individualni kvalitet kod igraca koji vrijede 10+ vise od ovih iz Craicove. Milan osim gola nije nista posebno uradio a ovi su dosta opasnih sansi stvorili i u drugom djelu drugog poluvremena je doslo do toga da Milan pokusava kontrama uraditi nesto jer organizovan napad nisu mogli izvesti.
Nije to samo ova utakmica, vidim po rezultatima da je bilo dosta iznenađenja.
Dobro se trebaju zapitati svi, od saveza pa do klubova, trenera i igraca...