Ne mogu reci da smo kvalitetniji, da cemo igrati bolje na osnovu utakmice protiv GOSK-a ili da bi mogli ici na titulu... Ali mogu reci da sam vidio itekako pozitivan zaokret u pristupu i u nacinu igre - sve je to izgledalo puno agresivnije i ofanzivnije nego prosle sezone. Bas puno. Nadam se da ce se ovako nastaviti. Nervira malo to dizanje rucne nakon sto je utakmica rijesena ali dobro, to je nas mentalitet i daj Boze da se ikad promijeni.
-Veca se malo dosadjivao.

-Stanic opet na beku, dokle vise. Izgubljen, los, nemocan.
-Projic je pravo pojacanje i pravi lijevi bek - i ofanzivno i defanzivno. Za Zeljinog lijevog beka, vazno je zvati se Josip.
-Kemo vrlo dobar. Ne znam kakav bi bio u derbiju, ali protiv ovih buranija izgleda super iskusno i rutinerski. De ba ganjajte to produzenje dok jos ima vremena.
-Graovac ce definitivno biti stub nase odbrane za ovu sezonu, odlican.
-Sinan mi se izuzetno svidio a ovo mu je bio skoro pa debi. Brzo reaguje, brzo razmislja i trci.
-Blagojevic bas u elementu, razigran i rastrcan. Golcina kao nagrada.
-Zeba dosta saren, neke uzasne odluke ali i neki genijalni pasovi. Trka na nivou.
-Zaka izdominirao, ovo bi morala biti njegova sezona. Strasno brz korak uz izuzetnu kontrolu lopte, odlicni pasovi, mangupski sut. Ado, ne mrdaj ga s desne strane, molim te.
-Zeca malo primiriti, da popravi koncentraciju, ovakav blesavo-nervozan je dosta beskoristan. Ima sve elemente, samo jos da ih poslozi.
-Stevo, eh moj Stevo. Pa crni moj Stevo...

Sad ozbiljno, bio je pravo vrijedan veceras, ne stoji, razigrava, nadje se eto i u nekim sansama - ali dzaba kad je za njega bila "jedna od onih noci".

Itekako nam moze jos valjati, ali nije bas da se mozemo osloniti na njega kao na prvog napadaca.
-Ugljesa se opasno razletio kad je usao, pokazuje da itekako zeli da igra.
-Sinisa je jedna budala.
-Sabanov ulazak me neobicno obradovao. Jos je on sicusno dijete, ali ovo su velike stvari za njega i ocekujem da u ovoj sezoni vec pokaze dobar dio svog talenta.
I dalje nam trebaju pojacanja, ali buduci da je sezona pocela zadovoljio bih se i samo s onim sto je apsolutno neophodno - napadac i stoper.
Lijep start, sad nema stajanja, ovu pobjedu OBAVEZNO potvrditi u DkK. A mi smo nula ako nas dole bude ispod milje.

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.