Spoiler:
Nije baš do pojedinaca, ispadosmo zbog dva prekida, u kojem imaš vezane greške i loše postavljanje i pokrivanje igrača. Šteta, izgleda jeftino na kraju, u ova dva meča AIK nas je napao kako treba samo onda kada smo se raspali nakon prvog gola, a i tu smo se uspjeli dozvati i odbraniti. Falilo je malo sreće, kod dvije Stevine šanse, ali i još više hrabrosti sve zajedno.
Spic, desno krilo (osim ako se Crnov nekim cudom ne oporavi), stoper i jedan mocan veznjak. Tek tad bi mogli parirati Sirokom i Zrinjskom. Ovako kako je trenutno, ne vidim kako mozemo i Evropu izboriti.MrkiMedo je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:48 pmStanicu dati nek radi sa djecom, nek bude pomocni trener, bilo sta jer je zasluzio mjesto u klubu, ali u prvih 18 igraca ne smije imati mjesta. Mogli smo i u prvoj zbog nejga zijaniti gol iz onog kornera jer ostavlja praznu drugu stativu, sad evo kasni da izadje nakon prekida i ne bude offside. Borili su se, zadovoljan sam, Projic ce biti pojacanje sigurno, Zakara dobija na samopouzdanju, ali dvije male greske nas izbace. Prvi gol je Kjosevski kriv jer nije reagovao, drugi Stana, al boze moj. Ja sam optimista sto se tice lige i kupa. Ko kaze da igra ne ide na bolje, taj ne vidi ili nece da vidi. Igramo jako disciplinovano, a sa Ramovicem samo jos bolje izgledamo i dosta brbze igramo. Zebu ostaviti za zadnjih 20 minuta ako ima potrebe i to je to.
Imali smo i mi prilike veceras, napadali da se ne lazemo. Spic da nam dodje i bicemo jedan od dva favorita za ligu