Treba njega zaganjat

Izgidose u Mladosti i izbise na celo lige.
Ma imas sta vidjeti,mi svrsavamo na subica kojeg ovi hladno prekrize
Ja rekoh neki dan.. Nakon Ibrahimovića i Akinfenwe najjači fudbaler.. Može u MMA laganice.
Ovaj MB 50% slabiji od onog. Onak MB siluje lugu, ovaj ravnopravan sa drugimIvicahuljev je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 7:49 pmMa imas sta vidjeti,mi svrsavamo na subica kojeg ovi hladno prekrize
P.S.mesanovic se fino snasao u mariboru,gol I asistencija,spasio ih je,mada I brko danas rece da ovaj I onaj maribor nebo I zemlja
Kako god maribor ce vjerovatno u grupe EL a mi se idemo muski potuci sa goskomModel1964 je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 8:06 pmOvaj MB 50% slabiji od onog. Onak MB siluje lugu, ovaj ravnopravan sa drugimIvicahuljev je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 7:49 pmMa imas sta vidjeti,mi svrsavamo na subica kojeg ovi hladno prekrize
P.S.mesanovic se fino snasao u mariboru,gol I asistencija,spasio ih je,mada I brko danas rece da ovaj I onaj maribor nebo I zemlja
Mesanovic dao gol u ligi kao sto je nasa ako ne i slabija... auuuu veliki uspjeh.
Slovence vadi samo bolja infrastruktura i skolovaniji treneri. O igrackoj infeligenciji je suvisno trositi rijeci jer je u obje lige - nula.
Ostvaruju bolje transfere jer su EU. Nakon toga igraci figuriraju na klupama.
Ne spominji ovce banovace te
.Ivicahuljev je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 8:21 pmKako god maribor ce vjerovatno u grupe EL a mi se idemo muski potuci sa goskomModel1964 je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 8:06 pmOvaj MB 50% slabiji od onog. Onak MB siluje lugu, ovaj ravnopravan sa drugimIvicahuljev je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 7:49 pm
Ma imas sta vidjeti,mi svrsavamo na subica kojeg ovi hladno prekrize
Mesanovic dao gol u ligi kao sto je nasa ako ne i slabija... auuuu veliki uspjeh.
Slovence vadi samo bolja infrastruktura i skolovaniji treneri. O igrackoj infeligenciji je suvisno trositi rijeci jer je u obje lige - nula.
E cuj Slovenci... Taaaa ce ba Slovencisalemprolic je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 9:01 pmHajmo ko je bio na tekmi da kaze koju. Meni rekose da su juniori razgulili B tim. Zavrsilo 1-1, Sabanadzovic(igrao za juniore) fulio penal kod 1-0. Zajmovic glavom za B tim. Al sve u svemu puno bolji juniori, vise kombinatorike, akcija, svega...uigrani ko sat. Neka dvojica bili na probi, Slovenci valjda, jedan vezni, drugi ne skontah. I da, Kosoric igrao za B tim. Bekric kazu najgori. Ako je ko bio da jos detaljnije kaze sta![]()
Besirevic i Sabanadzovic za juniore. Hrvanovic, Hajdarevic, Sehic za B tim. Ovo sto sam ja cuo, ne znam za ostale.
Ma to ovi Slovenski BosanciPompey je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 9:20 pmE cuj Slovenci... Taaaa ce ba Slovencisalemprolic je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 9:01 pmHajmo ko je bio na tekmi da kaze koju. Meni rekose da su juniori razgulili B tim. Zavrsilo 1-1, Sabanadzovic(igrao za juniore) fulio penal kod 1-0. Zajmovic glavom za B tim. Al sve u svemu puno bolji juniori, vise kombinatorike, akcija, svega...uigrani ko sat. Neka dvojica bili na probi, Slovenci valjda, jedan vezni, drugi ne skontah. I da, Kosoric igrao za B tim. Bekric kazu najgori. Ako je ko bio da jos detaljnije kaze sta
Spoiler:
Ja ni od prilike
Vidjecemo brzo,mislim da su bolji od islandjana,ostaje im play off gdje ispadaju I idu u grupe ELModel1964 je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 9:05 pm.Ivicahuljev je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 8:21 pmKako god maribor ce vjerovatno u grupe EL a mi se idemo muski potuci sa goskomModel1964 je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 8:06 pm
Ovaj MB 50% slabiji od onog. Onak MB siluje lugu, ovaj ravnopravan sa drugim
NeJma saMsi da oni vide grupe![]()
Citiraj me poslijeslobodno