Grbavica je napisao/la:Zabio je Čolić go čini mi se Širokom na Grbavici, možda je to čak bilo finale kupa. Znam da smo nosili one Patrickove dresove tamno plave, zabio gol ispred juga, jedva se lopta dokotrljala do gola.Ivicahuljev je napisao/la:Uh bilo ih je recimo Prepoli se nije mogao sastaviti sa loptom,pa onda prosli par brazilaca....imena sam im zaboravioNeandertalac je napisao/la:Koji vam je najgori igrac kojeg ste gledali u plavom dresu? Mislim igracki.
Evo ja prvi da se upisem. Meni je nekako onaj Mostarac Colic najlosiji. Ne sjecam se da je po golu opucao.
Ps Livaja se ne pika
Po meni Feđa Dudić, Romeo (jjebemo ti Juliju) Filipović, Stančeski, Džemo dijagonala Sadiković... Ma ima ih. Sreća pa je više ovih dobrih.
Burek 100%, spreman sam za masnu opkladu.tm8782 je napisao/la:Čiča je pogodio prečku ...ublehas je napisao/la:Ja sam bio ubjeđen da je Čiča spucao prečku.pinki je napisao/la: ma Burek ubjedljivo, iako je pogodio prečku protiv Slobode u finalu kupa na Grbavici
Inače, najveći promašaj je bio Sergej Tica. Hajde što ništa nije pokazao, nego je košao kao sam Đavo. Onda Perica, a ni Romeo se nije proslavio (je.bemo li mu Juliju). Naravno ima tu i igrača koji su bili lošiji, ali su igrali vrlo malo, odnosano zanemarivo.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Yaya Toure i Ramson OnwuenkeIvicahuljev je napisao/la:Grbavica je napisao/la:Zabio je Čolić go čini mi se Širokom na Grbavici, možda je to čak bilo finale kupa. Znam da smo nosili one Patrickove dresove tamno plave, zabio gol ispred juga, jedva se lopta dokotrljala do gola.Ivicahuljev je napisao/la: Uh bilo ih je recimo Prepoli se nije mogao sastaviti sa loptom,pa onda prosli par brazilaca....imena sam im zaboravio
Po meni Feđa Dudić, Romeo (jjebemo ti Juliju) Filipović, Stančeski, Džemo dijagonala Sadiković... Ma ima ih. Sreća pa je više ovih dobrih.
Ma Yaja Toure je najgori fudbaler sto je krocio na Grbavicu,jadnik ni probu nije mogao proci
U 14 : 30neda_TM87 je napisao/la:U koliko je tekma u 16:30 ili u 14:30?
cica 100% sjecam se ko da je jucer bilo finale...fcz je napisao/la:Burek 100%, spreman sam za masnu opkladu.tm8782 je napisao/la:Čiča je pogodio prečku ...ublehas je napisao/la:
Ja sam bio ubjeđen da je Čiča spucao prečku.
Inače, najveći promašaj je bio Sergej Tica. Hajde što ništa nije pokazao, nego je košao kao sam Đavo. Onda Perica, a ni Romeo se nije proslavio (je.bemo li mu Juliju). Naravno ima tu i igrača koji su bili lošiji, ali su igrali vrlo malo, odnosano zanemarivo.
Jesi li i ti za opkladu? Gajba Kozela.jovanmaksimovic je napisao/la:cica 100% sjecam se ko da je jucer bilo finale...fcz je napisao/la:Burek 100%, spreman sam za masnu opkladu.tm8782 je napisao/la: Čiča je pogodio prečku ...
Ako cemo po tome gledati,onda definitivno Delimir Bajicplavi kanarinac je napisao/la:Po meni najgori Milan Culum na osnovu one tekme finala kupa na Grbavici sa Borcem...
Ili tekma protiv onih cifuta kad lafo gradi loptu i lik ga zaobidje i dade gol..plavi kanarinac je napisao/la:Po meni najgori Milan Culum na osnovu one tekme finala kupa na Grbavici sa Borcem...
99%cipiripi je napisao/la:Larsone kakva je situacija vezano za stream, jel se mozemo oslonuti na tebe?
Jel fkt? Imam nekog posla ako jes da ne pocinjem nista raditi i da cekam hahatm8782 je napisao/la:Boooom booooom pratite zvaničnu