Dr. Kostic je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 7:39 pm
Sta kaze ovaj navijac lensa za Ivana. Dolazi iz Zelje valjda ce biti ko Dzeko. Postuju nas ljudi sirom svijeta i znaju kakve igracine pravimo. Samo jos kad bi poceli milionske transvere pravit ih
Ma to je najbitnije. Pre nekoliko mjeseci se pisalo kakav to mi status imamo ovo ono.
Mozda nemamo strasan u odnosu na Partizan i slicne, ali u Bosni imamo najjaci i to ubjedljivo.
Daj nek mi neko nabroji igrace ostalih klubova koji su tu ponikli i otisli negdje i postali neka bitna karika.
Sigurno ce neko u Turskoj reci : Vidi ti ovog Bajica odakle li je on, vidi Amira odakle li je. Mozda u tom Zelji ima jos neko.
Da je govorim o Dzeki ( mada on nije neku bitnu ulogu odigrao u Zelji )
Uglavnom sad za sad smo na Turskoj, ali ici ce to i bolje samo da se pocne pametnije raditi.
Pa Partizan proda dijete koji ima jedva 5nastupa za prvi tim i to masno, ali sve na osnovu jake reputacije i jake omladinske skole.
P.S Ne nisam poredio nas sa nekim, da se odmah razumijemo nego sam pokusao pribliziti. Mozda nasa trenutna reputacija nije ni blizu njihovoj, ali opet ponavljam, u BiH je najjaca.