Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavanacija
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 22, 2017 4:51 pm

Model1964 je napisao/la:
sub jul 22, 2017 4:43 pm
Dominic je napisao/la:
sub jul 22, 2017 4:19 pm
Bojac iz Banja Luke dobio gen.sponzora - Nova banka. Pa dokle ce kamenjari iz javnih preduzeca dobijati bruku para a entitetlije generalnog sponzora i veliku lovu a mi jos uvijek biti na cekanju? Fuj!
Glasali ste evo vam ga :rofl:
Koliko u Banja Luci ima klubova? Samo Borac, logicno da ce ga gurati. Kod nas je specificna situacija. Imas Zelju i Sarajevo, dva najveca kluba u BiH po mnogo cemu. Pogledajte nase sponzore i sponzore Sarajeva 90% istih sponzora. Ali oni imaju Turkish kao generalni i tu nam bjeze. Zato ja samo idem Wizzairom :)

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 22, 2017 4:52 pm

Pompey je napisao/la:
sub jul 22, 2017 4:50 pm
Prenosi li ko Mladost, da vidim kako ginu :D
Msm da ne. Bas sam se razocarao :D
Kad Secer izgine a i Lazic s njim

svraka
Kontakt:

sub jul 22, 2017 4:58 pm

Nisam upratio jel neko napisao, al ima u pola 7 utakmica na pomocnom Željo B portiv juniora.
Forza 1921!

Oda majstore!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:01 pm

slika
😢😢😤😤

Treba Palica ispratiti. Svakako cemo obestecenje davat za njega.

Pompey
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:01 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub jul 22, 2017 4:52 pm
Pompey je napisao/la:
sub jul 22, 2017 4:50 pm
Prenosi li ko Mladost, da vidim kako ginu :D
Msm da ne. Bas sam se razocarao :D
Kad Secer izgine a i Lazic s njim
Eee Steta, steta
Vjerujem da ce on njih dobro naspanovati i motivisati, pogotovo kad budu igrali protiv favorita.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:03 pm

Povuče je Vukota bolje od svih naših veznih u zadnje 3 godine :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:20 pm

Nekako se covjek na ovoj pauzi između dvije sezone nagleda ovih europskih utakmica i zaboravi kakva nam je liga, i onda kad vidim kako ovi nasi primaju i sutaju loptu, smuci mi se

Ali hajde, j*bes njih, samo je Zeljo bitan. Samo cemo se kajati sto nismo doveli Jasarevica i Vukotica, steta sto nije islo...

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:21 pm

Najbolja lijeva strana odbrane u ligi.

Elegant
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:22 pm

Dobri su igraci ali ruku na srce dati za njih pare koje Krupa hoce je previse.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:26 pm

ponosannavas je napisao/la:
sub jul 22, 2017 4:05 pm
U Avazu piše zaradili mi dva miliona što nije tačno. Od onoga što znamo tačan iznos bi mogao biti 1.600.000. Ne znamo koliko smo zaradili od tv prava ali nije to više od 100.000. Sa druge strane imao si i troškove organizacije utakmica i putovanja od Evrope što bi sto tako moglo biti cca 100.000 ili više pa to opet dođe da je profit od Evrope i prodaje Lendrića 1.600.000 i to još nije na računima.
Prelazni rok:

Otišli Došli
Kerla<<<<<<<<<<<<<<<<<< Graovac
Stojanović<<<<<<<<<<<<<< Projić
Bekrić<<<<<<<<<<<<<<<<< Ramović
Lendrić >>>>>>>>>>>>>>>>Zec

Otišao je i Miro i tu smo slabiji. Zeca upoređujem sa Lendrom. Pisao sam već da su slični igrači. Male su razlike. Zec može igrati i na krilu i to milism da je bolji na lijevom krilu baš zato jer nema osjećaj za asist nego ima šut i prodoran je prema sredini. Ide na gol što je veoma različito od Mire. Možda nam to protiv bunkera bude više značilo. Kad igra napadača veoma je sličan Lendri. Da se nije Crnov povrijedio ja bi rekao da smo hladno jači nego na kraju sezone. Ovako smo tu negdje. Tu su još i Began i Zajmović. Od Zajmović očekujem da nam donese širinu u napadu zbog visine a nije ni spor. Očekujem da ga gurne Slavko. Began je tu zbog godišta. Kako to ne možete skontati. Više nije ni Veca ispod 21. POred ovih u drugom timu nama su mlađi samo Žera, Kemo i Began. Sa još dva ili tri ciljana pojačanja i kad se oporavi Crnov mi ćemo biti znatno jači. Protiv lošijih ekipa očekuje 4-1-4-1 fomaciju minimalno. Znači sad bi protiv GOŠK-a izveo bi standadnih pet nazad, Blagoje kao ovaj zadnji vezni, Zec lijevo, zakarić desno, Žera i Ramović ofanzivni vezni i Nikolić u napdau. Ako Ramović još nije spreman za 60-70 min onda Zeba od prve pa on ulazi. Znači nemojete baljezgati i pričati da smo slabiji. Isto takona fejsu vidim ovi seru ostali se pojačali. Niko se nije pojačao bolje nego što mu je otišlo sem nas. Čak je i Široki izgubio Pandžu I Zlomislića i ne mislim da su ovi novi bolji od njih. Sloboda i Krupa su jedini možda bare bare sa onima od kraja sezone. Pa i Radnik, ali sa ova nova tri pojačanja. Ali sve je to u par deka. To je sve malo lošiji nego na kaju sezone ili malo bolji. nama je prednost i što nema više toliko šupaka, a sve će zavisiti od forme trenutne, a ja sam pričao o individualnim kvalitetima igrača. Pojačao se jedino Borac, ali oni su došli iz druge lige, kao i GOŠK pa je logično da su jači.Mladost je tu negdje kao i prošle godine. Sad su iskusniji, ali sa manje potencijala. Vitez i Čelik su mnogo lošiji.

Očekujem da naši igrači igraju sa punomkoncentracijom i sa velikom željom kao što su igrali ove Evropske tekme. Na taj način i bez pojačanja smo u borbi za titulu ako svi ostanu na istom igračkom kadru kao sada. Ako se budu zajebavali, ne mogu nam ni pojačanja ta tri pomoći. Od sada kad vidim nekog da hoda po trenu jebet ću mu mater. Ne šutim više. Toliko sam iznerviran nakon one Bekrićeve priče da sam u stanju ući u teren i nokautirati nekog od igrača ako pokaže onako nepoštovanje i prema Slavki i prema bilo kome. Sretno nam. I molim vas malo realnije gledajte na tvari a ne sve zdravo za gotovo uzimati.
igrača po igrača, ni za koga se ni ovako ne može reći da je sigurno bolji od nas. niti da je jači nego što je bio prošle sezone. ja sam ovo za našu ekipu govorio i prošle godine kad smo strepili hoćemo li i u ligu za prvaka. i ispostavi se da je tako. ali raja su svjesna da mi i dalje nemamo tim + da ne namještamo utakmice. nismo mi ni titulu izgubili zbog pojedinaca, čak ni zbog kerle. isti on da je otišao u zrinjski pojeo bi :D kao što je i kajkut presudio za titulu, a kod nas bi bio karina da dođe...
gradi željo boli te *****

Model1964

sub jul 22, 2017 5:30 pm

skretnicar je napisao/la:
U krupi jašarevic dobar poprilicno ali ništa konkretno nisu napravili, radnik igra dobro, kombinuju odlicno..
Sta mi napravimo😀?
Krupa ako nastavi ovim tempom naredne godine kandidst za titulu. Nista bolji roster mi nemamo.
Skupljaju mlade perspektivne igrace. Ne prodaju ih za sicu vec vezu duzim ugovorima. Zamjeni ekipama dresove pa da vidis razliku. Nasi da imaju Pijane mambe ili sta vec bi se sa Vitezom borili za opstanak. Sa Manijacima bi Krupa lanjsko prvrnstvo uzela.
Mi smo ko Sarajevska piva😀
Brend sa tradicijom a sama piva 🖓
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:33 pm

skupili su odlične igrače, ali prekretnica će biti kad se oni zasite, izgube volju za dalje u toj sredini i bude ih morao prodati. a zove se krupa. to je ovdje bio problem i kad se zoveš željo, a menadžer amar osim. kad se zoveš krupa, biće pet puta veći problem.

sajo10
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:36 pm

Treba pratiti Kerima ove sezone u Krupi. Na TM pise da ima ugovor do ljeta 2018. Vidjetcemo hoceli biti sta od njega.

Kospicar
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
skupili su odlične igrače, ali prekretnica će biti kad se oni zasite, izgube volju za dalje u toj sredini i bude ih morao prodati. a zove se krupa. to je ovdje bio problem i kad se zoveš željo, a menadžer amar osim. kad se zoveš krupa, biće pet puta veći problem.

.. i tako se prodade stoper iz Radnika za 400 hiljada €.. a s druge strane najbolji strijelac lige za 300 hiljada €..

#samokazem
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

salemprolic
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:37 pm

sub jul 22, 2017 5:34 pm
Model1964 je napisao/la:
sub jul 22, 2017 5:30 pm
U krupi jašarevic dobar poprilicno ali ništa konkretno nisu napravili, radnik igra dobro, kombinuju odlicno..
Sta mi napravimo😀?
Krupa ako nastavi ovim tempom naredne godine kandidst za titulu. Nista bolji roster mi nemamo.
Skupljaju mlade perspektivne igrace. Ne prodaju ih za sicu vec vezu duzim ugovorima. Zamjeni ekipama dresove pa da vidis razliku. Nasi da imaju Pijane mambe ili sta vec bi se sa Vitezom borili za opstanak. Sa Manijacima bi Krupa lanjsko prvrnstvo uzela.
Mi smo ko Sarajevska piva😀
Brend sa tradicijom a sama piva 🖓
Ne napravimo ništa, dobijamo utakmice na ime i favoriti smo radi istog. Krupa radi odličan posao, nemaju pritisak nemaju ništa, oslanjaju se na mlađe igrače i uzivaju u fudbalu.. s druge strane mi smo skroz druga priča. U pravu si... ali do sada je radnik puno bolji, igraju lijepo od noge do noge, precizni pasovi, stvaraju sebi šanse, malo im samo fali.
Znaci zato je Slavko toliko insistirao na Zizovicu :)
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

ChWilla
Kontakt:

evo, šta ako ove godine ne uđe u ligu za prvaka, a što je prilično realno, da ostane iza borca, slobode i širokog. a igrači već godinu stariji i "sitiji". tek tad neće dolaziti te ponude koje se zamišljaju. nama nisu kad smo bili šampioni - spram onoga što raja zamišlja...

Model1964

sub jul 22, 2017 5:39 pm

ChWilla je napisao/la:
Apsolutno tacno.🖒
Jedino ako nemaju neke dobre veze za vani.
Nase veze su do nedavno bile ocajne. Sada je malo bolje ali sada nema robe😀

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:40 pm

Kospicar je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:

.. i tako se prodade stoper iz Radnika za 400 hiljada €.. a s druge strane najbolji strijelac lige za 300 hiljada €..

#samokazem
niko to tačno ne zna, ni našu ni njihovu cifru. i momak opravdao, zaigrao odmah standardno u prvoj holandskoj, što je na jačem nivou nego 99% poslijeratnih transfera iz naše lige iz prve ruke.

a moja poenta ostaje i tu, samo nije razlika imena željo-krupa, nego mladen krstajić-draško ilić...

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:41 pm

uključujući i ivana lendrića, jelte.

Model1964

sub jul 22, 2017 5:43 pm

ChWilla je napisao/la:
evo, šta ako ove godine ne uđe u ligu za prvaka, a što je prilično realno, da ostane iza borca, slobode i širokog. a igrači već godinu stariji i "sitiji". tek tad neće dolaziti te ponude koje se zamišljaju. nama nisu kad smo bili šampioni - spram onoga što raja zamišlja...
Imaki smo mi ponuda ali Amaru i drugim zinula guzica kao sada Ilicu😀
Nauka je prodati optimalno i obrnuti tu lovu maximalno. Mi bi da prodamo maximalno a da se ne znojimo previse. O obracanju para mi kao narod nemamo pojma. Cast svijetlim izuzetcima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava